PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 83/2006 • (3) Kapitalni prihodi iz stavka 1. ovoga članka jesu prihodi od prodaje nefinancijske imovine, primici od prodaje vrijednosnih papira i primici od prodaje dionica i udjela u glavnici.
NN 83/2006 • (4) Vlada će u roku od 60 dana od dana stupanja na snagu ovoga Zakona donijeti uredbu kojom će propisati obvezne sastojke zahtjeva za izdavanjem suglasnosti iz stavka 1. ovoga članka, obvezne priloge i dokumentaciju te način izvještavanja o izvršavanju sklopljenih ugovora.«
NN 83/2006 • U članku 24. stavku 1. svota: »10.565.602.757,00« zamjenjuje se svotom: »10.079.536.351,00«.
NN 83/2006 • U stavku 5. svota: »10.562.683.857,00« zamjenjuje se svotom: »10.561.378.530,00«.
NN 83/2006 • Vlada se može dodatno zadužiti do iznosa neostvarenih primitaka od prodaje dionica i udjela u glavnici.«
NN 83/2006 • U članku 35. stavku 1. riječi: »na ustanove socijalne skrbi, robne zalihe i Ministarstvo pravosuđa« brišu se.
NN 83/2006 • U stavku 4. iza riječi: »Neplanirane, a uplaćene pomoći i donacije« dodaju se riječi: »te prihodi za posebne namjene (kao što su prihodi od igara na sreću, prihodi od spomeničke rente i ostali prihodi za posebne namjene).«
NN 83/2006 • (1) Vlada će na prijedlog Ministarstva donijeti odluku o preraspodjeli sredstava za rashode poslovanja i za nabavu nefinancijske imovine u okviru u Proračunu planiranih sredstava za rashode.
NN 83/2006 • (2) Vlada će izvijestiti Sabor u roku od 15 dana od dana donošenja odluke iz stavka 1. ovoga članka.«
NN 83/2006 • Ovaj Zakon stupa na snagu danom objave u »Narodnim novinama«.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 84/2006 • Na temelju članka 24. stavka 4. i članka 25. stavka 4. Zakona o veterinarstvu (»Narodne novine«, broj 70/97, 105/01 i 172/03), te članka 79. stavka 2. Zakona o hrani (»Narodne novine«, broj 117/03, 130/03 i 48/04), ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva donosi
NN 84/2006 • Ovim Pravilnikom propisuju se nova higijenska načela u svrhu zaštite potrošača kroz prehrambeni lanac, uključujući sigurnost hrane za životinje i zdravlje životinja koje proizvode hranu ili se koriste za proizvodnju hrane, provedbom sljedećih načela:
NN 84/2006 • 1. Nositelj odgovornosti za sigurnost hrane za životinje je subjekt u poslovanju s hranom za životinje;
NN 84/2006 • 2. Sigurnost hrane za životinje potrebno je osigurati kroz cijeli hranidbeni lanac počevši od primarne proizvodnje hrane za životinje do zaključno hranjenja životinja koje proizvode hranu ili se koriste za proizvodnju hrane;
NN 84/2006 • 3. Primjena osnovnih načela analize rizika i kontrole kritičnih točaka – Hazard Analysis and Critical Control Points (u daljnjem tekstu: HACCP) te primjena dobre proizvođačke prakse omogućit će subjektima u poslovanju s hranom za životinje da postignu viši stupanj sigurnosti i odgovornosti za sigurnost hrane za životinje.
NN 84/2006 • 2. Uvjeti i postupci koji osiguravaju sljedivost hrane za životinje;
NN 84/2006 • 1. Poslovanje subjekata u poslovanju s hranom za životinje kroz cijeli hranidbeni lanac, od primarne proizvodnje do zaključno stavljanja na tržište hrane za životinje;
NN 84/2006 • 2. Hranjenje životinja koje proizvode hranu ili se koriste za proizvodnju hrane;
NN 84/2006 • 1. Proizvodnju hrane za životinje, koje proizvode hranu ili se koriste za proizvodnju hrane isključivo za potrebe vlastitog domaćinstva, a ne stavljaju se na tržište;
NN 84/2006 • 3. Hranidbu životinja koje ne proizvode hranu i ne koriste se za proizvodnju hrane;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 63/91, Broj 148/99,
Broj 77/00, Broj 67/93,
Broj 8/96, Broj 167/03
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE