PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 130/2007 • Indikacijska strelica treba biti postavljena na razini odgovarajuće veličine prostora za pečenje.
NN 130/2007 • VIII. Razina buke koju pećnica emitira, ukoliko su podaci raspoloživi.
NN 130/2007 • Dimenzije i ostale karakteristike oznake prikazane su na Slici 6.2.
NN 130/2007 • Dimenzije, pozicija, boja, font i veličina slova pojedinih elemenata označenih brojevima na Slici 6.2. identični su podacima navedenim u Prilogu II.
NN 130/2007 • Oznaka energetske učinkovitosti mora biti postavljena na vrata kućanskog uređaja na način da bude jasno vidljiva. Kod kućanskih uređaja s više pećnica, svaka pećnica mora imati svoju oznaku.
NN 130/2007 • Informacijski list koji se isporučuje s pećnicom treba sadržavati sljedeće podatke:
NN 130/2007 • 4. Ako su za promatrani model pećnice raspoložive i posebne oznake (npr. oznake koje pokazuju da su karakteristike uređaja povoljne sa stajališta zaštite okoliša i dr.) one mogu biti dodane na oznaku u skladu s važećim propisima.
NN 130/2007 • 5. Potrošnja energije u kWh za dva načina grijanja: klasični i s prisilnim kruženjem zraka za standardno opterećenje, u skladu s ispitnim postupcima prema hrvatskoj normi HRN EN 50304,
NN 130/2007 • 6. Korisni volumen prostora za pečenje u litrama, u skladu s ispitnim postupcima prema hrvatskoj normi HRN EN 50304,
NN 130/2007 • 7. Veličina prostora za pečenje određuje se na sljedeći način:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 130/2007 • Indikacijska strelica treba biti postavljena na razini odgovarajuće veličine prostora za pečenje.
NN 130/2007 • 8. Vrijeme potrebno za pečenje standardnog tereta određeno u skladu s ispitnim postupcima prema hrvatskoj normi HRN EN 50304,
NN 130/2007 • 9. Razina buke koju pećnica emitira, ukoliko su podaci raspoloživi,
NN 130/2007 • 10. Površina najveće rešetke u prostoru za pečenje izražena u cm2, određena u skladu ispitnim postupcima prema hrvatskoj normi HRN EN 50304,
NN 130/2007 • Ako su podaci s oznake dani u obliku njezine preslike bilo u boji ili u crno-bijeloj izvedbi, podaci koji čine kompletan informacijski list naveden u ovom poglavlju, a koji nisu vidljivi na oznaci moraju biti dani posebno.
NN 130/2007 • Katalozi za naručivanje poštom i druga pisana dokumentacija, pisane ponude, oglasi na internetu i u drugim elektroničkim medijima obuhvaćeni člankom 7. stavkom 2. ovoga Pravilnika moraju sadržavati sljedeće podatke:
NN 130/2007 • 1. Razred energetske učinkovitosti (poglavlje II., točka 3.),
NN 130/2007 • 3. Korisni volumen prostora za pečenje (poglavlje II., točka 6.),
NN 130/2007 • 5. Razina buke, ukoliko su podaci raspoloživi (poglavlje II., točka 9.).
NN 130/2007 • U slučaju da su dostupni i drugi podaci iz informacijskog list za određeni kućanski uređaj, oni moraju biti uključeni na način specificiran u informacijskom listu.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 136/03, Broj 148/09,
Broj 70/01, Broj 36/07,
Broj 82/96, Broj 26/94
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE