PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2007-10-99-2946 NN 99/2007

• 2. Poglavlja od I. do VIII. ovog Odjeljka primjenjuju se na životinje sakupljene/izlovljene u proizvodim područjima koja je nadležno tijelo razvrstalo u skladu s Pravilnikom o službenim kontrolama hrane životinjskog podrijetla. Poglavlje IX. ovog Odjeljka primjenjuje se na školjkaše iz obitelji češljača (Pectinidae) izlovljene izvan tih područja.


Stranica 2007-10-99-2946 NN 99/2007

• 3. Poglavlja V., VI., VIII. i IX. te točka 3. poglavlja VII. ovog Odjeljka primjenjuju se i na maloprodaju.


Stranica 2007-10-99-2946 NN 99/2007

• 4. Zahtjevi ovoga odjeljka nadopunjuju zahtjeve utvrđene Pravilnikom o higijeni hrane:


Stranica 2007-10-99-2946 NN 99/2007

• (a) ako se radi o poslovima koji se obavljaju prije dopreme školjkaša u otpremni centar ili centar za pročišćavanje, oni nadopunjuju zahtjeve utvrđene u Prilogu I. Pravilnika o higijeni hrane;


Internet NN 99/2007
• (b) ako se radi o drugim poslovima, oni nadopunjuju zahtjeve utvrđene u Prilogu II. Pravilnika o higijeni hrane.

Internet stranice NN 99/2007
• Poglavlje I.OPĆI UVJETI ZA STAVLJANJE U PROMET ŽIVIH ŠKOLJKAŠA

Internet stranice NN 99/2007 • 1. Živi se školjkaši smiju staviti na tržište u svrhu maloprodaje samo preko otpremnog centra gdje se moraju označiti identifikacijskom oznakom u skladu s Poglavljem VII. ovog Odjeljka.
Internet stranice NN 99/2007 • 2. Subjekti u poslovanju s hranom smiju prihvatiti serije (lot) živih školjkaša jedino ako su ispunjeni zahtjevi vezani uz dokumentaciju koji su utvrđeni u točkama 3. do 7 ovoga Poglavlja.
Internet stranice NN 99/2007 • 3. Pri svakom premještanju proizvodne serije živih školjkaša iz objekta u objekt do dopreme proizvodne serije u otpremni centar ili objekt za preradu, proizvodnu seriju mora pratiti propisana popratna dokumentacija.
Internet stranice NN 99/2007 • 4. Propisana popratna dokumentacija mora biti napisana na hrvatskom jeziku, a ukoliko se objekt koji prima proizvodnu seriju nalazi izvan Republike Hrvatske i na najmanje jednom službenom jeziku države u kojoj se nalazi objekt primatelj, te mora sadržavati najmanje sljedeće podatke:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 99/2007 • (a) Ako se radi o proizvodnoj seriji živih školjkaša koja se otprema iz proizvodnog područja, propisana popratna dokumentacija mora sadržavati najmanje sljedeće podatke:
Informacije NN 99/2007 • – lokaciju proizvodnog područja opisanu što je moguće detaljnije ili označenu brojčanom šifrom;
Poslovne stranice NN 99/2007 • (b) Ako se radi o proizvodnoj seriji živih školjkaša koja se otprema iz područja za ponovno polaganje, registracijski dokument mora sadržavati najmanje one podatke koji se navode u podtočki (a)ove točke te sljedeće podatke:
Pregledi NN 99/2007 • (c) Ako se radi o proizvodnoj seriji živih školjkaša koje se šalju iz centra za pročišćavanje, registracijski dokument mora sadržavati najmanje one podatke koji se navode u podtočki (a) ove točke te sljedeće podatke:
Besplatno NN 99/2007 • – datume kada je proizvodna serija dopremljena u i otpremljena iz centra za pročišćavanje.
Glasnik NN 99/2007 • 5. Subjekti u poslovanju s hranom koji otpremaju proizvodne serije živih školjkaša moraju ispuniti odgovarajuće rubrike u propisanoj popratnoj dokumentaciji tako da to bude lako čitljivo i da se ne može mijenjati. Subjekti u poslovanju s hranom koji primaju proizvodne serije moraju pri primitku proizvodne serije na propisanu popratnu dokumentaciju otisnuti pečat s datumom ili na drugi način zabilježiti datum primitka.
Propis NN 99/2007 • 6. Subjekti u poslovanju s hranom moraju čuvati kopije propisane popratne dokumentacije za svaku otpremljenu i primljenu proizvodnu seriju najmanje dvanaest mjeseci od otpreme ili primitka proizvodne serije, ako nadležno tijelo ne odredi drugačije.
Propis NN 99/2007 • (a) ako osoblje koje sakuplja žive školjkaše istodobno vodi i otpremni centar, centar za pročišćavanje, područje za ponovno polaganje ili objekt za preradu koji prima žive školjkaše; i
Propis NN 99/2007 • (b) ako su svi navedeni objekti pod nadzorom istog nadležnog tijela,
Propis NN 99/2007 • propisana popratna dokumentacija nije potrebna ako to dopusti navedeno nadležno tijelo.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 67/07, Broj 64/06, Broj 149/08, Broj 29/98, Broj 126/00, Broj 54/99


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled