PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 14/2007 • Bocvana: Veterinarske kontrolne zone bolesti 5, 6, 7, 8, 9 i 18, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane prije i uključujući 20. travnja 2006. godine, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja životinja.
NN 14/2007 • Veterinarske kontrolne zone bolesti 10, 11, 12, 13 i 14, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 7. ožujka 2002. godine, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
NN 14/2007 • – kontrolnog područja bolesti slinavke i šapa smještenog u veterinarskim područjima Mpumalanga i Sjevernim provincijama, u okrugu Ingwavuma veterinarskog područja Natal i u graničnom području s Bocvanom istočno od 28° paralele i okruga Camperdown, u pokrajini KwaZuluNatal, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
NN 14/2007 • Namibija: Južno od obrambenog zida koji se proteže od Palgrave Pointa na zapadu do Gama na istoku, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
NN 14/2007 • Swaziland: Područje zapadno od »crvenih linija« ograde koje se proteže sjeverno od rijeke Usutu do granice s Južnom Afrikom zapadno od Nkalashane, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
NN 14/2007 • Veterinarska kontrolna područja nadzora i cijepljenja protiv slinavke i šapa, pod uvjetom da je meso dobiveno od životinja koje su zaklane nakon i uključujući 4. kolovoza 2003, zrelo iskošteno meso smije se uvoziti najranije 21 dan nakon klanja ili odstrela životinja.
NN 14/2007 • g) hermetički zatvorene toplinski obrađene konzerve od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajne konzerve;
NN 14/2007 • h) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:
NN 14/2007 • – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;
NN 14/2007 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 14/2007 • gdje način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
NN 14/2007 • i) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70° C;
NN 14/2007 • j) vuna prana u alkalnoj vodenoj otopini pri pH vrijednosti 10, uz dodatak natrijeva karbonata (Na 2 CO3) u količini od 1,5 do 2 g na litru, i sušena u zračnoj struji pri temperaturi 80° C;
NN 14/2007 • k) kemijski potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje i slično;
NN 14/2007 • l) mlijeko i proizvodi od mlijeka gdje je sirovo mlijeko bilo pasterizirano pod nadzorom ovlaštenog veterinara na temperaturi od 71,7° C kroz 15 sec, nakon čega je bilo podvrgnuto:
NN 14/2007 • – daljnjoj termičkoj obradi, nakon koje je peroksidaza test dao negativnu reakciju; ili
NN 14/2007 • – procesu sušenja koje uključuje zagrijavanje s jednakim učinkom toplinske obrade kao i u prethodnom stavku; ili
NN 14/2007 • – obradi kojom je postignuta pH vrijednost manja od 6 kroz najmanje 1 sat;
NN 14/2007 • m) crijeva koja se uvoze u mliječnoj kiselini ili salamuri pH vrijednosti od 6,0 i niže;
NN 14/2007 • n) trofeji divljih životinja, kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, rogova, papaka, pandži ili zubi;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 35/07, Broj 68/01,
Broj 133/05, Broj 81/05,
Broj 125/07, Broj 117/01
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE