PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 125/2008 • a) objekte koji obavljaju djelatnosti za koje su propisani uvjeti u prilogu III Pravilnika o higijeni hrane životinjskog podrijetla (»Narodne novine«, broj 99/07), i to:
NN 125/2008 • 1. Objekti za klanje i rasijecanje mesa domaćih papkara i kopitara – goveda, koze, ovce, svinje, konji,
NN 125/2008 • 5. Objekti za proizvodnju mljevenog mesa, mesnih pripravaka i strojno otkoštenog mesa (SOM),
NN 125/2008 • 6. Objekti za preradu mesa u mesne proizvode – kobasice, suhomesnati proizvodi, polugotova i gotova jela od mesa, konzerve, slanina i ostali proizvodi od mesa,
NN 125/2008 • – sabirališta sirovog mlijeka za više od jednog otkupljivača,
NN 125/2008 • 12. Objekti za topljenu životinjsku mast i čvarke – sakupljanje i prerada,
NN 125/2008 • b) Osim objekata iz točke a) ovoga članka, odobravanju podliježu i sljedeći objekti:
NN 125/2008 • – uskladištenje hrane životinjskog podrijetla u uvjetima kontrolirane temperature
NN 125/2008 • – samostojeći objekti za prepakiravanje hrane životinjskog podrijetla,
NN 125/2008 • – veleprodaja mesa, mljevenog mesa, mesnih pripravaka, strojno otkoštenog mesa, proizvoda od mesa, proizvoda ribarstva, živih školjkaša, sirovog mlijeka i mliječnih proizvoda, jaja i proizvoda od jaja, žabljih krakova i puževa, topljene životinjske masti i čvaraka, obrađenih želudaca, mjehura i crijeva, prerađene želatine i kolagena.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 125/2008 • 2. Izvozni objekti koji posluju s hranom životinjskog podrijetla, a nisu navedeni u Prilogu III Pravilnika o higijeni hrane životinjskog podrijetla.
NN 125/2008 • 3. Objekti iz članka 13. stavka 2) točke a) i b)ovoga Pravilnika, ako obavljaju i djelatnosti veleprodaje navedenih proizvoda.
NN 125/2008 • c) Meso odstrijeljene divljači namijenjeno javnoj potrošnji mora potjecati iz odobrenog objekta. Osobna uporaba mesa odstrijeljene divljači sudionika lova ne smatra se javnom potrošnjom.
NN 125/2008 • 1) Pregled objekta iz članka 6. stavka 3) ovoga Pravilnika u postupku odobravanja obuhvaća:
NN 125/2008 • a) utvrđivanje ispunjavanja zahtjeva glede infrastrukture i opreme u objektu;
NN 125/2008 • b) pregled plana sustava samokontrola, vezano uz tehnološke postupke, koji će se obavljati u objektu.
NN 125/2008 • 2) Za utvrđivanje usklađenosti sustava samokontrola subjekt u poslovanju s hranom mora predočiti dokumentaciju, koja sadrži barem:
NN 125/2008 • a) plan čišćenja i dezinfekcije objekta i održavanja osobne higijene;
NN 125/2008 • d) dokaze o zdravlju zaposlenika, u skladu s posebnim propisima za osobe koje pri radu u proizvodnji i prometu s hranom, dolaze u dodir s hranom;
NN 125/2008 • f) plan utvrđivanja ispunjavanja mikrobioloških i drugih propisanih kriterija;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 18/07, Broj 177/04,
Broj 53/07, Broj 58/02,
Broj 69/07, Broj 28/04
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE