PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2008-10-112-3265 NN 112/2008

• Krmiva i krmne smjese mogu se stavljati na tržište označeni oznakama (deklaracijama), odnosno u ambalaži na kojoj je otisnuta oznaka (deklaracija), u skladu s odredbama propisa koji su bili na snazi prije stupanja na snagu ovoga Pravilnika do iskorištenja zaliha te ambalaže, a najkasnije do 31. ožujka 2009. godine.


Stranica 2008-10-112-3265 NN 112/2008

• Stupanjem na snagu ovoga Pravilnika prestaje važiti Pravilnik o označavanju (deklariranju) i stavljanju na tržište krmnih smjesa (»Narodne novine«, broj 54/07) te članci 1.-28. i članak 32. Pravilnika o kakvoći stočne hrane (»Narodne novine«, broj 26/98, 120/98,76/03 i 22/06).


Stranica 2008-10-112-3265 NN 112/2008

• Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmoga dana od dana objave u »Narodnim novinama«.


Stranica 2008-10-112-3265 NN 112/2008

• 1 Pravilnik preuzima odredbe Council Directive 96/25/EC on the circulation and use of feed materials, amending Directives 70/524/EEC, 74/63/EEC, 82/471/EEC and 93/74/EEC and reapiling Directive 77/101/EEC


Internet NN 112/2008
• 2 Council Directive 79/373/EEC on the circulation of compound feedingstuffs

Internet stranice NN 112/2008
• 3 Ovaj prilog preuzima odredbe Commission Directive of 9 April 1986 fixing the method of calculation for the energy value of compound poultryfeed (86/174/EEC)

Internet stranice NN 112/2008 • 4 Ovaj Prilog Pravilnika preuzima odredbe Commission Directive 82/475/EEC laying down te categories of feed materials wich may be used for the purposes of labelling compond feedinstuffs for pet animals
Internet stranice NN 112/2008 • 5 Ovaj Pravilnik preuzima odredbe Council Directive 93/74/EEC on feedingstuffs intended for particular nutritional purpose
Internet stranice NN 112/2008 • 1. U popis glavnih krmiva u Prilogu II. ovoga Pravilnika krmiva su popisana prema sljedećim kriterijima:
Internet stranice NN 112/2008 • – način obrade/prerade (ljuštenje, ekstrakcija, zagrijavanje…), te dobiveni proizvodi (pahuljice, pulpa)
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 112/2008 • – karakteristika proizvoda/nusproizvoda s obzirom na kakvoću (s malo glukozinolata, bogato mastima…),
Informacije NN 112/2008 • 2. Popis krmiva naveden u Prilogu II. ovoga Pravilnika podijeljen je u 12 skupina:
Poslovne stranice NN 112/2008 • b) Sjemenke i plodovi uljarica, njihovi proizvodi i nusproizvodi,
Pregledi NN 112/2008 • e) Ostalo sjemenje i plodovi, njihovi proizvodi i nusproizvodi,
Besplatno NN 112/2008 • j) Ribe, proizvodi od morskih životinja, njihovi proizvodi i nusproizvodi,
Glasnik NN 112/2008 • 1. Krmiva, u skladu s dobrom proizvođačkom praksom ne smiju sadržavati kemijske nečistoće koje nastaju tijekom njihove prerade ili tehnološke dodatke hrani za životinje, osim ako je u Prilogu II. ovoga Pravilnika za pojedina krmiva određen najviši dopušteni sadržaj.
Propis NN 112/2008 • 2. Botanička čistoća proizvoda i nusproizvoda navedenih u Prilogu II. i III. ovoga Pravilnika ne smije biti manja od 95%, osim ako Prilogom II. ovoga Pravilnika nije drugačije propisano.
Propis NN 112/2008 • a) Prirodne, ali neškodljive nečistoće (npr. slama, otpad od slame, sjemenje drugih uzgajanih biljaka ili korova…);
Propis NN 112/2008 • b) Neškodljivi ostaci sjemenki ili plodova uljarica dospjeli u krmiva prethodnim proizvodnim procesom čiji udio ne prelazi 0,5%.
Propis NN 112/2008 • 4. Navedena botanička čistoća se odnosi na ukupnu masu proizvoda ili nusproizvoda.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 71/07, Broj 53/05, Broj 2/07, Broj 55/09, Broj 53/07, Broj 176/03


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled