PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2006-05-53-1270 NN 53/2006

• ne smije sadržavati manje od 25 g/l ukupnih kiselina računato kao octena kiselina.«.


Stranica 2006-05-53-1270 NN 53/2006

• »Aromatizirani ocat mora imati izraženu karakterističnu aromu prema dodatku koji se deklarira.«


Stranica 2006-05-53-1270 NN 53/2006

• U članku 33. stavku 1. točki 5. iza riječi: »koncentrirani voćni sok« briše se točka-zarez te dodaju riječi: »ili grožđani sok;«.


Stranica 2006-05-53-1270 NN 53/2006

• »7. ekstrakti prirodnih začina, aromatičnog bilja, voća i povrća, odnosno prirodnih ili prirodno identičnih aroma.«.


Internet NN 53/2006
• »U proizvodnji vinskog i voćnog octa ne smiju se koristiti sljedeće tvari:

Internet stranice NN 53/2006
• 2. ostaci destilacije, ostaci fermentacije i njihovi sporedni proizvodi;

Internet stranice NN 53/2006 • 3. bilo koja vrsta ekstrahiranih tvari iz koma zaostalog nakon fermentacije;
Internet stranice NN 53/2006 • »Naziv vinski i voćni ocat ne smije se koristiti za smjesu vinskog ili voćnog octa s octenom kiselinom.«.
Internet stranice NN 53/2006 • U članku 38. stavku 1. iza riječi: »koje se odnose na proizvodnju vinskog i voćnog octa« dodaje se zarez i riječi: »i stavljanje u promet vinskog i voćnog octa«.
Internet stranice NN 53/2006 • Vinski ocat koji ima manje od 60 g/l ukupnih kiselina računato kao octena kiselina te voćni ocat koji ima manje od 50 g/l ukupnih kiselina računato kao octena kiselina, a ima rješenje za stavljanje u promet izdano od Hrvatskog zavoda za vinogradarstvo i vinarstvo u razdoblju do 1. siječnja 2006. godine, može biti u prometu do31. prosinca 2006. godine.«
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 53/2006 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
Informacije NN 53/2006 • Na temelju članka 19. stavka 3. Zakona o šumama (»Narodne novine« br 140/05.), ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva donosi
Poslovne stranice NN 53/2006 • O SADRŽAJU I NAČINU PROVO?ENJA NACIONALNE INVENTURE ŠUMSKIH RESURSA
Pregledi NN 53/2006 • (1) Ovim se Pravilnikom propisuje sadržaj i način provođenja nacionalne inventure šumskih resursa Republike Hrvatske (u daljnjem tekstu: Nacionalna inventura).
Besplatno NN 53/2006 • (2) Skraćenica za nacionalnu inventuru šumskih resursa Republike Hrvatske je CRONFI.
Glasnik NN 53/2006 • (3) Nacionalna inventura je višenamjensko i integralno prikupljanje podataka o stanju šuma za potrebe šumarske politike i šumarske operative, ekologije, lovstva, zaštite okoliša, zaštite prirode, drvoprerađivačke industrije te za potrebe državnih i međunarodnih organizacija a radi kvalitetnog planiranja u šumarstvu.
Propis NN 53/2006 • (1) U provođenju Nacionalne inventure koristi se metodologija i upute koje proizlaze iz:
Propis NN 53/2006 • 1. Idejnog i operativnog plana nacionalne inventure šumskih resursa Hrvatske
Propis NN 53/2006 • 2. Priručnika za nacionalnu inventuru šuma Republike Hrvatske
Propis NN 53/2006 • 3. Završnog izvješća Pilot inventure šumskih resursa (Testiranje idejnog i operativnog plana nacionalne inventure šumskih resursa Hrvatske).
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 96/93, Broj 170/03, Broj 146/99, Broj 99/07, Broj 100/09, Broj 35/08


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled