PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 85/2009 • (iii) mehanički odvojenog mesa dobivenog od kostiju goveda, ovaca ili koza.
NN 85/2009 • Živa goveda i proizvodi životinjskog podrijetla dobiveni od goveda – u slučaju izvoza – moraju ispunjavati uvjete određene ovim Pravilnikom.
NN 85/2009 • UVOZ ŽIVIH ŽIVOTINJA, ZAMETAKA, JAJNIH STANICA I PROIZVODA ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA
NN 85/2009 • Goveda koja se uvoze iz zemlje ili regije sa zanemarivim rizikom na GSE moraju imati certifikat kojim se potvrđuje:
NN 85/2009 • (a) da su životinje oteljene i neprekidno držane u zemlji ili području klasificiranom kao zemlja ili regija koja predstavlja zanemarivi rizik od GSE-a;
NN 85/2009 • (b) da su životinje identificirane trajnim identifikacijskim sustavom koji omogućava praćenje do plotkinje iz stada od kojih su potekle, te da nisu izložena goveda kako je opisano u Dodatku II. Poglavlju C Dijelu I. točki (4) podtočki (b) alineji (iv) ovoga Pravilnika; i
NN 85/2009 • (c) da su, ukoliko je u odnosnoj zemlji bilo domaćih GSE slučajeva, životinje oteljene nakon datuma od kojeg je učinkovito provedena zabrana hranidbe preživača mesno-koštanim brašnom i masnoćama dobivenim od preživača ili nakon datuma oteljenja zadnjeg domaćeg GSE slučaja ukoliko je oteljen nakon datuma zabrane hranidbe.
NN 85/2009 • Goveda koja se uvoze iz zemlje ili regije sa kontroliranim rizikom na GSE moraju imati certifikat kojim se potvrđuje:
NN 85/2009 • (a) da je zemlja ili regija klasificirana kao zemlja ili regija koje predstavlja kontrolirani rizik od GSE-a;
NN 85/2009 • (b) da su životinje identificirane trajnim identifikacijskim sustavom koji omogućava praćenje do plotkinje iz stada od kojih su potekle, te da nisu izložena goveda kako je opisano u Dodatku II. Poglavlju C Dijelu II. točki (4) podtočki (b) alineji (iv) ovoga Pravilnika;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 85/2009 • (c) da su životinje oteljene nakon datuma od kojeg je učinkovito provedena zabrana hranidbe preživača mesno-koštanim brašnom i masnoćama dobivenim od preživača ili nakon datuma oteljenja zadnjeg domaćeg GSE slučaja ukoliko je oteljen nakon datuma zabrane hranidbe.
NN 85/2009 • UVOZ IZ ZEMLJE ILI REGIJE S NEUTVR?ENIM RIZIKOM OD POJAVE GSE-a
NN 85/2009 • Goveda koja se uvoze iz zemlje ili regije sa neutvrđenim rizikom na GSE moraju imati certifikat kojim se potvrđuje:
NN 85/2009 • (a) da je zemlja ili regija klasificirana kao zemlja ili regija s neutvrđenim GSE rizikom;
NN 85/2009 • (b) da su životinje identificirane trajnim identifikacijskim sustavom koji omogućava praćenje do plotkinje iz stada od kojih su potekle, te da nisu izložena goveda kako je opisano u Dodatku II. Poglavlju C Dijelu II. točki (4) podtočki (b) alineji (iv) ovoga Pravilnika;
NN 85/2009 • (c) da su životinje oteljene barem dvije godine od datuma kada je uspješno provedena zabrana hranidbe preživača mesno-koštanim brašnom i masnoćama dobivenim od preživača ili nakon datuma oteljenja posljednjeg domaćeg GSE slučaja ukoliko je oteljen nakon datuma zabrane hranidbe.
NN 85/2009 • UVOZ PROIZVODA ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA OD GOVEDA, OVACA ILI KOZA
NN 85/2009 • UVOZ IZ ZEMLJE ILI REGIJE SA ZANEMARIVIM RIZIKOM OD POJAVE GSE-a
NN 85/2009 • Uvoz proizvoda podrijetlom od goveda, ovaca i koza iz Odjeljka A ovoga Poglavlja iz zemlje ili područja sa zanemarivim rizikom od GSE-a prati certifikat kojim se potvrđuje:
NN 85/2009 • (a) da je zemlja ili regija klasificirana kao zemlja ili regija s zanemarivim rizikom od GSE-a;
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 142/99, Broj 152/08,
Broj 135/05, Broj 44/96,
Broj 63/04, Broj 70/95
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE