PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 54/2007 • Za svako mjesto proizvodnje potrebno je predati zasebni obrazac za godišnju prijavu proizvodnje! Ispunite onoliko obrazaca koliko imate FITO-MIB brojeva (na svakom obrascu moraju biti podaci o jednom mjestu proizvodnje odnosno o jednoj jedinici proizvodnje).
NN 54/2007 • Upišite MIBPG (matični identifikacijski broj poljoprivrednog gospodarstva) ako ste upisani u Upisnik poljop poljoprivrednih gospodarstava.
NN 54/2007 • Poglavlje II., tabl Podaci o jedinicama proizvodnje na mjestu proizvodnje:
NN 54/2007 • Naziv jedinice proizvodnje navedite pod određenim rednim brojem. Isti redni broj kasnije upišite u tablicu B kod prijave vrste bilja.
NN 54/2007 • Domaći naziv jedinice proizvodnje napišite kad je to moguće. Jedna jedinica proizvodnje (njiva, nasad) može imati više katastarskih čestica. U tom slučaju, pod istim rednim brojem jedinice proizvodnje u rubrici »broj katastarske čestice« upišite sve katastarske čestice od kojih je sastavljena ta jedinica proizvodnje. Brojeve katastarskih čestica odvojite zarezom. Ako se jedna jedinica proizvodnje (zaokružena skupina katastarskih čestica) proteže na dvije katastarske općine, bit će podijeljena na dvije odvojene jedinice proizvodnje, s obzirom na katastarsku općinu.
NN 54/2007 • Na jednoj katastarskoj čestici moguće je imati više proizvodnih jedinica. U tom se slučaju svaka proizvodna jedinica vodi pod drugim rednim brojem, s tim da su broj katastarske čestice i katastarske općine isti.
NN 54/2007 • Naziv katastarske općine i brojeve katastarskih čestica upišite na temelju ispisa iz katastra.
NN 54/2007 • Poglavlje II., tablica B – Podaci o vrstama bilja ili biljnog materijala i tablica C – Ostalo bilje i biljni materijal
NN 54/2007 • Redni broj jedinice proizvodnje – navedite redni broj pod kojim je jedinica proizvodnje navedena u tablici A kod prijave jedinice proizvodnje. Pod istim rednim brojem navedite svu količinu bilja koje se proizvodi na toj proizvodnoj jedinici.
NN 54/2007 • Naziv bilja ili biljnog proizvoda – navedite hrvatski ili latinski naziv. Ako je riječ o ukrasnom bilju obavezno upišite latinski naziv.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 54/2007 • Kod voćnog i loznog sadnog materijala upišite sortu ili skupinu bilja.
NN 54/2007 • Kod bilja koje je cijepljeno na podlogu, upišite sortu i podlogu, tako da su odvojene kosom crtom (npr.: gloster/M9).
NN 54/2007 • LC – lozni cijepovi (upišite samo ako ih kupujete drugdje ili uvozite)
NN 54/2007 • Tipovi biljnih putovnica – upišite vrstu biljnih putovnica koje se odnose na prijavljenu proizvodnju:
NN 54/2007 • CD – certifikat dobavljača, na temelju propisa iz područja stavljanja na tržište sjemena i sadnog materijala.
NN 54/2007 • Prijavljena proizvodnja – upišite količinu prijavljene proizvodnje u komadima, kg ili u slučaju sjemenskih usjeva u m2.
NN 54/2007 • Ovisno o vrsti bilja ili biljnih proizvoda, original ispunjenog obrasca pošaljite nadležnom inspektoru, Zavodu ili drugoj ovlaštenoj pravnoj osobi.
NN 54/2007 • OBRAZAC BILJNE PUTOVNICE KOJU IZDAJE FITOSANITARNA INSPEKCIJA
NN 54/2007 • Na temelju članka 11. stavka 1. točke 25. Zakona o veterinarstvu (»Narodne novine« 41/07.) ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva donosi
NN 54/2007 • O ZABRANI UVOZA U REPUBLIKU HRVATSKU I PROVOZA PREKO PODRUČJA REPUBLIKE HRVATSKE DOMAĆIH I DIVLJIH PREŽIVAČA I GENETSKOG MATERIJALA PODRIJETLOM OD PREŽIVAČA RADI SPRJEČAVANJA UNOŠENJA U REPUBLIKU HRVATSKU BOLESTI PLAVOG JEZIKA
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA
IZBOR:
Broj 20/90, Broj 38/96,
Broj 74/94, Broj 107/95,
Broj 112/04, Broj 8/08
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE