PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2005-01-2-18 NN 2/2005

• Analizom varijance obradit će se prinos zrakosuhe stabljike sa sjemenom, prirod zrakosuhe stabljike nakon močenja, prinos ukupnog vlakna, visina biljke, tehnička duljina, promjer stabljike i udio ukupnog vlakna. Zrakosuha stabljika sadrži vlagu kojom se može čuvati (skladištiti ili kamariti). Zbog visoke higroskopnosti stabljike, ovisno od zasićenosti zraka vlagom, sadržaj vlage u stabljici je promjenjiv.


Stranica 2005-01-2-18 NN 2/2005

• Godišnji rezultati ispitivanja iz pokusnog polja, prerade i laboratorija, dostavljaju se podnositelju zahtjeva na temelju kojih je podnositelj zahtjeva dužan obavijestiti Zavod o nastavku ispitivanja sorte do roka određenog u članku 176. ovog Pravilnika.


Stranica 2005-01-2-18 NN 2/2005

• Zahtjev i prateća dokumentacija iz članka 2. ovoga Pravilnika za kamilicu podnosi se do: 10. kolovoza.


Stranica 2005-01-2-18 NN 2/2005

• Za svaku godinu ispitivanja podnositelj zahtjeva Zavodu dostavlja 1 kg sjemena, najkasnije do 20. kolovoza.


Internet NN 2/2005
• Podnositelj zahtjeva treba dostaviti slijedeće podatke o sjemenu: masu 1000 sjemenki (g), čistoću sjemena (%), klijavost sjemena (%).

Internet stranice NN 2/2005
• Ispitivanje sorti obavlja se na pokusnim poljima različitim po klimatskim, pedološkim i drugim svojstvima:

Internet stranice NN 2/2005 • Površina parcele iznosi 10 m2, a čine ju 10 redova dužine 8 m uz razmak između redova od 12,5 cm. Razmak između parcela unutar ponavljanja iznosi 40 cm, a između ponavljanja 2 m.
Internet stranice NN 2/2005 • Na početku i kraju pokusa, sije se standard kao zaštitni pojas.
Internet stranice NN 2/2005 • – prije žetve mjeri se visina biljaka, broj primarnih grana po biljci, te broj cvjetnih, glavica po biljci, na 20 slučajno odabranih biljaka,
Internet stranice NN 2/2005 • Tijekom ispitivanja, na pokusnim lokacijama u uvjetima prirodne infekcije prati se i evidentira pojava sljedećih bolesti:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 2/2005 • Ukoliko se uoči pojava drugih bolesti i štetnika, treba zabilježiti vrijeme pojave i jačinu napada, a po mogućnosti i postotak oštećenja odnosno umanjenja priroda cvjetnih glavica.
Informacije NN 2/2005 • Kemijsko-tehnološke analize obavljaju se u svakoj godini ispitivanja, na prosječnim uzorcima sa svih pokusnih mjesta. Na prosječnom uzorku kamilice obavljaju se sljedeće analize:
Poslovne stranice NN 2/2005 • – sadržaj eteričnih ulja iz prosječnog uzorka svih ponavljanja,
Pregledi NN 2/2005 • Godišnji rezultati ispitivanja iz pokusnog polja i laboratorija dostavljaju se podnositelju zahtjeva na temelju kojih je podnositelj zahtjeva dužan obavijestiti Zavod o nastavku ispitivanja sorte do roka određenog u članku 193. ovog Pravilnika.
Besplatno NN 2/2005 • Zahtjev i prateća dokumentacija iz članka 2. ovoga Pravilnika za uljnu tikvu podnosi se do 1. veljače.
Glasnik NN 2/2005 • Podnositelj zahtjeva Zavodu dostavlja 1 kg sjemena, najkasnije do 1. ožujka.
Propis NN 2/2005 • Podnositelj zahtjeva treba dostaviti sljedeće podatke o sjemenu: masu 1000 sjemenki (g), čistoću sjemena (%), klijavost sjemena (%).
Propis NN 2/2005 • Zahtjev i prateća dokumentacija iz članka 2. ovoga Pravilnika za industrijsku cikoriju podnosi se do 1. veljače.
Propis NN 2/2005 • Podnositelj zahtjeva Zavodu dostavlja 1 kg sjemena, najkasnije do 1. ožujka.
Propis NN 2/2005 • Zahtjev i prateća dokumentacija iz članka 2. ovoga Pravilnika za povrće podnosi se do:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 18/09, Broj 32/07, Broj 23/04, Broj 113/08, Broj 24/90, Broj 39/00


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled