PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 44/2006 • b) proizvoda od mesa svinja u kojima je tijekom obrade u cijelom proizvodu postignuta temperatura od minimalno 70°C;
NN 44/2006 • c) termički neobrađene šunke težine od najmanje 5,5 kg koje su podvrgnute prirodnoj fermentaciji i zrenju najmanje 9 mjeseci i u kojima je:
NN 44/2006 • d) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:
NN 44/2006 • – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;
NN 44/2006 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
NN 44/2006 • s tim da način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
NN 44/2006 • e) kemijski potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje, i slično;
NN 44/2006 • f) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70°C;
NN 44/2006 • g) crijeva ukoliko su bila obrađena na jedan od sljedećih načina;
NN 44/2006 • s tim da način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 44/2006 • h) trofeji divljih životinja kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, papaka, pandži ili zubi i koji su bili dezinficirani sredstvom odobrenim od nadležnog tijela države izvoznice, naročito upotrebom peroksida kod trofeja koji sadrže kosti
NN 44/2006 • s tim da način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi.
NN 44/2006 • Uz pošiljke navedene u točki II. ove Naredbe, u Republiku Hrvatsku dozvoljava se uvoz sljedećih pošiljaka, ukoliko ne potječu iz regija Rheinland-Pfalz i Nordrhein-Westphalen:
NN 44/2006 • a) Svinja namijenjenih neposrednom klanju, pod uvjetom da su svinje boravile tijekom posljednjih najmanje 60 dana, ili od rođenja, ako su mlađe od 60 dana u jednom objektu, koji nije primao žive svinje tijekom perioda od 60 dana prije datuma otpreme svinja;
NN 44/2006 • b) Sjemena domaćih i divljih svinja pod uvjetom da potječu od životinja držanih u Centrima za umjetno osjemenjivanje;
NN 44/2006 • d) Svježeg mesa domaćih i divljih svinja, pod uvjetom da ne potječu od životinja, rođenih, uzgajanih i zaklanih u navedenim regijama;
NN 44/2006 • e) Proizvoda od mesa domaćih i divljih svinja koji nisu bili obrađeni na način kojim bi sa sigurnošću bio uništen virus klasične svinjske kuge, pod uvjetom da ne potječu od životinja, rođenih, uzgajanih i zaklanih u navedenim regijama;
NN 44/2006 • f) Proizvoda životinjskog podrijetla (od svinja) namijenjenih za poljoprivrednu, industrijsku i drugu uporabu koji nisu bili obrađeni na način kojim bi sa sigurnošću bio uništen virus klasične svinjske kuge, pod uvjetom da ne potječu od životinja, rođenih, uzgajanih i zaklanih u navedenim regijama;
NN 44/2006 • g) Proizvoda životinjskog podrijetla (od svinja) namijenjenih farmaceutskoj ili medicinskoj (kirurškoj) uporabi koji nisu bili obrađeni na način kojim bi sa sigurnošću bio uništen virus klasične svinjske kuge, pod uvjetom da ne potječu od životinja, rođenih, uzgajanih i zaklanih u navedenim regijama;
NN 44/2006 • h) Patološki materijal i biološki proizvodi (od svinja) koji nisu bili obrađeni na način kojim bi sa sigurnošću bio uništen virus klasične svinjske kuge, pod uvjetom da ne potječu od životinja, rođenih, uzgajanih i zaklanih u navedenim regijama.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 12/00, Broj 53/02,
Broj 100/09, Broj 112/04,
Broj 81/08, Broj 139/08
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE