PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 12/2006 • 4. Prostor i uređaji s jednodjelnim koritom i radnom plohom, zasebno za pripremu ribe, mesa, povrća i voća. Ovi prostori i uređaji mogu se nalaziti u blizini kuhinje ili centralnoj pripremnici, ako postoji. Ugostitelj koji ne uslužuje ribu, ne mora imati korito i radnu plohu za pripremu ribe.
NN 12/2006 • 5. Odgovarajuće radne površine i police, te ormarići za posuđe i pribor od nehrđajućeg materijala, ne od drveta.
NN 12/2006 • 6. Koš za otpatke pokraj svake radne površine, s poklopcem na nožno otvaranje.
NN 12/2006 • 7. Odgovarajući uređaji za termičku obradu hrane, pića i napitaka.
NN 12/2006 • 8. Upotreba zaštitne krpe ili rukavica, samo kod termičke obrade hrane.
NN 12/2006 • 9. Uređaji za odvod pare, dima i mirisa koji omogućavaju da se u ostalim prostorijama i prostorima smještajnog objekta ne šire emisije (napa s mehaničkim odsisom).
NN 12/2006 • 12. Odvojeni prostori s trodjelnim sudoperom za pranje bijelog posuđa i dvodjelnim sudoperom za pranje crnog posuđa, s tekućom toplom i hladnom vodom, a ako se posuđe pere strojem za pranje posuđa, dostatni su jednodjelni sudoperi za svaku od navedenih vrsta posuđa.
NN 12/2006 • 13. Manipulativni putovi crnog i bijelog posuđa moraju biti odvojeni.
NN 12/2006 • 14. Umivaonik s toplom i hladnom vodom za osoblje u kuhinji, tekući sapun i papirnati ručnici, ili aparat za sušenje ruku.
NN 12/2006 • 15. Osoblje mora nositi bijelu odjeću i kapu sukladno posebnom propisu.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 12/2006 • 16. Znakovi da je u kuhinji zabranjeno konzumiranje hrane i pušenje.
NN 12/2006 • Prostorije, priručni prostori i uređaji za čuvanje namirnica, proizvoda i pića, te način čuvanja
NN 12/2006 • 19. Odgovarajući broj prostorija ili prostora za čuvanje namirnica prozračivani prirodnim ili mehaničkim putem.
NN 12/2006 • 20. Odgovarajući broj rashladnih komora i/ili hladnjaka za odvojeno spremanje ribe, mesa, mliječnih proizvoda, voća i povrća u prostorijama ili prostorima za čuvanje namirnica.
NN 12/2006 • 21. Priručni prostor za čuvanje namirnica za dnevnu upotrebu u koju svrhu mogu poslužiti i rashladni uređaji.
NN 12/2006 • 25. Kontrola temperature u svim rashladnim prostorima i uređajima.
NN 12/2006 • 27. Proizvodi ne smiju biti u direktnom kontaktu s policom ili podom.
NN 12/2006 • Prostorije i prostori za odlaganje: rezervne opreme, sredstava za čišćenje i komunalnog otpada
NN 12/2006 • 28. Jedna odgovarajuće opremljena prostorija za odlaganje rezervne opreme, pribora i aparata za čišćenje prehrambenih proizvoda.
NN 12/2006 • 29. Spremište sredstava za čišćenje u zasebnoj prostoriji ili prostoru.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 90/06, Broj 31/05,
Broj 75/09, Broj 123/05,
Broj 133/06, Broj 14/08
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE