PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 105/2006 • (c) po potrebi, zadovoljiti posebne zahtjeve koji su utvrđeni u dijelovima C – E. ovoga Dodatka; i
NN 105/2006 • 1.1. Pojava zoonoze ili uzročnika zoonoze u zemlji, u odnosu na rezultate dobivene u okviru provođenja Pravilnika o načinu praćenja zoonoza i uzročnika zoonoza (»Narodne novine«, broj 52/05);
NN 105/2006 • 1.2. Geografsko područje ili, po potrebi, epidemiološke jedinice u kojima se program provodi.
NN 105/2006 • 1.4. Odobreni laboratoriji za analiziranje prikupljenih uzoraka u skladu s programom.
NN 105/2006 • 1.5. Metode koje su primijenjene za dokazivanje zoonoze ili uzročnika zoonoze.
NN 105/2006 • 1.6. Službene kontrole (uključujući sheme uzimanja uzoraka) hrane za životinje, jata i/ili stada.
NN 105/2006 • 1.7. Službene kontrole (uključujući sheme uzimanja uzoraka) u ostalim fazama prehrambenoga lanca.
NN 105/2006 • 1.8. Mjere nadležnih tijela provedene na životinjama ili proizvodima u kojima su otkrivene zoonoze ili uzročnici zoonoza, posebice radi zaštite zdravlja ljudi; poduzete preventivne mjere, kao što je cijepljenje.
NN 105/2006 • 1.9. Relevantne propise, uključujući i druge propise u vezi s aktivnostima iz članka 1. stavka 3. točke (b) ovoga Pravilnika.
NN 105/2006 • 1.10. Financijska potpora dodijeljena subjektima u poslovanju s hranom i hranom za životinje u okviru nacionalnog programa kontrole.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 105/2006 • 2. Subjekti u poslovanju hranom i hranom za životinje obuhvaćeni programom
NN 105/2006 • 2.1. Organizacija i način proizvodnje navedenih vrsta životinja i njihovih proizvoda.
NN 105/2006 • 2.3. Relevantne smjernice dobre stočarske prakse ili druge smjernice (obvezatne ili neobvezatne) koje definiraju najmanje:
NN 105/2006 • – mjere za sprječavanje unosa zaraze putem životinja, hrane za životinje, vode za piće, djelatnika na gospodarstvima, i
NN 105/2006 • 2.7. Dokumentacija koja prati životinje kod stavljanja u promet.
NN 105/2006 • 2.8. Ostale odgovarajuće mjere kojima se osigurava mogućnost utvrđivanja sljedivosti životinja.
NN 105/2006 • 1. Nakon odobrenja relevantnih programa kontrole iz članka 5. ovoga Pravilnika, subjekti u poslovanju s hranom moraju imati uzete i testirane uzorke na zoonoze i uzročnike zoonoza iz Dodatka I. stupca 1. ovoga Pravilnika poštujući minimalne zahtjeve za uzimanje uzoraka koji su navedeni u sljedećoj tablici.
NN 105/2006 • 1. Zoonoza ili uzročnik zoonoze 2. Populacija životinja 3. Faza proizvodnje na koju se odnosi uzimanje uzorka
NN 105/2006 • svi serotipovi salmonele od značaja za javno zdravstvorasplodna jata vrste Gallus gallus:
NN 105/2006 • – dva tjedna prije početka nesivosti ili premještanja u nastambu za nesilice
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 1/09, Broj 8/94,
Broj 84/06, Broj 22/03,
Broj 69/09, Broj 27/00
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE