PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 56/2006 • 5. »krv« je krv sisavaca koja se na koristi za prehranu ljudi nego se koristi u skladu s odredbama ovoga Pravilnika;
NN 56/2006 • 6. »krvno brašno« je proizvodi koji je dobiven toplinskom preradom krvi u skladu s Dodatkom VII. Poglavljem II. ovoga Pravilnika, a namijenjeni su hranidbi životinja ili upotrebi kao organska gnojiva;
NN 56/2006 • 7. »hrana za kućne ljubimce u limenci« je toplinski obrađena hrana za kućne ljubimce u hermetički zatvorenoj ambalaži, odnosno limenci;
NN 56/2006 • 8. »sabiralište za materijal Kategorije 1 ili 2« je objekt u kojem se privremeno uskladišćuju neprerađeni nusproizvodi životinjskog podrijetla Kategorije 1 ili 2 i u kojem se ukoliko je porebno mogu obaviti određene radnje kao, na primjer, deranje kože i post mortem pregled;
NN 56/2006 • 9. »objekt za toplinsku preradu materijala Kategorije 1« je objekt u kojem se toplinski prerađuje materijal Kategorije 1. prije konačnog uništavanja;
NN 56/2006 • 10. »objekt za kemijsku preradu masti Kategorije 2« je objekt koji prerađuje otopljene masnoće dobivene od materijala Kategorije 2 prema uvjetima utvrđenim u Dodatku VI. Poglavlju III. ovoga Pravilnika;
NN 56/2006 • 11. »objekt za toplinsku preradu materijala Kategorije 2« je objekt u kojem se prerađuje nusproizvodi životinjskog podrijetla Kategorije 2 prije konačnog uništavanja, daljnje prerade ili upotrebe;
NN 56/2006 • 12. »sabiralište za materijal Kategorije 3« je objekt u kojem se privremeno uskladišćuju neprerađeni nusproizvodi životinjskog podrijetla Kategorije 3 i u kojem se oni, ukoliko je odobreno i potrebno, razvrstavaju, rasijecaju, hlade ili zamrzavaju;
NN 56/2006 • 13. »objekt za kemijsku preradu masti Kategorije 3« je objekt u kojem se prerađuje otopljene masnoće dobivene od nusproizvoda životinjskog podrijetla Kategorije 3;
NN 56/2006 • 14. »objekt za toplinsku preradu materijala Kategorije 3« je objekt u kojem se od nusproizvoda životinjskog podrijetla Kategorije 3 toplinskom preradom dobivaju prerađene životinjske bjelančevine koje se mogu upotrijebiti za proizvodnju hrane za životinje;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 56/2006 • 15. »ugostiteljski otpad« su svi ostaci hrane i masnoća od pripreme jela iz restorana, poduzeća koja se bave cateringom i kuhinja, uključujući velike kuhinje i kuhinje u domaćinstvima;
NN 56/2006 • 16. »objekt za kombinirano spaljivanje« je objekt za uništavanje nusproizvoda životionjskog podrijetla i njihovih prerađevina primjenom topline zbog dobivanja energije, iz Dodatka IV. ovoga Pravilnika;
NN 56/2006 • 17. »kombinirano spaljivanje« znači uništavanje nusproizvoda životinjskog podrijetla ili njihovih prerađevina spaljivanjem, odnosno iskorištavanjem zajedno s drugim energentima u objektu za kombinirano spaljivanje;
NN 56/2006 • 18. »sabiralište« je objekt u kojem se privremeno uskladišćuju i čuvaju hlađenjem određeni nusproizvodi životinjskog podrijetla nanijenjeni toplinskoj preradi kao i za upotrebu odobrenu u članku 23. stavku 2. točki (c) ovoga Pravilnika;
NN 56/2006 • 19. »kompostirnica« je objekt u kojem se u aerobnim uvjetima biološki razgrađuju nusproizvodi životinjskog podrijetla i prerađeni nusproizvodi;
NN 56/2006 • 20. »ostaci fermentacije« su ostaci od prerade nusproizvoda životinjskog podrijetla u objektu za proizvodnju bioplina;
NN 56/2006 • 21. »sadržaj probavnog trakta« je sadržaj koji se nalazi u probavnom traktu sisavaca i ptica trkačica, bilo da je odvojen od probavnog trakta ili nije;
NN 56/2006 • 22. »igračke za žvakanje« su proizvodi koji nisu štavljeni, a dobiveni su od kože papkara ili od drugih materijala životinjskog podrijetla i daju se kućnim ljubimcima da ih žvaču;
NN 56/2006 • 23. »sirovine za proizvodnju hrane za životinje« su nusproizvodi životinjskog podrijetla, uključujući prerađene životinjske bjelančevine, proizvode od krvi, otopljene masnoće, riblje ulje, prerađene masnoće, želatinu i hidrolizirane bjelančevine, dikalcijev fosfat, mlijeko, proizvode od mlijeka i kolostrum;
NN 56/2006 • 24. »riblje brašno« su prerađene životinjske bjelančevine dobivene od morskih životinja, osim morskih sisavaca;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 84/08, Broj 22/09,
Broj 66/98, Broj 51/05,
Broj 2/90, Broj 27/05
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE