PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-1-da-se-spremaju-mxbr NN 48/2002

• 2. povrće, jaja, kuhana jela i ostalo čuvaju se na temperaturi do najviše 10 oC;


Stranica 2002-05-48-966 NN 48/2002

• 7. proizvodi ne smiju biti u direktnom kontaktu s policom ili podom u ostavi, rashladnoj komori, zamrzivaču ili rashladnom uređaju.


Internet NN 48/2002

• (6) Prostori i prostorije u kojima se spremaju i čuvaju namirnice moraju biti zračeni prirodnim ili mehaničkim putem.


Internet stranice NN 48/2002

• (1) Ugostiteljski sadržaj, u smještajnom objektu, u kojem se uslužuju pića i napici mora imati točionik odgovarajuće površine.


Internet stranice NN 48/2002
• (3) Točionik je samostalna funkcionalna cjelina u zasebnoj prostoriji ili prostoru koji se nalaze u neposrednoj blizini blagovaonice. Točionik može biti i samostalna funkcionalna cjelina u prostoriji za usluživanje gostiju odnosno prostoru za usluživanje gostiju na otvorenom.

Internet stranice NN 48/2002
• 4. odgovarajući šank s radnom plohom od nehrđajućeg materijala koji se lako čisti;

Internet stranice NN 48/2002 • 5. dvodjelni sudoper ili jednodjelni sudoper i stroj za pranje čaša;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 48/2002 • (6) Ako se u točioniku pripremaju i uslužuju hladna i jednostavna topla jela, tada, osim elemenata iz stavka 4. ovog članka, točionik mora imati i:
Poslovne stranice NN 48/2002 • 3. uređaj za odvođenje pare, dima i mirisa, dovoljnog kapaciteta odzračivanja ili djelotvorno prirodno odzračivanje, osim kada se pripremaju i uslužuju isključivo hladna jela,
Pregledi NN 48/2002 • 4. dvodjelni sudoper za pranje posuđa s tekućom toplom i hladnom vodom,
Glasnik NN 48/2002 • (1) Ugostiteljski sadržaj u smještajnom objektu mora imati dovoljan broj jelovnika i karti pića i napitaka, koji se moraju staviti na raspolaganje gostu na njegov zahtjev ili na svakom stolu mora biti jelovnik i karta pića i napitaka, ako ovim Pravilnikom nije drukčije propisano.
Novo NN 48/2002 • (2) Ako se gosti uslužuju za šankom točionika, tada jelovnik i karta pića i napitaka moraju biti izloženi na šanku.
Poslovi NN 48/2002 • (4) Jelovnik i karta pića i napitaka ispisuju se na hrvatskom i najmanje na jednom stranom jeziku.
Poticaji NN 48/2002 • (5) Na jelovniku i karti pića i napitaka za svaki ponuđeni proizvod mora biti istaknuta prodajna cijena s porezom.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 151/04, Broj 134/09, Broj 81/05, Broj 111/04, Broj 64/00, Broj 149/09


LINK - INFORMACIJE ZA PODUZETNIKE, POSLOVNE INFORMACIJE, PONUDA Pregled