PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 84/2006 • f) osigurati da ambalaža nije izvor kontaminacije hrane za životinje;
NN 84/2006 • g) pratiti rezultate svih analiza uzoraka primarnih proizvoda koji utječu na sigurnost hrane.
NN 84/2006 • Subjekti koji se bave primarnom proizvodnjom moraju voditi evidencije o mjerama i postupcima vezanim uz kontrolu rizika, razmjerno prirodi i obimu posla. Evidencije moraju čuvati godinu dana, na način da budu dostupne nadležnom tijelu.
NN 84/2006 • Posebnu pažnju subjekti trebaju posvetiti vođenju evidencija o:
NN 84/2006 • 1. korištenju bilo kojeg sredstva za zaštitu bilja (biocida);
NN 84/2006 • 2. prisustvu uzročnika bolesti i štetnika koji mogu utjecati na sigurnost primarnih proizvoda;
NN 84/2006 • 3. rezultatima analiza uzoraka primarnih proizvoda ili bilo kojih drugih proizvoda uzetih u dijagnostičke svrhe, a koji mogu utjecati na sigurnost hrane;
NN 84/2006 • 4. porijeklu i količinama primarnih proizvoda koji ulaze u objekte, odredištu i količinama primarnih proizvoda koji izlaze iz objekata;
NN 84/2006 • Mjere i postupci za kontrolu rizika u primarnoj proizvodnji hrane za životinje uključuju:
NN 84/2006 • 1. Kontrolu kontaminacije pesticidima, mikotoksinima, teškim metalima, radioaktivnim tvarima;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 84/2006 • 2. Kontrolu korištenja vode, organskog otpada i umjetnih gnojiva;
NN 84/2006 • 3. Opravdano i pravilno korištenje sredstava za zaštitu bilja, biocida te njihovu sljedivost;
NN 84/2006 • 4. Opravdano i pravilno korištenje veterinarsko – medicinskih proizvoda te njihovu sljedivost;
NN 84/2006 • 6. Pravilno postupanje s uginulim životinjama, otpadom i steljom;
NN 84/2006 • 7. Mjere za sprečavanje širenja zaraznih bolesti životinja hranom za životinje, te sve obveze koje za primarnog proizvođača iz toga proizlaze;
NN 84/2006 • 8. Metode i postupke koji osiguravaju da je hrana za životinje proizvedena, prerađena, upakirana, uskladištena i prevožena u skladu s odredbama propisa o hrani za životinje;
NN 84/2006 • UVJETI KOJE MORAJU OSIGURATI SUBJEKTI IZ ČLANKA 12. OVOGA PRAVILNIKA
NN 84/2006 • 1. Objekti za proizvodnju i skladištenje moraju biti smješteni na području gdje nema čimbenika koji mogu štetno utjecati na higijensko stanje objekata i opreme te zdravstvenu ispravnost krmiva i gotove hrane za životinje.
NN 84/2006 • 2. Objekti iz točke 1. ovoga poglavlja moraju biti projektirani i izgrađeni od čvrstog građevinskog materijala, glatkih zidova, a prostorije izolirane od vlage te zaštićene od ulaska kukaca, ptica, glodavaca i drugih štetnika uređene na način da se mogu učinkovito čistiti i dezinficirati te tako smanjiti rizik od kontaminacije, unakrsne kontaminacije te drugog štetnog učinka na higijensku ispravnost i kakvoću proizvoda.
NN 84/2006 • 3. Putovi u krugu objekta moraju biti asfaltirani ili betonirani, a krug objekta prikladno ograđen.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 94/08, Broj 142/97,
Broj 57/96, Broj 73/05,
Broj 31/09, Broj 107/07
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE