PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 133/2007 • 3. posni albuminski sir koji sadrži manje od 10 % mliječne masti u suhoj tvari.
NN 133/2007 • Sirutka je sporedni proizvod u proizvodnji sira, a mora sadržavati najmanje 6% suhe tvari.
NN 133/2007 • Mliječni napitci proizvode se od toplinski obrađenog kravljeg, ovčjeg, kozjeg i bivoljeg mlijeka, te mješavine mlijeka, mlaćenice i sirutke, te dodanih sastojaka.
NN 133/2007 • Mliječni napitci moraju imati karakterističan okus, miris i boju ovisno o upotrebljenoj osnovnoj sirovini ili dodanom sastojku.
NN 133/2007 • Mliječni deserti proizvode se postupkom toplinske obrade mlijeka i/ili sirutke i dodanih sastojaka, koji posebnim tehnološkim postupkom poprimaju čvrstu, gusto-tekuću i/ili pjenastu konzistenciju.
NN 133/2007 • Mliječni deserti moraju imati karakterističan okus, miris i boju ovisno o upotrebljenoj osnovnoj sirovini ili dodanom sastojku.
NN 133/2007 • 1. smrznute emulzije koje se proizvode od toplinski obrađene smjese mlijeka, vrhnja i/ili drugih mliječnih proizvoda i/ili vode, mliječne i/ili biljne masti, mliječnih i/ili biljnih proteina, šećera i dodanih sastojaka, ili
NN 133/2007 • 2. smrznute otopine koja se proizvodi od toplinski obrađene smjese vode, šećera i dodanih sastojaka.
NN 133/2007 • Smrznuti deserti proizvode se postupkom smrzavanja, najčešće uz dodavanje zraka.
NN 133/2007 • Mliječni sladoled je proizvod koji sadrži najmanje 2,5% mliječne masti u suhoj tvari, najmanje 6% bezmasne suhe tvari mlijeka i najmanje 24% ukupne suhe tvari.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 133/2007 • Mliječni sladoled ne smije sadržavati biljnu mast i biljne proteine.
NN 133/2007 • Krem sladoled je proizvod koji sadrži najmanje 5% mliječne masti u suhoj tvari, najmanje 6% bezmasne suhe tvari mlijeka i najmanje 30% ukupne suhe tvari.
NN 133/2007 • Krem sladoled ne smije sadržavati biljnu mast i biljne proteine.
NN 133/2007 • Sladoled je proizvod koji sadrži najmanje 2,5% mliječne i/ili biljne masti u suhoj tvari i najmanje 24% ukupne suhe tvari, a mora sadržavati mliječne i/ili biljne proteine.
NN 133/2007 • Smrznuti aromatizirani desert je proizvod koji sadrži vodu, šećer, arome i dodane sastojke.
NN 133/2007 • Smrznuti voćni desert je proizvod koji sadrži vodu, šećer, voće i dodane sastojke, a mora sadržavati najmanje 5% voća ili odgovarajuću količinu proizvoda od voća.
NN 133/2007 • Uzorkovanje i analitičke metode kojima se utvrđuje udovoljavanje proizvoda iz članka 1. ovoga Pravilnika propisane su posebnim propisima i standardima.
NN 133/2007 • Danom stupanja na snagu ovoga Pravilnika prestaju važiti odredbe Pravilnika o kakvoći mlijeka, mliječnih proizvoda, sirila i čistih kultura (»Narodne novine« br. 53/91 i 158/03).
NN 133/2007 • Proizvodi proizvedeni i označeni sukladno odredbama Pravilnika iz članka 50. ovoga Pravilnika mogu se stavljati na tržište do iskorištenja zaliha, a najkasnije do 31. prosinca 2008. godine.
NN 133/2007 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 111/06, Broj 144/05,
Broj 27/04, Broj 50/07,
Broj 66/97, Broj 96/96
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE