PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 9/2007 • (a) konzervansi: tvari ili mikroorganizmi koji štite hranu za životinje od kvarenja uzrokovanog djelovanjem mikroorganizama i njihovih metabolita;
NN 9/2007 • (b) antioksidansi: tvari koje produljuju rok valjanosti hrane za životinje štiteći je od kvarenja uzrokovanog oksidacijom;
NN 9/2007 • (c) emulgatori: tvari koje omogućuju dobivanje i održivost homogenosti mješavine dvije ili više komponenata u hrani za životinje koje se inače ne bi mogle homogeno izmiješati;
NN 9/2007 • (d) stabilizatori: tvari koje omogućavaju održivost deklariranih fizičko-kemijskih svojstava hrane za životinje;
NN 9/2007 • (e) sredstva za zgušnjavanje: tvari koje povećavaju viskozitet hrane za životinje;
NN 9/2007 • (f) sredstva za geliranje: tvari koje daju oblik hrani za životinje stvaranjem gela;
NN 9/2007 • (g) veziva: tvari koje povezuju čestice u hrani za životinje u čvrstu strukturu;
NN 9/2007 • (h) sredstva za kontrolu kontaminacije radionuklidima: tvari koje sprječavaju apsorpciju ili pospješuju izlučivanje radionuklida;
NN 9/2007 • (i) sredstva za sprječavanje stvaranja gruda: tvari koje sprječavaju međusobno vezivanje pojedinih čestica hrane za životinje i stvaranje gruda;
NN 9/2007 • (j) regulatori kiselosti: tvari koje reguliraju pH vrijednost hrane za životinje;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 9/2007 • (k) dodaci za siliranje: tvari, enzimi i/ili mikroorganizmi namijenjeni hrani za životinje koji pospješuju proces siliranja;
NN 9/2007 • (l) sredstva za denaturiranje: tvari koje se dodaju u hranu za životinje radi njezina razlikovanja od hrane.
NN 9/2007 • 2. U kategoriju »osjetilni dodaci« uvrštene su sljedeće funkcionalne skupine:
NN 9/2007 • – tvari koje se nakon konzumacije ugrađuju u tkiva i proizvode životinja u svrhu njihova bojenja;
NN 9/2007 • – tvari koje povoljno utječu na obojenost ukrasnih ribica i ptica;
NN 9/2007 • (b) arome: tvari za poboljšanje mirisa hrane za životinje i tvari za poticanje teka.
NN 9/2007 • 3. U kategoriju »nutritivni dodaci« uvrštene su sljedeće funkcionalne skupine:
NN 9/2007 • (a) vitamini, provitamini i kemijske tvari vitaminima sličnog učinka;
NN 9/2007 • (c) aminokiseline, njihove soli i aminokiselinama analogne tvari;
NN 9/2007 • 4. U kategoriju »zootehnički dodaci« uvrštene su sljedeće funkcionalne skupine:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 34/93, Broj 111/05,
Broj 26/05, Broj 24/93,
Broj 117/03, Broj 62/92
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE