PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 78/2005 • Pšenična krupica je proizvod mljevenja krušne pšenice pri čemu do 20% ukupne mase smije imati veličinu čestica manju od 200 mikrometara (0,2 milimetra).
NN 78/2005 • Pšenična prekrupa je proizvod proizveden krupljenjem pšeničnog zrna kojem je izdvojena klica i kojem su iz sastava uklonjene čestice manje od 1000 mikrometara (1 milimetar).
NN 78/2005 • Pšenični proizvodi iz cijelog zrna sadrže sve dijelove očišćenog i samljevenog zrna, a nazivaju se:
NN 78/2005 • Pšenična klica namijenjena prehrani ljudi izdvaja se pri mljevenju pšenice.
NN 78/2005 • Pšenične posije namijenjene prehrani ljudi su proizvod koji sadržava uglavnom omotač pšeničnog zrna.
NN 78/2005 • Mlinski proizvodi moraju udovoljavati sljedećim zahtjevima kakvoće:
NN 78/2005 • 3. Klica mora sadržavati više od 25% bjelančevina i više od 8% masti računato na suhu tvar.
NN 78/2005 • Mlinski proizvodi od raži razvrstavaju se i stavljaju na tržište pod nazivom:
NN 78/2005 • Mlinski proizvodi od raži moraju udovoljavati sljedećim zahtjevima kakvoće:
NN 78/2005 • Mlinski proizvodi od kukuruza razvrstavaju se i stavljaju na tržište pod nazivom:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 78/2005 • Mlinski proizvodi od kukuruza moraju udovoljavati sljedećim zahtjevima kakvoće:
NN 78/2005 • Mlinski proizvod od heljde je heljdino brašno, a dobiva se meljavom zdravih i očišćenih zrna heljde.
NN 78/2005 • Heljdino brašno može sadržavati do 2,5% pepela računato na suhu tvar, a stupanj kiselosti iznosi do 4.
NN 78/2005 • Ječmeno, zobeno i brašno drugih žitarica dobivaju se mljevenjem oljuštenih zrna ječma, zobi i drugih žitarica.
NN 78/2005 • Količina pepela kod zobenog brašna iznosi do 3,5%, a kod ječmenog do 2,5% računato na suhu tvar.
NN 78/2005 • Stupanj kiselosti kod ječmenog i zobenog brašna iznosi do 4,5.
NN 78/2005 • Namjensko brašno i namjenska krupica su mlinski proizvodi koji su sastavom prilagođeni zahtjevima krajnjih proizvoda, a moraju odgovarati zahtjevima kakvoće za mlinske proizvode.
NN 78/2005 • Namjensko brašno i namjenska krupica deklariraju se i navođenjem njihove namjene – uporabe.
NN 78/2005 • Smjese za pekarske i druge slične proizvode su proizvodi dobiveni od mlinskih proizvoda i dodatnih sastojaka.
NN 78/2005 • U pogledu sastava i namjene smjese za pekarske i druge proizvode se razvrstavaju i stavljaju na tržište pod nazivom:
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR:
Broj 9/07, Broj 42/93,
Broj 38/07, Broj 104/95,
Broj 138/03, Broj 14/90
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE