PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 178/2004 • – upoznati običaje pojedinih naroda i njihova nacionalna jela,
NN 178/2004 • – upoznati svojstva hranjivih tvari i njihov značaj u prehrani,
NN 178/2004 • – upoznati namirnice biljnog podrijetla, načine čuvanja, skladištenja, konzerviranja, prerade i njihove prerađevine,
NN 178/2004 • – sanitarni pregled za obavljanje djelatnosti u ugostiteljstvu,
NN 178/2004 • *Škole koje nisu u mogućnosti, zbog neodgovarajućeg prostora i opreme realizirati predviđene vježbe (bontona, ugostiteljskog posluživanja ili osnova računalstva) dužne su realizirati teoretske sadržaje kao pripreme za vježbu u školi te u pisanom obliku pripremiti upute za izvođenje pojedine vježbe čiju realizaciju će prepustiti licenciranom ugostiteljskom objektu s kojim učenik ima sklopljen ugovor o naukovanju.
NN 178/2004 • * *Praktična nastava u školi realizira se u obliku vježbi - kuharstvo s vježbama. U okviru kuharstva s vježbama u školi se realiziraju sadržaji zaštite na radu (najviše do 40 sati). Prije početka realizacije praktične nastave u ugostiteljskom objektu učenici prvog razreda moraju položiti ispit iz zaštite na radu. Praktična nastava u ugostiteljskim objektima realizira se temeljem ugovora o naukovanju ili temeljem ugovora u praktičnoj nastavi koje sklapa škola i ugostiteljsko turističko poduzeće. Nastava se može organizirati i u školskim radionicama škola, ako su za to osigurani potrebni uvjeti i ako se ne mogu sklopiti ugovori o naukovanju u praktičnoj nastavi, jer za to ne postoje osigurana radna mjesta u obrtničkim radionicama i poduzećima.
NN 178/2004 • Predmeti stručno-teorijskog i praktičnog dijela programaObvezni način provjere i ocjenjivanja znanja i umijeća
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 178/2004 • Praktična nastava u ugostiteljskom objektupraktični uradak (mapa za izvođenje praktičnog dijela naukovanja)
NN 178/2004 • Matematika u struciprof. matematike, dipl. ing. matematikeVSS
NN 178/2004 • dipl. ing. biotehnologije , dipl. ing. prehrambene tehnologije, prof. kemije, dipl. ing. kemijske tehnologije
NN 178/2004 • Kulturno povijesna baštinaprof. povijesti umjetnosti, dipl. povjesničar umjetnostiVSS
NN 178/2004 • Enologija s gastronomijomdipl. ing. biotehnologije , dipl. ing. prehrambene tehnologije
NN 178/2004 • Vođenje i organizacija kuhinje dipl. ekonomist, dipl. ekonomist – smjer za ugostiteljstvo i turizam (hotelijerstvo) uz položen ispit za majstora kuhara, majstor kuhar , VKV kuhar, kuhara specijalistaVSS,
NN 178/2004 • (hotelijerstvo) uz položen ispit za majstora kuhara, majstor kuhar, VKV kuhar, kuhar specijalista
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 117/05, Broj 33/02,
Broj 153/09, Broj 60/94,
Broj 2/09, Broj 1/06
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA