PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 56/2006 • 4) Nadležno tijelo će doneseno odobrenje ukinuti ako se propisani uvjeti, na temelju kojih je odobrenje bilo izdano, prestanu ispunjavati.
NN 56/2006 • 1) Objekti za proizvodnju bioplina i komposta podliježu postupku odobravanja koje provodi nadležno tijelo.
NN 56/2006 • (a) ispunjavati uvjete iz Dodatka VI. Poglavlja II. Dio A ovoga Pravilnika;
NN 56/2006 • (b) postupati s nusproizvodima životinjskog podrijetla i prerađivati ih u skladu s Dodatkom VI. Poglavljem II. Dio B i C ovoga Pravilnika;
NN 56/2006 • (c) biti kontrolirani od nadležnog tijela u skladu sa člankom 26. ovoga Pravilnika;
NN 56/2006 • (d) utvrditi i provoditi metode monitoringa i provjere kritičnih kontrolnih točaka; i
NN 56/2006 • (e) osigurati da ostaci fermentacije i kompost zadovoljavaju mikrobiološke uvjete određene u Dodatku VI. Poglavlju II. Dio D ovoga Pravilnika.
NN 56/2006 • 3) Nadležno tijelo će doneseno odobrenje ukinuti ako se propisani uvjeti, na temelju kojih je to odobrenje bilo izdano, prestanu ispunjavati.
NN 56/2006 • ODOBRAVANJE OBJEKATA I ODRE?IVANJE UVJETA ZA STAVLJANJE U PROMET I UPORABU PRERA?ENIH NUSPROIZVODA ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA KOJI SE MOGU UPOTREBLJAVATI ZA HRANU ZA ŽIVOTINJE, HRANU ZA KUĆNE LJUBIMCE I ŽVAKALICE ZA PSE TE UVJETI ZA PROIZVODE KOJI SE KORISTE ZA TEHNIČKE NAMJENE
NN 56/2006 • 1) Nusproizvodi životinjskog podrijetla i od njih dobiveni proizvodi opisani u Dodacima VII. i VIII. ovoga Pravilnika ne smiju se:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 56/2006 • (a) otpremati iz objekta koji se nalazi u području koje je pod određenim mjerama zbog pojave neke bolest i na koju su osjetljive životinje od kojih je takav proizvod dobiven;
NN 56/2006 • (b) otpremati iz objekta ili područja iz kojih bi promet mogao predstavljati opasnost za zdravlje životinja, osim kad su ti proizvodi prerađeni u skladu s odredbama ovoga Pravilnika.
NN 56/2006 • 2) Mjere iz stavka 1. ovoga članka moraju jamčiti da su proizvodi dobiveni od životinja:
NN 56/2006 • (a) koje dolaze sa stočarskog gospodarstva, područja ili dijela područja na kojem se ne primjenjuju propisane mjere na dotične životinje i proizvode, niti se primjenjuju mjere za suzbijanje i spriječavanje zaraznih bolesti;
NN 56/2006 • (b) koje nisu zaklane u objektu u kojem su u vrijeme klanja bile nazočne životinje koje su zaražene ili se sumnja da su zaražene jednom od bolesti zbog kojih se primjenjuju odredbe navedeni u točki (a) ovoga stavka.
NN 56/2006 • 3) Uz uvjet da su provedene odredbe stavka 2. točke (a) ovoga članka, stavljanje u promet nusproizvoda životinjskog podrijetla i od njih dobivenih prerađevina navedenih u Dodatku VII. i VIII. ovoga Pravilnika, koji dolaze iz područja ili dijela područja na kojem se primjenjuju određene mjere vezane uz zdravlje životinja, a koji nisu zaraženi i ne sumnja se da su zaraženi, dopušteno je pod uvjetom da su ti proizvodi:
NN 56/2006 • (a) proizvedeni, prevoženi i privremeno uskladišteni, te da se njima postupalo zasebno ili u različito vrijeme u odnosu na proizvode koji ispunjavaju uvjete glede životinjskog zdravlja;
NN 56/2006 • (b) podvrgnuti preradbenoj metodi koja je dovoljna da bi se ustanovljeni veterinarsko-zdravstveni problem uklonio u skladu s odredbama ovoga Pravilnika, a u objektu odobrenom za tu namjenu;
NN 56/2006 • (d) u skladu s propisima određenim u Dodacima VII. i VIII. ovoga Pravilnika.
NN 56/2006 • Odobravanje objekata za toplinsku preradu nusproizvoda životinjskog podrijetla Kategorije 3
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 93/94, Broj 32/99,
Broj 52/90, Broj 104/95,
Broj 112/04, Broj 86/05
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE