PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 88/2007 • Istovjetni obvezni elementi koji su ispunjeni pri kategorizaciji hotela smatraju se ispunjenima i po obvezi posebnog standarda.
NN 88/2007 • 1. Najmanje usluga polupansiona (doručak-ručak ili doručak-večera)
NN 88/2007 • 2. Usluživanje jela u blagovaonici kapaciteta: broj sjedećih mjesta mora iznositi najmanje 60% od ukupnog broja kreveta u hotelu
NN 88/2007 • 3. Usluživanje jela po narudžbi (a la carte) u zasebnoj prostoriji ili prostoru
NN 88/2007 • 4. Ugostiteljski sadržaji odgovarajući vrstama iz skupine barovi:
NN 88/2007 • 6. Bazen u zatvorenom prostoru i bazen na otvorenom prostoru, sa sanitarijama u skladu s općim odredbama ovog Pravilnika
NN 88/2007 • 7. Višenamjenska prostorija za zabavu (jedna ili više) kapaciteta: broj sjedećih mjesta mora iznositi najmanje 30% od ukupnog broja kreveta u hotelu
NN 88/2007 • 9. Sunčalište kapaciteta: broj mjesta za ležaljke mora iznositi najmanje 30% od ukupnog broja kreveta u hotelu
NN 88/2007 • 10. Ugostiteljski sadržaji odgovarajući vrsti »Caffe bar« ili točionik na otvorenom, u blizini sunčališta
NN 88/2007 • Istovjetni obvezni elementi koji su ispunjeni pri kategorizaciji hotela smatraju se ispunjenima i po obvezi posebnog standarda.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 88/2007 • 2. Smještajne jedinice s pogledom na more: najmanje 40% od ukupnog broja smještajnih jedinica
NN 88/2007 • 3. Smještajne jedinice s terasom ili balkonom ili lođom: najmanje 50% od ukupnog broja smještajnih jedinica
NN 88/2007 • 4. Najmanje usluga polupansiona (doručak – ručak, doručak – večera)
NN 88/2007 • 5. Usluživanje hrane u blagovaonici za pansionske goste, kapaciteta: broj sjedećih mjesta mora iznositi najmanje 60% od ukupnog broja kreveta u hotelu
NN 88/2007 • 6. Usluživanje jela po narudžbi (a la carte) u zasebnoj prostoriji i/ili prostoru za usluživanje
NN 88/2007 • Ugostiteljski sadržaji odgovarajući vrstama iz skupine barovi:
NN 88/2007 • 7. Ugostiteljski sadržaji odgovarajući vrstama iz skupine barovi:
NN 88/2007 • 9. Bazen u zatvorenom ili na otvorenom prostoru, sa sanitarijama u skladu s općim odredbama ovog Pravilnika
NN 88/2007 • 10. Višenamjenska prostorija za zabavu (jedna ili više) kapaciteta:
NN 88/2007 • broj sjedećih mjesta mora iznositi najmanje 30% od ukupnog broja kreveta u hotelu
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 26/97, Broj 146/05,
Broj 151/03, Broj 147/08,
Broj 135/06, Broj 57/96
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE