PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 48/2002 • 2. povrće, jaja, kuhana jela i ostalo čuvaju se na temperaturi do najviše 10 oC;
NN 48/2002 • 7. proizvodi ne smiju biti u direktnom kontaktu s policom ili podom u ostavi, rashladnoj komori, zamrzivaču ili rashladnom uređaju.
NN 48/2002 • (6) Prostori i prostorije u kojima se spremaju i čuvaju namirnice moraju biti zračeni prirodnim ili mehaničkim putem.
NN 48/2002 • (1) Ugostiteljski sadržaj, u smještajnom objektu, u kojem se uslužuju pića i napici mora imati točionik odgovarajuće površine.
NN 48/2002 • (3) Točionik je samostalna funkcionalna cjelina u zasebnoj prostoriji ili prostoru koji se nalaze u neposrednoj blizini blagovaonice. Točionik može biti i samostalna funkcionalna cjelina u prostoriji za usluživanje gostiju odnosno prostoru za usluživanje gostiju na otvorenom.
NN 48/2002 • 4. odgovarajući šank s radnom plohom od nehrđajućeg materijala koji se lako čisti;
NN 48/2002 • 5. dvodjelni sudoper ili jednodjelni sudoper i stroj za pranje čaša;
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 48/2002 • (6) Ako se u točioniku pripremaju i uslužuju hladna i jednostavna topla jela, tada, osim elemenata iz stavka 4. ovog članka, točionik mora imati i:
NN 48/2002 • 3. uređaj za odvođenje pare, dima i mirisa, dovoljnog kapaciteta odzračivanja ili djelotvorno prirodno odzračivanje, osim kada se pripremaju i uslužuju isključivo hladna jela,
NN 48/2002 • 4. dvodjelni sudoper za pranje posuđa s tekućom toplom i hladnom vodom,
NN 48/2002 • (1) Ugostiteljski sadržaj u smještajnom objektu mora imati dovoljan broj jelovnika i karti pića i napitaka, koji se moraju staviti na raspolaganje gostu na njegov zahtjev ili na svakom stolu mora biti jelovnik i karta pića i napitaka, ako ovim Pravilnikom nije drukčije propisano.
NN 48/2002 • (2) Ako se gosti uslužuju za šankom točionika, tada jelovnik i karta pića i napitaka moraju biti izloženi na šanku.
NN 48/2002 • (4) Jelovnik i karta pića i napitaka ispisuju se na hrvatskom i najmanje na jednom stranom jeziku.
NN 48/2002 • (5) Na jelovniku i karti pića i napitaka za svaki ponuđeni proizvod mora biti istaknuta prodajna cijena s porezom.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 151/04, Broj 134/09,
Broj 81/05, Broj 111/04,
Broj 64/00, Broj 149/09
LINK - INFORMACIJE ZA PODUZETNIKE, POSLOVNE INFORMACIJE, PONUDA