PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 56/2006 • b) metodom slučajnog uzorkovanja uzorkovati pošiljke prerađenih životinjskih bjelančevina koje su pakirane u objektu iz kojega potječu.
NN 56/2006 • 12. Ako je deset uzastopnih laboratoriskih pretraga pošiljaka prerađenih životinjskih bjelančevina u rinfuzi koje potječu iz određene zemlje negativno, granični veterinarski inspektor može kasnije pošiljke uzorkovati metodom slučajnog uzorka, odnosno slučajne pošiljke.
NN 56/2006 • Ako je jedan od tih slučajno odabranih uzoraka pozitivan, tijelo koje obavlja uzorkovanje mora o tome obavijestiti nadležno tijelo i nadležno tijelo iz zemlje podrijetla robe, tako da može poduzeti prikladne mjere za otklanjanje nastalog problema. Nadležno tijelo zemlje podrijetla mora priopćiti poduzete mjere nadležnom tijelu zemlje uvoznice koje je obavljalo uzorkovanje. U slučaju ponovnog pozitivnog rezultata proizvoda istoga podrijetla, nadležno tijelo mora uzorkovati svaku pošiljku sve dok deset uzastopnih laboratorijskih pretraga ne bude negativno.
NN 56/2006 • 13. Nadležni ovlašteni veterinar mora voditi evidencije o rezultatima laboratorijskih analiza svih uzorkovanih pošiljki i čuvati te podatke najmanje dvije godine.
NN 56/2006 • 14. Ako se utvrdi da je pošiljka pozitivna na salmonele, potrebno je pošiljku ponovo toplinski preradi ili sterilizirati drugom vrstom obrade koju je odobrilo nadležno tijelo.
NN 56/2006 • 15. Pošiljka se smije pustiti u promet tek nakon toplinske prerade i nakon negativnog rezultata testiranja na salmonele koje nadležno tijelo obavlja u skladu s Poglavljem I. točkom 10. ovoga Dodatka.
NN 56/2006 • Objekti za toplinsku preradu materijala Kategorije 3 i proizvodnju prerađenih životinjskih bjelančevina moraju kvartalno i godišnje dostavljati nadležnom tijelu obrađene podatke o količinama toplinski prerađenih nuspropizvoda životinjskog podrijetla od svakog proizvođača pojedinačno te ukupno, kao i o proizvedenim količinama prerađenih životinjskih bjelančevina koje se mogu upotrebljavati kao sirovina za proizvodnju hrane za životinje.
NN 56/2006 • Osim općih uvjeta iz Poglavlja I. ovoga Dodatka, za proizvode od krvi primjenjuju se sljedeći uvjeti.
NN 56/2006 • 1. Samo krv koja udovoljava odredbama članka 6. stavka 1. točke (a) i (b) ovoga Pravilnika se može upotrebljavati u proizvodnji proizvoda od krvi.
NN 56/2006 • a) jednoj od preradbenih metoda od 1 do 5 ili 7 iz Dodatka V. Poglavlje III. ovoga Pravilnika; ili
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 56/2006 • b) metodi i uvjetima kojima će se zajamčiti da proizvod zadovoljava mikrobiološke standarde utvrđene u Poglavlju I. točki 10. ovoga Dodatka.
NN 56/2006 • 3. Nadležno tijelo će odobriti uvoz proizvoda od krvi pod sljedećim uvjetima:
NN 56/2006 • a) ako potječu iz zemalja navedenih u posebnom propisu koje donosi nadležno tijelo.;
NN 56/2006 • c) ako su proizvedeni u skladu s odredbama ovoga Pravilnika; i
NN 56/2006 • d) ako imaju propisanu veterinarsku dokumentacijuzemlje izvoznice
NN 56/2006 • Osim općih uvjeta iz Poglavlja I. ovoga Dodatka, primjenjuju se sljedeći uvjeti:
NN 56/2006 • 1. Otopljene masnoće podrijetlom od preživača moraju se pročistiti tako da maksimalna količina svih preostalih netopivih nečistoća ne prelazi 0,15% ukupne mase, uz primjenu uvjeta iz Dodatka VI. Poglavlja III. ovoga Pravilnika.
NN 56/2006 • 2. Nadležno tijelo će odobriti uvoz otopljenih masnoća pod sljedećim uvjetima:
NN 56/2006 • a) ako potječu iz zemalja navedenih u posebnom propisu koje donosi nadležno tijelo;
NN 56/2006 • – ako su otopljene masnoće potpuno ili djelomično proizvedene od sirovina svinjskog podrijetla, ako potječu iz zemlje ili dijela zemlje gdje u proteklih 24 mjeseca nisu zabilježene slinavka i šap i gdje u proteklih 12 mjeseci nisu zabilježene klasična svinjska kuga i afrička svinjska kuga,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 37/07, Broj 118/03,
Broj 79/08, Broj 187/04,
Broj 4/08, Broj 110/08
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE