PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2006-05-56-1347 NN 56/2006

• 5. »krv« je krv sisavaca koja se na koristi za prehranu ljudi nego se koristi u skladu s odredbama ovoga Pravilnika;


Stranica 2006-05-56-1347 NN 56/2006

• 6. »krvno brašno« je proizvodi koji je dobiven toplinskom preradom krvi u skladu s Dodatkom VII. Poglavljem II. ovoga Pravilnika, a namijenjeni su hranidbi životinja ili upotrebi kao organska gnojiva;


Stranica 2006-05-56-1347 NN 56/2006

• 7. »hrana za kućne ljubimce u limenci« je toplinski obrađena hrana za kućne ljubimce u hermetički zatvorenoj ambalaži, odnosno limenci;


Stranica 2006-05-56-1347 NN 56/2006

• 8. »sabiralište za materijal Kategorije 1 ili 2« je objekt u kojem se privremeno uskladišćuju neprerađeni nusproizvodi životinjskog podrijetla Kategorije 1 ili 2 i u kojem se ukoliko je porebno mogu obaviti određene radnje kao, na primjer, deranje kože i post mortem pregled;


Internet NN 56/2006
• 9. »objekt za toplinsku preradu materijala Kategorije 1« je objekt u kojem se toplinski prerađuje materijal Kategorije 1. prije konačnog uništavanja;

Internet stranice NN 56/2006
• 10. »objekt za kemijsku preradu masti Kategorije 2« je objekt koji prerađuje otopljene masnoće dobivene od materijala Kategorije 2 prema uvjetima utvrđenim u Dodatku VI. Poglavlju III. ovoga Pravilnika;

Internet stranice NN 56/2006 • 11. »objekt za toplinsku preradu materijala Kategorije 2« je objekt u kojem se prerađuje nusproizvodi životinjskog podrijetla Kategorije 2 prije konačnog uništavanja, daljnje prerade ili upotrebe;
Internet stranice NN 56/2006 • 12. »sabiralište za materijal Kategorije 3« je objekt u kojem se privremeno uskladišćuju neprerađeni nusproizvodi životinjskog podrijetla Kategorije 3 i u kojem se oni, ukoliko je odobreno i potrebno, razvrstavaju, rasijecaju, hlade ili zamrzavaju;
Internet stranice NN 56/2006 • 13. »objekt za kemijsku preradu masti Kategorije 3« je objekt u kojem se prerađuje otopljene masnoće dobivene od nusproizvoda životinjskog podrijetla Kategorije 3;
Internet stranice NN 56/2006 • 14. »objekt za toplinsku preradu materijala Kategorije 3« je objekt u kojem se od nusproizvoda životinjskog podrijetla Kategorije 3 toplinskom preradom dobivaju prerađene životinjske bjelančevine koje se mogu upotrijebiti za proizvodnju hrane za životinje;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 56/2006 • 15. »ugostiteljski otpad« su svi ostaci hrane i masnoća od pripreme jela iz restorana, poduzeća koja se bave cateringom i kuhinja, uključujući velike kuhinje i kuhinje u domaćinstvima;
Informacije NN 56/2006 • 16. »objekt za kombinirano spaljivanje« je objekt za uništavanje nusproizvoda životionjskog podrijetla i njihovih prerađevina primjenom topline zbog dobivanja energije, iz Dodatka IV. ovoga Pravilnika;
Poslovne stranice NN 56/2006 • 17. »kombinirano spaljivanje« znači uništavanje nusproizvoda životinjskog podrijetla ili njihovih prerađevina spaljivanjem, odnosno iskorištavanjem zajedno s drugim energentima u objektu za kombinirano spaljivanje;
Pregledi NN 56/2006 • 18. »sabiralište« je objekt u kojem se privremeno uskladišćuju i čuvaju hlađenjem određeni nusproizvodi životinjskog podrijetla nanijenjeni toplinskoj preradi kao i za upotrebu odobrenu u članku 23. stavku 2. točki (c) ovoga Pravilnika;
Besplatno NN 56/2006 • 19. »kompostirnica« je objekt u kojem se u aerobnim uvjetima biološki razgrađuju nusproizvodi životinjskog podrijetla i prerađeni nusproizvodi;
Glasnik NN 56/2006 • 20. »ostaci fermentacije« su ostaci od prerade nusproizvoda životinjskog podrijetla u objektu za proizvodnju bioplina;
Propis NN 56/2006 • 21. »sadržaj probavnog trakta« je sadržaj koji se nalazi u probavnom traktu sisavaca i ptica trkačica, bilo da je odvojen od probavnog trakta ili nije;
Propis NN 56/2006 • 22. »igračke za žvakanje« su proizvodi koji nisu štavljeni, a dobiveni su od kože papkara ili od drugih materijala životinjskog podrijetla i daju se kućnim ljubimcima da ih žvaču;
Propis NN 56/2006 • 23. »sirovine za proizvodnju hrane za životinje« su nusproizvodi životinjskog podrijetla, uključujući prerađene životinjske bjelančevine, proizvode od krvi, otopljene masnoće, riblje ulje, prerađene masnoće, želatinu i hidrolizirane bjelančevine, dikalcijev fosfat, mlijeko, proizvode od mlijeka i kolostrum;
Propis NN 56/2006 • 24. »riblje brašno« su prerađene životinjske bjelančevine dobivene od morskih životinja, osim morskih sisavaca;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 84/08, Broj 22/09, Broj 66/98, Broj 51/05, Broj 2/90, Broj 27/05


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled