PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 154/2008 • (c) Čišćenje i dezinfekcija prostorija navedenih u točki (a) ovoga stavka te učestalost njihovog izvođenja prilagođavaju se aktivnostima uzimajući u obzir specifičnu ambijentalnu floru navedenih prostorija.
NN 154/2008 • (d) Pribor i oprema navedeni u točki (b) ovoga stavka moraju se održavati stalno na zadovoljavajućem stupnju higijene i moraju se redovito čistiti i dezinficirati.
NN 154/2008 • 3) Nadležno tijelo o dopuštenim odstupanjima iz stavka 2. ovoga članka obavještava u roku od 12 mjeseci nakon odobrenog odstupanja Europsku komisiju i države članice Europske unije. Svaka takva obavijest:
NN 154/2008 • (b) opisuje vrstu hrane i objekt u kojemu se hrana proizvodi, i
NN 154/2008 • Dodatni zahtjevi za post-mortem pregled kopitara određeni su u Prilogu VII. ovoga Pravilnika.
NN 154/2008 • Prilog I. do VII. tiskan je kao dodatak ovoga Pravilnika i njegov je sastavni dio.
NN 154/2008 • 1) Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmoga dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
NN 154/2008 • – Priloga V. ovoga Pravilnika stupaju na snagu 1. srpnja 2009. godine;
NN 154/2008 • – Priloga I. Odjeljka II. Poglavlja II. točke 2. i Priloga I.A ovoga Pravilnika stupaju na snagu 1. siječnja 2010. godine;
NN 154/2008 • – članka 10. stavka 3. i Priloga I. Odjeljka II. Poglavlja I. točke 3. ovoga Pravilnika stupaju na snagu danom pristupanja Republike Hrvatske u članstvo Europske unije.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 154/2008 • 1. Subjekt u poslovanju s hranom koji otprema životinje mora dostaviti klaonici podatke o lancu prehrane u skladu s Prilogom II. Odjeljkom III. Pravilnika o higijeni hrane životinjskog podrijetla[18]30 na obrascu iz Priloga I. Pravilnika o veterinarskim pregledima živih životinja u unutarnjem prometu i svjedodžbi o zdravstvenom stanju i mjestu podrijetla životinje (»Narodne novine«, broj 87/08).
NN 154/2008 • (a) prenose li se podaci o lancu prehrane dosljedno i djelotvorno između subjekta u poslovanju s hranom koji uzgaja i drži životinje prije otpreme i subjekta koji posluje u klaonici;
NN 154/2008 • (c) dostavljaju li se povratno odgovarajući podaci gospodarstvu uzgoja, kada je to primjenjivo.
NN 154/2008 • 3. Kada se životinje otpremaju na klanje u državu članicu Europske unije (u daljnjem tekstu: država članica), subjekti koji otpremaju životinje moraju osigurati da podaci o lancu prehrane budu dostupni poslovnom subjektu koji upravlja klaonicom.
NN 154/2008 • 1. Službeni veterinar na obrascu iz Priloga I.A ovoga Pravilnika o utvrđenim rezultatima pregleda obavještava gospodarstvo na kojem su životinje uzgajane prije klanja u skladu s Prilogom I. Odjeljkom II. Poglavljem I. Pravilnika o službenim kontrolama hrane životinjskog podrijetla[19]31.
NN 154/2008 • 2. Službeni veterinar iz točke 1. ovoga Poglavlja, u slučaju kada su životinje uzgajane na gospodarstvu države članice, dostavlja podatke na obrascu iz Priloga I.A ovoga Pravilnika, na jeziku zemlje otpreme i na hrvatskom jeziku.
NN 154/2008 • 1 Mikrobiološki, kemijski, serološki, itd. (priložiti rezultate)
NN 154/2008 • 2 Upotrijebiti kod za bolesti iz Pravilnika o načinu i postupku prijave sumnje na zaraznu bolest životinja, prijavi i odjavi zarazne bolesti životinja te obliku i sadržaju propisanih obrazaca (»Narodne novine«, broj 179/04)
NN 154/2008 • 3 Mikrobiološki, kemijski, serološki, itd. (priložiti rezultate)
NN 154/2008 • U ovom se Odjeljku utvrđuju detaljna pravila vizualnog pregleda za otkrivanje parazita u proizvodima ribarstva.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 12/00, Broj 2/08,
Broj 53/91, Broj 142/06,
Broj 27/08, Broj 97/09
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE