PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2006-07-84-2002 NN 84/2006

• 2.Osušeni krmni kvasac (Saccharomyces)Proizvod dobiven razmnožavanjem kvaščevih gljivica (Saccharomyces) na različitim podlogama; boje je svijetložute do svijetlosive; mirisa svojstvenoga kvascu


Stranica 2006-07-84-2002 NN 84/2006

• 3.Osušeni krmni kvasac (Saccharomyces) II. kakvoćeProizvod dobiven razmnožavanjem kvaščevih gljivica (Saccharomyces) u procesu neprekidnoga alkoholnog vrenja; boje je svijetložuto do tamnosive; mirisa svojstvenoga kvascu


Stranica 2006-07-84-2002 NN 84/2006

• 4.Osušeni pivski kvasac (Saccharomyces)Proizvod dobiven pri proizvodnji piva procjeđivanjem nakon vrenja; sastoji se od gljivica pivskoga kvasca (Saccharomyces species), ostataka podloge i proizvoda vrenja; boje je sive do smeđesive


Stranica 2006-07-84-2002 NN 84/2006

• 5.Osušeni pivski tropProizvod dobiven kao ostatak pri proizvodnji piva; sastoji se od ječmenoga slada i zrna žitarica; boje je svijetlosmeđe do tamnosmeđe; mirisa na žitarice koje su bile upotrijebljene za proizvodnju piva


Internet NN 84/2006
• 6.Ječmene sladne kliceProizvod dobiven izdvajanjem klica iz slada pri proizvodnji piva; boje je svijetlosmeđe do tamnosmeđe, bez mirisa na trulež

Internet stranice NN 84/2006
• 7.Osušeni tropProizvod dobiven sušenjem ostatka pri proizvodnji alkohola od sirovina bogatih škrobom (žitarice, krumpir i dr.); boje, mirisa i okusa svojstvena sirovini od koje je dobiven trop; stranih primjesa do 2%

Internet stranice NN 84/2006 • 8.Upareni melasni trop (vinasa)Proizvod dobiven uparavanjem ostataka pri proizvodnji alkohola i pekarskoga kvasca od melase (u pepelu 8% kalija)
Internet stranice NN 84/2006 • Deklaracija za osušeni krmni kvasac iz točke 1., 2. i 3. tablice mora sadržavati i podatke o sirovini od koje je kvasac proizveden.
Internet stranice NN 84/2006 • 5. Za skupinu proizvoda i nusproizvoda industrije šećera i proizvodnje askorbinske kiseline za hranidbu životinja pretrage na: saprofitske plijesni, bakterije iz roda Clostridium sp. i Salmonella.
Internet stranice NN 84/2006 • 1.Suhi rezanci šećerne repeOsušeni izluženi rezanci šećerne repe; bez mirisa na kiseline, na plijesan i raspadanje
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 84/2006 • 2.Suhi rezanci šećerne repe melasiraniOsušeni rezanci šećerne repe s dodatkom melase; mirisa i okusa melase
Informacije NN 84/2006 • 3.Lug L-sorbozeUpareni ostatak u proizvodnji C-vitamina iz kristalne D-glukoze koja se dobiva enzimatskom hidrolizom škroba; boje je tamnosmeđe, ugodna mirisa
Poslovne stranice NN 84/2006 • 6. Za skupinu sačme i pogače za hranidbu životinja pretrage na: bakterije iz roda Salmonella i produkte oksidativne razgradnje masti.
Pregledi NN 84/2006 • Red.br.Vrsta proizvoda i nusproizvodaOpis proizvoda i nusproizvoda
Besplatno NN 84/2006 • 1.Pogača od sojeProizvod dobiven tiještenjem sjemena soje (Glycine hispida); boje je svijetložute do svijetlosmeđe; od ukupne količine sirovih bjelančevina najmanje 15% mora biti topljivo u vodi
Glasnik NN 84/2006 • 2.Sačma od oljuštena zrna soje E-kakvoćeProizvod dobiven ekstrakcijom oljuštena i zagrijana zrna soje (Glycine hispida); boje je svijetložute do svijetlosmeđe
Propis NN 84/2006 • 3.Sačma od djelomično oljuštena zrna soje I kakvoćeProizvod dobiven ekstrakcijom toplinski obrađena zrna soje (Glycine hispida); boje je svijetložute do svijetlosmeđe; od ukupne količine 15% sirovih bjelančevina mora biti topljivo u vodi
Propis NN 84/2006 • 4.Sačma od neoljuštena zrna soje II kakvoćeProizvod dobiven ekstrakcijom toplinski obrađena zrna soje (Glycine hispida)
Propis NN 84/2006 • 7.Pogača od oljuštena suncokretaProizvod dobiven tiještenjem oljuštena sjemena suncokreta (Heliantus annus); boje je sive do sivosmeđe
Propis NN 84/2006 • 8.Pogača od djelomično oljuštena suncokretaProizvod dobiven tiještenjem djelomično oljuštena sjemena suncokreta (Heliantus annus); boje je sive do sivosmeđe
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 47/05, Broj 127/05, Broj 112/04, Broj 136/03, Broj 94/01, Broj 90/92


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled