PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

BESPLATNI PREGLED PRAVNE REGULATIVE
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
Stranica HR2006-12-132-2967 NN 132/2006

• Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe primjenjuje se na pošiljke podrijetlom iz država odnosno dijelove teritorija država navedenih u Prilozima I., II., III., IV. koji su sastavni dio ove Naredbe.


Stranica 2006-12-132-2967 NN 132/2006

• Zabrana navedena u točki I. ove Naredbe ne primjenjuje se na sljedeće pošiljke:


Stranica 2006-12-132-2967 NN 132/2006

• a) sirove kože ukoliko su bile obrađene na jedan od sljedećih načina:


Stranica 2006-12-132-2967 NN 132/2006

• – tretirane kalcijevom lužinom na pH vrijednosti 12 do 13 najmanje 8 do 10 sati, te nakon toga tretirane kiselinom na pH vrijednosti 1 do 3 najmanje 6 do 10 sati;


Internet NN 132/2006
• – soljene morskom soli uz dodatak 2% kalcinirane sode najmanje 7 dana, ako su tako obrađene kože bile skladištene najmanje 30 dana prije utovarivanja u mjestu podrijetla;

Internet stranice NN 132/2006
• s tim da način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;

Internet stranice NN 132/2006 • b) kemijski potpuno obrađeni proizvodi, kao što je wet-blue koža, kromirana koža, kuhane čekinje, i slično;
Internet stranice NN 132/2006 • c) toplinski obrađena tehnička mast i želatina gdje je za vrijeme obrade postignuta temperatura u središtu proizvoda od najmanje 70°C;
Internet stranice NN 132/2006 • d) crijeva ukoliko su bila obrađena na jedan od sljedećih načina;
Internet stranice NN 132/2006 • s tim da način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Vijesti NN 132/2006 • e) trofeji divljih životinja kuhani u kipućoj vodi dovoljno vremena da su otklonjena sva tkiva osim kosti, papaka, pandži ili zubi i koji su bili dezinficirani sredstvom odobrenim od nadležnog tijela države izvoznice, naročito upotrebom peroksida kod trofeja koji sadrže kosti.
Informacije NN 132/2006 • s tim da način obrade mora biti naznačen na veterinarsko-zdravstvenoj svjedodžbi.
Poslovne stranice NN 132/2006 • Uz pošiljke navedene u točki IV. ove Naredbe, u Republiku Hrvatsku dozvoljava se uvoz sljedećih pošiljaka, ukoliko potječu od životinja, rođenih, uzgajanih i zaklanih u državama odnosno dijelovima država, navedenim u Prilogu I. koji je sastavni dio ove Naredbe:
Pregledi NN 132/2006 • – hermetički zatvorenih toplinski obrađenih konzervi od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajnih konzervi;
Besplatno NN 132/2006 • – proizvoda od mesa svinja u kojima je tijekom obrade u cijelom proizvodu postignuta temperatura od minimalno 70°C;
Glasnik NN 132/2006 • – termički neobrađenih šunki težine od najmanje 5,5 kg koje su podvrgnute prirodnoj fermentaciji i zrenju najmanje 9 mjeseci i u kojima je:
Propis NN 132/2006 • Uz pošiljke navedene u točki IV. ove Naredbe, u Republiku Hrvatsku dozvoljava se uvoz sljedećih pošiljaka, ukoliko potječu od životinja, rođenih, uzgajanih i zaklanih u državama odnosno dijelovima država navedenim u Prilogu II., koji je sastavni dio ove Naredbe:
Propis NN 132/2006 • – hermetički zatvorenih toplinski obrađenih konzervi od mesa, koje su tijekom proizvodnje bile podvrgnute obradi sa Fo vrijednosti 3 i više, odnosno trajnih konzervi;
Propis NN 132/2006 • Uz pošiljke navedene u točki IV. ove Naredbe, u Republiku Hrvatsku dozvoljava se uvoz sljedećih pošiljaka, ukoliko potječu od životinja, rođenih, uzgajanih i zaklanih u državama odnosno dijelovima država navedenim u Prilozima III. i IV., koji su sastavni dio ove Naredbe:
Propis NN 132/2006 • – proizvoda od mesa svinja u kojima je tijekom obrade u cijelom proizvodu postignuta temperatura od minimalno 80 C.
PRETHODNA STRANICA - SLJEDEĆA IZBOR: Broj 183/04, Broj 33/08, Broj 137/04, Broj 37/08, Broj 33/95, Broj 112/04


LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA ZA PODUZETNIKE Pregled