PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 46/2007 • – nije izdalo odobrenje za rad nakon obavljenog pregleda objekta, ili
NN 46/2007 • (1) Objekti koji ne podliježu odobravanju upisuju se na temelju rješenja o registraciji objekta, koje donosi nadležno tijelo, odnosno ministarstvo nadležno za zdravstvo u Upisnik registriranih objekata koji vodi nadležno tijelo, odnosno ministarstvo nadležno za zdravstvo.
NN 46/2007 • (2) Središnju evidenciju registriranih objekata iz stavka 1. ovoga članka vodi nadležno tijelo. Ministarstvo nadležno za zdravstvo dužno je nadležnom tijelu dostavljati podatke o registriranim objektima iz njegove nadležnosti sukladno ovome Zakonu.
NN 46/2007 • (3) Objekti iz stavka 1. ovoga članka rješenjem će se brisati iz Upisnika registriranih objekata u slučajevima:
NN 46/2007 • – podnesenog zahtjeva ovlaštene osobe subjekta u poslovanju s hranom,
NN 46/2007 • – nakon utvrđenih nedostataka u inspekcijskom nadzoru objekta.
NN 46/2007 • (4) Oblik, sadržaj i način vođenja Upisnika registriranih objekata iz stavka 1. ovoga članka i središnje evidencije iz stavka 2. ovoga članka te postupak registracije objekata propisuje provedbenim propisom čelnik nadležnog tijela uz prethodno mišljenje ministra nadležnog za zdravstvo.
NN 46/2007 • (1) Objekti koji podliježu odobravanju upisuju se na temelju rješenja o odobravanju koje donosi nadležno tijelo u Upisnik odobrenih objekata koji vodi nadležno tijelo.
NN 46/2007 • (2) Objekti iz stavka 1. ovoga članka rješenjem će se brisati iz Upisnika odobrenih objekata u slučajevima:
NN 46/2007 • – podnesenog zahtjeva ovlaštene osobe subjekta u poslovanju s hranom,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 46/2007 • – ukidanja odobrenja nakon utvrđenih nedostataka u inspekcijskom nadzoru objekta,
NN 46/2007 • (3) Oblik, sadržaj i način vođenja Upisnika odobrenih objekata te postupak odobravanja objekata propisuje provedbenim propisom čelnik nadležnog tijela.
NN 46/2007 • Subjekti u poslovanju s hranom koriste vodiče za dobru higijensku praksu i primjenu načela HACCP-a koji se izrađuju, ocjenjuju i distribuiraju u skladu s odredbama propisa o hrani.
NN 46/2007 • (1) Čelnik nadležnog tijela uz prethodno mišljenje ministra nadležnog za zdravstvo, provedbenim propisima uređuje:
NN 46/2007 • – opća pravila o higijeni hrane za subjekte u poslovanju s hranom,
NN 46/2007 • – posebne uvjete za higijenu hrane u odnosu na osoblje, evidencije, prostorije i opremu u bilo kojoj fazi proizvodnje, prerade i distribucije,
NN 46/2007 • – mikrobiološke i druge kriterije za stavljanje hrane na tržište.
NN 46/2007 • – posebna pravila o higijeni hrane životinjskog podrijetla za subjekte u poslovanju s hranom,
NN 46/2007 • – posebna pravila o higijeni hrane životinjskog podrijetla za određene vrste proizvoda,
NN 46/2007 • – posebna pravila o zdravlju životinja i javnom zdravstvu vezana uz promet hrane životinjskog podrijetla,
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 81/05, Broj 50/09,
Broj 93/98, Broj 131/97,
Broj 38/04, Broj 109/05
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE