PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2005-06-78-1545 NN 78/2005

• Pšenična krupica je proizvod mljevenja krušne pšenice pri čemu do 20% ukupne mase smije imati veličinu čestica manju od 200 mikrometara (0,2 milimetra).


Stranica 2005-06-78-1545 NN 78/2005

• Pšenična prekrupa je proizvod proizveden krupljenjem pšeničnog zrna kojem je izdvojena klica i kojem su iz sastava uklonjene čestice manje od 1000 mikrometara (1 milimetar).


Stranica 2005-06-78-1545 NN 78/2005

• Pšenični proizvodi iz cijelog zrna sadrže sve dijelove očišćenog i samljevenog zrna, a nazivaju se:


Stranica 2005-06-78-1545 NN 78/2005

• Pšenična klica namijenjena prehrani ljudi izdvaja se pri mljevenju pšenice.


Internet NN 78/2005
• Pšenične posije namijenjene prehrani ljudi su proizvod koji sadržava uglavnom omotač pšeničnog zrna.

Internet stranice NN 78/2005
• Mlinski proizvodi moraju udovoljavati sljedećim zahtjevima kakvoće:

Internet stranice NN 78/2005 • 3. Klica mora sadržavati više od 25% bjelančevina i više od 8% masti računato na suhu tvar.
Internet stranice NN 78/2005 • Mlinski proizvodi od raži razvrstavaju se i stavljaju na tržište pod nazivom:
Internet stranice NN 78/2005 • Mlinski proizvodi od raži moraju udovoljavati sljedećim zahtjevima kakvoće:
Internet stranice NN 78/2005 • Mlinski proizvodi od kukuruza razvrstavaju se i stavljaju na tržište pod nazivom:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 78/2005 • Mlinski proizvodi od kukuruza moraju udovoljavati sljedećim zahtjevima kakvoće:
Informacije NN 78/2005 • Mlinski proizvod od heljde je heljdino brašno, a dobiva se meljavom zdravih i očišćenih zrna heljde.
Poslovne stranice NN 78/2005 • Heljdino brašno može sadržavati do 2,5% pepela računato na suhu tvar, a stupanj kiselosti iznosi do 4.
Pregledi NN 78/2005 • Ječmeno, zobeno i brašno drugih žitarica dobivaju se mljevenjem oljuštenih zrna ječma, zobi i drugih žitarica.
Besplatno NN 78/2005 • Količina pepela kod zobenog brašna iznosi do 3,5%, a kod ječmenog do 2,5% računato na suhu tvar.
Glasnik NN 78/2005 • Stupanj kiselosti kod ječmenog i zobenog brašna iznosi do 4,5.
Propis NN 78/2005 • Namjensko brašno i namjenska krupica su mlinski proizvodi koji su sastavom prilagođeni zahtjevima krajnjih proizvoda, a moraju odgovarati zahtjevima kakvoće za mlinske proizvode.
Propis NN 78/2005 • Namjensko brašno i namjenska krupica deklariraju se i navođenjem njihove namjene – uporabe.
Propis NN 78/2005 • Smjese za pekarske i druge slične proizvode su proizvodi dobiveni od mlinskih proizvoda i dodatnih sastojaka.
Propis NN 78/2005 • U pogledu sastava i namjene smjese za pekarske i druge proizvode se razvrstavaju i stavljaju na tržište pod nazivom:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 9/07, Broj 42/93, Broj 38/07, Broj 104/95, Broj 138/03, Broj 14/90


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled