PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 178/2004 • (2) Do stupanja na snagu propisa iz stavka 1. ovoga članka primjenjivat će se podzakonski propisi koji uređuju odnosna pitanja ako nisu u suprotnosti s odredbama ovoga Zakona.
NN 178/2004 • Na temelju članka 44. stavka 5. Zakona o obrtu (»Narodne novine«, br. 49/03. – pročišćeni tekst), ministar gospodarstva, rada i poduzetništva, nakon prethodno pribavljena mišljenja Hrvatske obrtničke komore i uz suglasnost ministra znanosti, obrazovanja i športa, donosi
NN 178/2004 • PROGRAM IZMJENA I DOPUNA JEDINSTVENOGA NASTAVNOG PLANA I OKVIRNOGA OBRAZOVNOG
NN 178/2004 • 1. U Jedinstvenom nastavnom planu i okvirnom obrazovnom programu za zanimanje kuhar (»Narodne novine«, br. 112/04) mijenjaju se točke 1., 2., 3. i 4. i glase:
NN 178/2004 • – steći osnove profesionalnoga obrazovanja na temelju kojega je moguć daljnji osobni razvoj u struci,
NN 178/2004 • – steći uvide u odnose u svojoj profesiji i sposobnost uspostave komunikacija sa suradnicima kao i društvom u cjelini,
NN 178/2004 • – spoznati radne, zakonske, ekonomske, političke i socijalne odnose,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 178/2004 • b) zadaće koje proizlaze iz opisa poslova i radnih zadataka zanimanja:
NN 178/2004 • – upoznati atraktivnost i važnost zanimanja kuhar u turističko-ugostiteljskoj djelatnosti,
NN 178/2004 • – upoznati mjere i postupke za rad na siguran način i znati ih primijeniti,
NN 178/2004 • – znati čitati i primijeniti tehničke podatke o vrsti robe, alatima, strojevima, uređajima i opremi koju koristi kuhar,
NN 178/2004 • – planirati postupke i tijek rada od pripremnih poslova do gotovih jela uvažavajući sve osobitosti svoga rada i korisnika,
NN 178/2004 • – upoznati opremu kuhinje (uređaje i aparate, restoransko rublje, posuđe, mali stolni inventar, posuđe i sl.),
NN 178/2004 • – znati dužnosti kuhara na radnom mjestu i kompetencije rukovodnog osoblja,
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 59/96, Broj 112/04,
Broj 86/07, Broj 110/96,
Broj 177/04, Broj 33/92
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA