PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2009-12-156-3900 NN 156/2009

• IZLAZPreneseno na druge lokacije istog nositelja povlastice


Stranica 2009-12-156-3900 NN 156/2009

• Broj matica u okviru projekta uzgojno-selekcijskog rada Mužjaka:


Stranica 2009-12-156-3900 NN 156/2009

• Na temelju članka 53. stavka 9., članka 63., članka 73. stavka 5. i članka 77. stavka 4. Zakona o veterinarstvu (»Narodne novine«, broj 41/07 i 155/08), ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog donosi


Stranica 2009-12-156-3900 NN 156/2009

• O ZAHTJEVIMA ZDRAVLJA ŽIVOTINJA I JAVNOG ZDRAVLJA TE OBRASCIMA CERTIFIKATA ZA UVOZ ODRE?ENIH PROIZVODA OD MESA, OBRA?ENIH ŽELUDACA, MJEHURA I CRIJEVA ZA PREHRANU LJUDI[1]


Internet NN 156/2009
• 1) Ovim se Pravilnikom propisuju zahtjevi zdravlja životinja i javnog zdravlja za sljedeće pošiljke podrijetlom iz trećih zemalja koje se uvoze, provoze i skladište na području Republike Hrvatske:

Internet stranice NN 156/2009
• (a) proizvodi od mesa, definirani u Prilogu I. točki 7.1. Pravilnika o higijeni hrane životinjskog podrijetla (»Narodne novine«, broj 99/07)[2]; i

Internet stranice NN 156/2009 • (b) obrađeni želuci, mjehuri i crijeva, definirani u Prilogu I. točki 7.9. Pravilnika o higijeni hrane životinjskog podrijetla[3], koji su bili podvrgnuti jednoj od obrada propisanih Prilogom II. Dijelom IV. ovoga Pravilnika.
Internet stranice NN 156/2009 • 2) Zahtjevi iz stavka 1. ovoga članka odnose se na treće zemlje i njihove dijelove, navedene na popisu, iz kojih je odobren uvoz te uključuju obrasce certifikata o zdravlju životinja i javnom zdravlju te uvjete koji se odnose na podrijetlo i obradu koja se zahtjeva za uvoz te vrste proizvoda.
Internet stranice NN 156/2009 • 3) Ovaj se Pravilnik primjenjuje ne dovodeći u pitanje odredbe Odluke 2004/432/EZ i Odluke 2003/779/EZ[4].
Internet stranice NN 156/2009 • U smislu ovoga Pravilnika pojedini pojmovi imaju sljedeće značenje:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 156/2009 • 1. Nadležno tijelo – Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja;
Informacije NN 156/2009 • 2. Treća zemlja – zemlja koja nije država članica Europske unije.
Poslovne stranice NN 156/2009 • U Republiku Hrvatsku dozvoljen je uvoz pošiljka proizvoda od mesa, obrađenih želudaca, mjehura i crijeva koji su dobiveni od mesa ili proizvoda od mesa sljedećih vrsta životinja:
Pregledi NN 156/2009 • (a) peradi, uključujući kokoši, purane, biserke, patke, guske, prepelice, golubove, fazane i jarebice kamenjarke koje se uzgajaju ili drže u zatočeništvu, a namijenjene su uzgoju, proizvodnji mesa ili konzumnih jaja ili za obnovu populacije divljih ptica;
Besplatno NN 156/2009 • (b) domaćih životinja vrsta: goveda, uključujući Bubalus bubalis i Bison bison, svinja, ovaca, koza i kopitara;
Glasnik NN 156/2009 • (c) kunića i zečeva, te uzgojene divljači, definirane u Prilogu I. točki 1.6. Pravilnika o higijeni hrane životinjskog podrijetla[5];
Propis NN 156/2009 • (d) divljači, definirane u Prilogu I. točki 1.5. Pravilnika o higijeni hrane životinjskog podrijetla[6].
Propis NN 156/2009 • Zahtjevi zdravlja životinja koji se odnose na podrijetlo i obradu proizvoda od mesa, obrađenih želudaca, mjehura i crijeva
Propis NN 156/2009 • U Republiku Hrvatsku dozvoljen je uvoz proizvoda od mesa, obrađenih želudaca, mjehura i crijeva, koji:
Propis NN 156/2009 • (a) udovoljavaju uvjetima koji se odnose na podrijetlo i obradu određenih Prilogom I. točkama 1. i 2. ovoga Pravilnika; i
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 123/05, Broj 83/03, Broj 50/02, Broj 57/06, Broj 114/08, Broj 6/99


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled