PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2008-10-114-3322 NN 114/2008

• (2) Dozvoljeni su dijelovi grozda kojima nedostaju ne više od dva ploda pod uvjetom da stabljika nije rastrgana već ravno odrezana, bez oštećenja krajnjih plodova.


Stranica 2008-10-114-3322 NN 114/2008

• (3) U svakom redu ne smije biti više od jednog dijela grozda s tri ploda istih svojstava kao i ostalo voće u pakiranju.


Stranica 2008-10-114-3322 NN 114/2008

• (4) U proizvodnim regijama, banane se mogu tržiti s peteljkom.


Stranica 2008-10-114-3322 NN 114/2008

• (1) Svako pakiranje mora sadržavati sljedeće podatke grupirane na istom mjestu slovima čitljivo i neizbrisivo označene, i vidljive izvana:


Internet NN 114/2008
• – naziv i adresa pravne ili fizičke osobe koja pakira i/ili isporučuje robu.

Internet stranice NN 114/2008
• Naziv i adresa onoga koji pakira i/ili isporučuje robu može biti zamijenjena.:

Internet stranice NN 114/2008 • – za sva pakiranja osim pretpakiranja, sa službeno izdanom i prihvaćenom oznakom koja predstavlja onoga koji pakira i/ili isporučuje, naznačenom u blizini izraza »Pakira i/ili isporučuje« (ili istoznačnim kraticama);
Internet stranice NN 114/2008 • – samo kod pretpakiranja, s nazivom i adresom onoga koji robu stavlja na tržište sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, a koje je naznačeno u blizini izraza »Pakirano za:« ili istoznačnog izraza. U tom slučaju, pri označavanju treba također uključiti oznaku koja predstavlja onoga koji pakira i/ili isporučuje robu. Sve informacije u vezi te oznake neophodne za inspekcijska tijela, dužan je osigurati onaj koji hranu stavlja na tržište.
Internet stranice NN 114/2008 • – zemlja podrijetla i, u slučaju proizvoda Zajednice:područje proizvodnje
Internet stranice NN 114/2008 • – regija gdje je proizveden, regionalni ili lokalni naziv mjesta proizvodnje (nije obavezno).
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 114/2008 • – veličina izražena kao minimalna dužina i, prema izboru, kao maksimalna dužina.
Informacije NN 114/2008 • Odredbe ovoga poglavlja odnose se na sorte stolnog grožđa tarifne oznake CT 0806 10 10, uzgojenih od vrste Vitis vinifera L. za opskrbu potrošača u svježem stanju, isključujući stolno grožđe za preradu.
Poslovne stranice NN 114/2008 • (1) U svim klasama, uz posebne odredbe i dopuštena odstupanja koja su određena za svaku klasu pojedinačno, grozdovi i bobice moraju biti:
Pregledi NN 114/2008 • – zdravi; isključen je proizvod zahvaćen truljenjem ili propadanjem koje ga čini neprikladnim za potrošnju
Besplatno NN 114/2008 • (5) Sve sorte moraju imati zadovoljavajući omjer kiseline i šećera.
Glasnik NN 114/2008 • (6) Stupanj razvijenosti i stanje plodova stolnoga grožđa moraju biti takvi da :
Propis NN 114/2008 • (1) Radi stavljanja na tržište, stolno grožđe se po kakvoći razvrstava u tri klase:
Propis NN 114/2008 • Stolno grožđe Ekstra klase mora biti vrhunske kakvoće. Po obliku, razvijenosti i boji, grozdovi moraju biti tipični za sortu, s obilježjima područja u kojem uspijeva.
Propis NN 114/2008 • Bobice moraju biti čvrste, čvrsto srasle, jednoliko raspoređene duž peteljke, gotovo nedirnutoga maška.
Propis NN 114/2008 • (1) Stolno grožđe Klase I mora biti vrhunske kakvoće. Po obliku, razvijenosti i boji grozdovi moraju biti tipični za sortu, s obilježjima područja u kojem uspijeva. Bobice moraju biti čvrste, čvrsto srasle i koliko god je to moguće, nedirnutoga maška. Mogu biti manje jednolično raspoređene duž peteljke nego kod Ekstra klase.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 37/09, Broj 97/06, Broj 162/03, Broj 20/07, Broj 93/02, Broj 126/09


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled