PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 20/2009 • Ovim se Pravilnikom propisuju zahtjevi kakvoće kojima u proizvodnji i stavljanju na tržište moraju udovoljavati smrznuti deserti, a odnose se na:
NN 20/2009 • – nazive, definicije te opće zahtjeve kojima moraju udovoljavati;
NN 20/2009 • – sastav, dodane sastojke i druge tvari koje se upotrebljavaju u proizvodnji i preradi;
NN 20/2009 • Odredbe ovoga Pravilnika ne primjenjuju se na proizvode koji su zakonito proizvedeni i/ili stavljeni na tržište u državi članici Europske unije ili zakonito proizvedeni u državi EFTA-e koja je ugovorna strana Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru.
NN 20/2009 • Na označavanje proizvoda iz članka 1. ovoga Pravilnika primjenjuju se odredbe posebnih propisa o označavanju, reklamiranju i prezentiranju hrane te odredbe ovoga Pravilnika koje se odnose na označavanje.
NN 20/2009 • a) smrznute emulzije koje se proizvode od toplinski obrađene smjese mlijeka, vrhnja i/ili drugih mliječnih proizvoda i/ili vode, mliječne i/ili biljne masti, mliječnih i/ili biljnih bjelančevina, šećera i drugih sastojaka, ili
NN 20/2009 • b) smrznute otopine koje se proizvode od toplinski obrađene smjese vode, šećera i drugih sastojaka.
NN 20/2009 • (2) Smrznuti deserti proizvode se postupkom smrzavanja, najčešće uz dodavanje zraka.
NN 20/2009 • (3) Smrznuti deserti proizvode se i stavljaju na tržište pod nazivima:
NN 20/2009 • (1) Mliječni sladoled je proizvod koji sadrži najmanje 2,5% mliječne masti, najmanje 6% bezmasne suhe tvari mlijeka i najmanje 24% ukupne suhe tvari.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 20/2009 • (2) Mliječni sladoled ne smije sadržavati biljnu mast i biljne bjelančevine.
NN 20/2009 • (1) Krem sladoled je proizvod koji sadrži najmanje 5% mliječne masti, najmanje 6% bezmasne suhe tvari mlijeka i najmanje 30% ukupne suhe tvari.
NN 20/2009 • (2) Krem sladoled ne smije sadržavati biljnu mast i biljne bjelančevine.
NN 20/2009 • Sladoled je proizvod koji sadrži najmanje 2,5% mliječne i/ili biljne masti, mliječne i/ili biljne bjelančevine, a sadrži najmanje 24% ukupne suhe tvari.
NN 20/2009 • Smrznuti aromatizirani desert je proizvod koji sadrži vodu, šećer, arome i druge sastojke.
NN 20/2009 • Smrznuti voćni desert je proizvod koji sadrži vodu, šećer, voće i dodane sastojke, a mora sadržavati najmanje 5% voća ili odgovarajuću količinu proizvoda od voća.
NN 20/2009 • Proizvodi iz ovoga Pravilnika proizvedeni i označeni prema Pravilniku o mlijeku i mliječnim proizvodima (»Narodne novine« br. 133/07) i prema Pravilniku o kakvoći mlijeka, mliječnih proizvoda, sirila i čistih kultura (»Narodne novine« br. 53/91 i 158/03) mogu se nalaziti na tržištu do 31. prosinca 2009. godine.
NN 20/2009 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
NN 20/2009 • Na temelju članka 30. stavka 11. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (»Narodne novine«, broj 152/08) ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja donosi
NN 20/2009 • O DOKUMENTACIJI POTREBNOJ ZA DONOŠENJE PROGRAMA RASPOLAGANJA POLJOPRIVREDNIM ZEMLJIŠTEM U VLASNIŠTVU REPUBLIKE HRVATSKE
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 36/08, Broj 19/92,
Broj 38/09, Broj 90/06,
Broj 44/95, Broj 25/09
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE