PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-13-primarno-rasijecanje-vadenje-ltnh NN 112/2004

• - obrada ostalih komada svinjske polutke (leđa, vrata, glave, grudi s potrbušinom)


Stranica 2004-08-112-2159 NN 112/2004

• Naučiti samostalno upotrijebiti šuplji nož i bazen za hvatanje krvi.


Internet NN 112/2004

• Znati samostalno skinuti kožu s goveda, ručno i pomoću stroja za skidanje kože.


Internet stranice NN 112/2004

• Znati samostalno izvesti otvaranje trupa i vađenje crijevnog kompleta goveda.


Internet stranice NN 112/2004
• Naučiti regulirati mikroklimatske uvjete u hladnjači. Samostalno razvrstati polovice i složiti meso te prazniti hladnjaču.

Internet stranice NN 112/2004
• Znati samostalno izvesti rasijecanje polovica na osnovne dijelove te obradu buta i plećke. Savladati obradu leđa, vrata, slabina i grudno-trbušnog dijela junećega i goveđeg mesa za potrebe tržišta i prerade. Znati samostalno izvaditi biftek.

Internet stranice NN 112/2004 • Naučiti omamiti svinju pištoljem za omamljivanje, električnim kliještima i u tunelu pomoću ugljik-dioksida. Samostalno izvršiti iskrvarenje svinja.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • Svladati rukovanje s bazenom za šurenje svinja, uređajem za potapanje i pomicanje svinja, uređajem za šurenje i skidanje dlake (šer-strojem).
Poslovne stranice NN 112/2004 • Samostalno izvoditi ručno opaljivanje zaostale dlake, skidanje crnila i pranje površine trupa svinje.
Pregledi NN 112/2004 • Samostalno izvoditi otvaranje trupa svinje i vađenje crijevnog kompleta.
Glasnik NN 112/2004 • Usvojiti rasijecanje polovica na osnovne dijelove. Razlikovati milansku i francusku obradu. Znati samostalno izvesti obradu buta i plećke za potrebe prerade i dobivanje mesa, za potrebe tržišta i za suhomesnate proizvode. Znati kategorizirati meso.
Novo NN 112/2004 • Svladati obradu vrata, leđa, glave i grudi s potrbušinom za potrebe prerade i tržišta. Omamljivanje goveda pomoću električnih kliješta, šermerova pištolja. Iskrvarenje u ležećem i visećem položaju.
Poslovi NN 112/2004 • Otvaranje zdjelične, trbušne i grudne šupljine i vađenje unutarnjih organa. Pranje, sortiranje i priprema iznutrica za veterinarski pregled. Odvoz crijevnog kompleta u crjevaru. Odvoz konfiskata u kafileriju. Pranje i čišćenje radnog mjesta.
Poticaji NN 112/2004 • Rasijecanje trupa pomoću pile i sjekača. Sječenje polovica na četvrtine. Vađenje mozga i endokrinih žlijezda. Veterinarski pregled mesa.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 51/09, Broj 33/96, Broj 39/09, Broj 34/93, Broj 95/06, Broj 76/95


LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA Pregled