PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 73/2005 • Proizvodi mogu sadržavati i druge šećere koji nisu propisani u posebnom propisu kojim se uređuje kakvoća šećera.
NN 73/2005 • Proizvodi slični čokoladi su dobiveni od kakaova praha (kakaa) ili kakaova praha smanjene masti (kakaa smanjene masti) ili kakaove mase, pojedinačno ili u kombinaciji, šećera, mlijeka ili mliječnih proizvoda, biljnih masnoća i drugih sirovina i aditiva, kojima se postižu karakteristična svojstva za ove proizvode.
NN 73/2005 • Proizvodi slični čokoladi stavljaju se na tržište pod nazivom:
NN 73/2005 • Krem-proizvodi su dobiveni odgovarajućim tehnološkim postupkom od šećera, biljnih masnoća, mliječnih proizvoda, kakaovih proizvoda, drugih sirovina i aditiva.
NN 73/2005 • Bombonski i srodni proizvodi su dobiveni odgovarajućim tehnološkim postupcima od šećera, drugih sirovina, aditiva i tvari koje se dodaju radi povećanja biološke vrijednosti proizvoda.
NN 73/2005 • Bombonski i srodni proizvodi mogu biti s dodacima, mogu se puniti, prelijevati, djelomično prelijevati, dražirati, komprimirati, kandirati, ukrašavati, posipavati i drugo.
NN 73/2005 • Bombonski i srodni proizvodi se stavljaju na tržište pod nazivom:
NN 73/2005 • Za utvrđivanje sukladnosti proizvoda s propisanim općim zahtjevima kakvoće u svrhu službene kontrole koriste se metode propisane posebnim propisom te druge validirane i međunarodno priznate metode.
NN 73/2005 • Danom početka primjene ovoga Pravilnika prestaju važiti odredbe Pravilnika o temeljnim zahtjevima za kakao-proizvode, proizvode slične čokoladi, krem-proizvode i bombonske proizvode (»Narodne novine« 90/96, 12/97) u dijelu koji se odnosi na proizvode slične čokoladi, krem-proizvode i bombonske proizvode.
NN 73/2005 • Proizvodi proizvedeni do dana početka primjene ovoga Pravilnika sukladno odredbama Pravilnika iz stavka 1. ovoga članka mogu se stavljati na tržište do iskorištenja zaliha, a najkasnije do 31. prosinca 2006. godine.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 73/2005 • Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objave u »Narodnim novinama«, a primjenjuje se od 1. siječnja 2006. godine.
NN 73/2005 • 1. Kakaova ploča mora sadržavati najmanje 4% bezmasne suhe tvari kakaovih dijelova i 21% ukupne masnoće, računato na gotov proizvod.
NN 73/2005 • 2. Mliječna kakaova ploča mora sadržavati najmanje 4% bezmasne suhe tvari kakaovih dijelova, 5% suhe tvari mlijeka i 25% ukupne masnoće, računato na gotov proizvod.
NN 73/2005 • 3. Kakaov preljev mora sadržavati najmanje 4% bezmasne suhe tvari kakaovih dijelova i 25% ukupne masnoće, računato na gotov proizvod.
NN 73/2005 • 4. Mliječni kakaov preljev mora sadržavati najmanje 4% bezmasne suhe tvari kakaovih dijelova, 7% suhe tvari mlijeka i 25% ukupne masti, računato na gotov proizvod.
NN 73/2005 • 5. Mliječni preljev mora sadržavati najmanje 12% suhe tvari mlijeka i 25% ukupne masnoće, računato na gotov proizvod.
NN 73/2005 • 1. Kakaov krem-proizvod mora sadržavati najmanje 4% bezmasne suhe tvari kakaovih dijelova i 25% ukupne masnoće, računato na gotov proizvod.
NN 73/2005 • 2. Mliječni krem-proizvod mora sadržavati najmanje 15% suhe tvari mlijeka i 25% ukupne masnoće, računato na gotov proizvod.
NN 73/2005 • 3. Lješnjak, badem, kikiriki ili slični krem-proizvod je proizvod dobiven od jednog od krem proizvoda iz B točke 1. i 2., uz dodatke po kojem nose ime.
NN 73/2005 • 4. Krem-proizvod s dodatkom … je proizvod dobiven od jednog od krem proizvoda iz B točke 1. i 2. uz dodatak različitih sastojaka.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 14/94, Broj 97/09,
Broj 67/08, Broj 9/07,
Broj 60/03, Broj 45/09
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE