PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2006-03-33-870 NN 33/2006

• f) proizvoda životinjskog podrijetla (od svinja) namijenjenih za poljoprivrednu, industrijsku i drugu uporabu koji nisu bili obrađeni na način da je sa sigurnošću uništen virus klasične svinjske kuge;


Stranica 2006-03-33-870 NN 33/2006

• g) proizvoda životinjskog podrijetla (od svinja) namijenjenih farmaceutskoj ili medicinskoj (kirurškoj) uporabi koji nisu bili obrađeni na način da je sa sigurnošću uništen virus klasične svinjske kuge;


Stranica 2006-03-33-870 NN 33/2006

• h) patološki materijal i biološki proizvodi (od svinja) koji nisu bili obrađeni na način da je sa sigurnošću uništen virus klasične svinjske kuge.


Stranica 2006-03-33-870 NN 33/2006

• 2) Navedena zabrana odnosi se i na pošiljke domaćih i divljih svinja koje potječu iz drugih država ako se prije ulaska na teritorij Republike Hrvatske provoze preko država ili dijelova teritorija država koji ne udovoljavaju odredbama iz točke II. ove Naredbe.


Internet NN 33/2006
• Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe ne odnosi se na države ili dijelove teritorija država u kojima klasična svinjska kuga nije potvrđena u posljednjih 12 mjeseci, u kojima je cijepljenje protiv klasične svinjske kuge službeno zabranjeno najmanje 12 mjeseci te svinje nisu cijepljene u posljednjih 12 mjeseci.

Internet stranice NN 33/2006
• Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe primjenjuje se na pošiljke podrijetlom iz država odnosno dijelove teritorija država navedenih u Prilozima I, II, III, IV koji su sastavni dio ove Naredbe.

Internet stranice NN 33/2006 • Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe ne primjenjuje se na sljedeće pošiljke:
Internet stranice NN 33/2006 • a) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:
Internet stranice NN 33/2006 • – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;
Internet stranice NN 33/2006 • – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 33/2006 • s tim da način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
Informacije NN 33/2006 • b) kemijski potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje, i slično;
Poslovne stranice NN 33/2006 • c) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70°C;
Pregledi NN 33/2006 • d) crijeva ukoliko su bila obrađena na jedan od sljedećih načina;
Besplatno NN 33/2006 • s tim da način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
Glasnik NN 33/2006 • e) trofeji divljih životinja kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, papaka, pandži ili zubi i koji su bili dezinficirani sredstvom odobrenim od nadležnog tijela države izvoznice, naročito upotrebom peroksida kod trofeja koji sadrže kosti.
Propis NN 33/2006 • Uz pošiljke navedene u točki IV. ove Naredbe, u Republiku Hrvatsku dozvoljava se uvoz sljedećih pošiljaka, ukoliko potječu od životinja, rođenih, uzgajanih i zaklanih u državama odnosno dijelovima država, navedenim u Prilogu I koji je sastavni dio ove Naredbe:
Propis NN 33/2006 • – hermetički zatvorenih toplinski obrađenih konzervi od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajnih konzervi;
Propis NN 33/2006 • – proizvoda od mesa svinja u kojima je tijekom obrade u cijelom proizvodu postignuta temperatura od minimalno 70°C;
Propis NN 33/2006 • – termički neobrađenih šunki težine od najmanje 5,5 kg koje su podvrgnute prirodnoj fermentaciji i zrenju najmanje 9 mjeseci i u kojima je:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 42/04, Broj 26/07, Broj 41/07, Broj 137/06, Broj 121/02, Broj 154/08


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled