PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 53/2008 • 9. Riba i proizvodi od ribe, uključujući mekušce, rakove i bodljikaše (MCE).
NN 53/2008 • 12. Soli, začini, juhe, umaci, salate, proteinski proizvodi, itd.
NN 53/2008 • 14.2. Alkoholna pića, uključujući i ona kojima je potpuno ili djelomično uklonjen alkohol.
NN 53/2008 • 16. Složena hrana (npr. složenci, mesne pite, mljeveno meso), te hrana koja se ne može smjestiti u kategorije od 1. do 15.
NN 53/2008 • NAJVIŠE DOPUŠTENE VRIJEDNOSTI ZA NEKE ŠTETNE TVARI, KOJI SU PRISUTNI U KATEGORIJAMA HRANE I PIĆA RADI UPOTREBE AROMA
NN 53/2008 • NAJVIŠE DOPUŠTENE VRIJEDNOSTI ZA NEKE TVARI IZ AROMA ILI DRUGIH DODATAKA S AROMATIČNIM SVOJSTVIMA U AROMATIZIRANOJ HRANI
NN 53/2008 • TvariKruta hrana mg/kgPića mg/kgIzuzeci i/ili posebna ograničenja
NN 53/2008 • Agarcinska kiselina - 12020100 mg/kg u alkoholnim pićima i hrani s gljivama
NN 53/2008 • Beta azaron 10,10,11 mg/kg u alkoholnim pićima i začinima za razne vrste grickalica (snack proizvode)
NN 53/2008 • Cijanovodikova kiselina 11150 mg/kg u nugatu, marcipanu i njegovom nadomjestku ili sličnim proizvodima
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 53/2008 • Pulegon 125100250 mg/kg u pićima s aromom mente (metvice) ili paprene metvice
NN 53/2008 • Kvasin 15510 kg/mg u slasticama u pastilama i do 50 mg/kg u alkoholnim pićima
NN 53/2008 • Safrol i izosafrol1112 mg/kg u alkoholnim pićima s najviše 25 % vol. alkohola
NN 53/2008 • 15 mg/kg u hrani koji sadrže muškatni cvijet i muškatni oraščića
NN 53/2008 • Santonin 10,10,11 mg/kg u alkoholnim pićima s više od 25 % vol. alkohola
NN 53/2008 • Tujon (alfa i beta) 10,50,55 mg/kg u alkoholnim pićima s više od 25 % vol. alkohola
NN 53/2008 • 1 Kao takav se ne smije dodavati prehrambenim proizvodima ili aromama. Može biti prirodno prisutan u prehrambenim proizvodima ili nakon dodatka aroma pripravljenih iz prirodnih sirovina.
NN 53/2008 • KEMIJSKE SPECIFIKACIJE KOJE TREBA DOSTAVITI ZA AROMATIČNE TVARI
NN 53/2008 • – naziv IUPAC ako je drugačiji od kemijskog naziva koji se koristi u popisu,
NN 53/2008 • – brojevi CAS-, E-, EINECS-, FL-, CoE- i FEMA, ako su poznati,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 59/90, Broj 70/01,
Broj 44/96, Broj 4/07,
Broj 93/02, Broj 96/03
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE