PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 48/2002 • (8) Iznimno od stavka 3. ovog članka, kuhinja u kojoj se samo priprema doručak može imati jednostavniju primjerenu opremu i uređaje.
NN 48/2002 • (2) Zidovi kuhinje, prostorija i prostora za pripremanje i obradu namirnica i pranje posuđa, moraju biti obloženi keramičkim pločicama do visine 1, 80 m od poda.
NN 48/2002 • (3) Prozori i otvori u kuhinji moraju biti zaštićeni od ulaska insekata zaštitnim mrežicama.
NN 48/2002 • (4) U kuhinji mora biti besprijekoran red i čistoća, a otpaci se moraju redovito odstranjivati.
NN 48/2002 • (1) Ugostitelj koji posluje s više smještajnih objekata u kojima se pružaju usluge prehrane gostima, može pripremu i obradu namirnica za pripremanje jela u tim smještajnim objektima organizirati na jednom mjestu u centralnoj pripremnici namirnica.
NN 48/2002 • 1. odgovarajuće rashladne uređaje za čuvanje neobrađenih namirnica,
NN 48/2002 • 2. odgovarajuće rashladne odnosno termičke uređaje za odlaganje obrađenih i poluobrađenih namirnica i proizvoda,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 48/2002 • 11. na vidljivom mjestu mora biti izloženo upozorenje o zabrani konzumiranja hrane;
NN 48/2002 • 12. ormarić opremljen materijalom za prvu pomoć mora se nalaziti na vidnom i lako dostupnom mjestu,
NN 48/2002 • 13. odgovarajuću opremu i uređaje za dostavu obrađenih namirnica, koji udovoljavaju sanitarnim uvjetima.
NN 48/2002 • (1) U smještajnom objektu prostorije za spremanje i čuvanje namirnica i pića moraju biti odvojene od kuhinje ili prostora za pripremanje jela, moraju biti opremljene odgovarajućim policama i/ili ormarima s pretincima za smještaj namirnica i pića.
NN 48/2002 • (2) Prostorije iz stavka 1. ovoga članka za čuvanje lako pokvarljivih namirnica i pića moraju biti opremljene rashladnim komorama ili hladnjacima odgovarajućeg kapaciteta, kojima se omogućava odvojeno čuvanje namirnica različitog porijekla.
NN 48/2002 • (4) Priručni prostor za čuvanje namirnica i pića smješten je neposredno uz: kuhinju, prostoriju za pripremanje jela ili prostoriju za usluživanje gostiju. Iznimno, taj prostor može biti i odvojen prostor u kuhinji, prostoriji za pripremanje jela ili prostoriji za usluživanje gostiju, ili u tu svrhu u tim prostorijama postavljen rashladni uređaj, ako ovim Pravilnikom nije drukčije određeno. Na priručni prostor za čuvanje namirnica i pića odgovarajuće se primjenjuju odredbe stavka 1., 2. i 3. ovoga članka.
NN 48/2002 • (5) Namirnice i proizvodi čuvaju se u prostorijama, priručnim prostorima, komorama i u rashladnim uređajima na slijedeći način:
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 107/07, Broj 2/07,
Broj 49/03, Broj 54/03,
Broj 4/08, Broj 63/07
LINK - INFORMACIJE ZA PODUZETNIKE, POSLOVNE INFORMACIJE, PONUDA