PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 13/2005 • (4) Ovlaštene veterinarske organizacije su dužne voditi evidenciju zaduženih obrazaca HVI 1-1 A prema obrascu koji je sastavni dio ovoga Pravilnika.
NN 13/2005 • (1) Za svaku vrstu pošiljke s brojčanom oznakom grupa od 1 do 19 upotrebljava se poseban karton evidencije o obavljenim veterinarsko-zdravstvenim pregledima, u kojem se u rubriku: »Vrsta pošiljke« upisuje jedna od odgovarajućih vrsta pošiljki, a u rubriku: »Bliža oznaka vrste pošiljke« – predmet pošiljke, prema ovim nazivima:
NN 13/2005 • 1) za kopitare: pastusi, kobile, konji, ždrebad, mazge, mule, magarci, poniji;
NN 13/2005 • 2) za goveda: bikovi, volovi, krave, junad muška, junad ženska, telad, bivoli;
NN 13/2005 • 3) za svinje: odojci, prasad, tovljenici, nazimice, krmače, nerastovi;
NN 13/2005 • 4) za ovce i koze: ovnovi, ovce, šilježad, janjad, koze, jarci, jarad;
NN 13/2005 • 5) za perad i kuniće: kokoši, pilenke, jednodnevna perad, guske, patke, pure, nojevi, kunići;
NN 13/2005 • 6) za divljač: divlje svinje, zečevi, srne, jeleni, pernata divljač;
NN 13/2005 • 8) za ribu, rakove i žive školjkaše: ribe iz uzgajališta, ribnjaka i ulova, mrijest mlađ, školjkaše iz uzgajališta i otpremnog centra te morske organizme, rakove i puževe;
NN 13/2005 • 9) za ostale životinje: ukrasne ribice, žabe, ukrasni glodavci, pijavice, kornjače, zmije i druge gmazove, golubove, ukrasne i druge ptice, laboratorijske životinje, zvijeri, krznaše, kukce, gliste i drugo;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 13/2005 • 10) za svježe meso: konjsko, goveđe, juneće, teleće, svinjsko, ovčje, janjeće, kozje, jareće, meso paradi i nojeva, meso divljači (uzgojene i iz odstrela), meso kunića, jestivi unutarnji organi svih vrsta životinja;
NN 13/2005 • 11) za životinjske proizvode od mesa namijenjene za prehranu ljudi: usitnjeno meso i proizvodi, trajni proizvodi, obareni proizvodi, kuhani proizvodi, polutrajni proizvodi, konzerve, jela u ambalaži, zamrznuta gotova jela, slanine, mast, loj, čvarci i drugi proizvodi;
NN 13/2005 • 12) za pčelinje proizvode: med, saće, vosak, drugi pčelinji proizvodi i proizvodi na bazi meda;
NN 13/2005 • 13) za mlijeko i proizvode od mlijeka: mlijeko svježe, mlijeko pasterizirano, mlijeko sterilizirano, fermentirani proizvodi od mlijeka, sladoled, zgusnuto mlijeko, mlijeko u prahu, vrhnje, maslac, sir meki, sir tvrdi, sir topljeni i dr.;
NN 13/2005 • 14) za proizvode od riba: riba soljena, riba dimljena, riblje konzerve, zamrznuti riblji proizvodi, proizvodi od puževa i drugi proizvodi od jestivih morskih i riječnih organizama;
NN 13/2005 • 15) za jaja: jaja svježa, jajni melanž, žumanjak, bjelanjak, jaja u prahu, zamrznuta jaja i proizvodi od jaja;
NN 13/2005 • 16) za životinjske proizvode namijenjene industrijskoj uporabi: kože konjske, goveđe, juneće, teleće, ovčje, kozje, svinjske, kože od divljači, krzno, vuna, dlaka, čekinje, perje, papci, kosti, rogovi, poluprerađena-soljena crijeva, jestivi ovici i dr.;
NN 13/2005 • 17) za životinjske proizvode namijenjene industrijskoj, farmaceutskoj uporabi ili sirovinama za daljnju preradu: nekonfekcionirani med, sirovo mlijeko, nesortirana jaja, žlijezde, životinjsko tkivo, tjelesne tekućine i dr.;
NN 13/2005 • 18) za životinjske proizvode namijenjene hranidbi životinja: riblje brašno i druge odobrene životinjske bjelančevine, životinjska mast, gotova hrana, sijeno, proizvodi mlinske industrije i dr.;
NN 13/2005 • 19) za otpad životinjskog podrijetla: lešine i životinjski otpad namijenjen toplinskoj preradi te životinjski proteini i životinjska mast namijenjena spaljivanju.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 98/05, Broj 75/93,
Broj 77/07, Broj 167/03,
Broj 88/08, Broj 74/03
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE