PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2006-02-12-295 NN 12/2006

• 4. Prostor i uređaji s jednodjelnim koritom i radnom plohom, zasebno za pripremu ribe, mesa, povrća i voća. Ovi prostori i uređaji mogu se nalaziti u blizini kuhinje ili centralnoj pripremnici, ako postoji. Ugostitelj koji ne uslužuje ribu, ne mora imati korito i radnu plohu za pripremu ribe.


Stranica 2006-02-12-295 NN 12/2006

• 5. Odgovarajuće radne površine i police, te ormarići za posuđe i pribor od nehrđajućeg materijala, ne od drveta.


Stranica 2006-02-12-295 NN 12/2006

• 6. Koš za otpatke pokraj svake radne površine, s poklopcem na nožno otvaranje.


Stranica 2006-02-12-295 NN 12/2006

• 7. Odgovarajući uređaji za termičku obradu hrane, pića i napitaka.


Internet NN 12/2006
• 8. Upotreba zaštitne krpe ili rukavica, samo kod termičke obrade hrane.

Internet stranice NN 12/2006
• 9. Uređaji za odvod pare, dima i mirisa koji omogućavaju da se u ostalim prostorijama i prostorima smještajnog objekta ne šire emisije (napa s mehaničkim odsisom).

Internet stranice NN 12/2006 • 12. Odvojeni prostori s trodjelnim sudoperom za pranje bijelog posuđa i dvodjelnim sudoperom za pranje crnog posuđa, s tekućom toplom i hladnom vodom, a ako se posuđe pere strojem za pranje posuđa, dostatni su jednodjelni sudoperi za svaku od navedenih vrsta posuđa.
Internet stranice NN 12/2006 • 13. Manipulativni putovi crnog i bijelog posuđa moraju biti odvojeni.
Internet stranice NN 12/2006 • 14. Umivaonik s toplom i hladnom vodom za osoblje u kuhinji, tekući sapun i papirnati ručnici, ili aparat za sušenje ruku.
Internet stranice NN 12/2006 • 15. Osoblje mora nositi bijelu odjeću i kapu sukladno posebnom propisu.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 12/2006 • 16. Znakovi da je u kuhinji zabranjeno konzumiranje hrane i pušenje.
Informacije NN 12/2006 • Prostorije, priručni prostori i uređaji za čuvanje namirnica, proizvoda i pića, te način čuvanja
Poslovne stranice NN 12/2006 • 19. Odgovarajući broj prostorija ili prostora za čuvanje namirnica prozračivani prirodnim ili mehaničkim putem.
Pregledi NN 12/2006 • 20. Odgovarajući broj rashladnih komora i/ili hladnjaka za odvojeno spremanje ribe, mesa, mliječnih proizvoda, voća i povrća u prostorijama ili prostorima za čuvanje namirnica.
Besplatno NN 12/2006 • 21. Priručni prostor za čuvanje namirnica za dnevnu upotrebu u koju svrhu mogu poslužiti i rashladni uređaji.
Glasnik NN 12/2006 • 25. Kontrola temperature u svim rashladnim prostorima i uređajima.
Propis NN 12/2006 • 27. Proizvodi ne smiju biti u direktnom kontaktu s policom ili podom.
Propis NN 12/2006 • Prostorije i prostori za odlaganje: rezervne opreme, sredstava za čišćenje i komunalnog otpada
Propis NN 12/2006 • 28. Jedna odgovarajuće opremljena prostorija za odlaganje rezervne opreme, pribora i aparata za čišćenje prehrambenih proizvoda.
Propis NN 12/2006 • 29. Spremište sredstava za čišćenje u zasebnoj prostoriji ili prostoru.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 90/06, Broj 31/05, Broj 75/09, Broj 123/05, Broj 133/06, Broj 14/08


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled