PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • - obrada ostalih komada svinjske polutke (leđa, vrata, glave, grudi s potrbušinom)
NN 112/2004 • Naučiti samostalno upotrijebiti šuplji nož i bazen za hvatanje krvi.
NN 112/2004 • Znati samostalno skinuti kožu s goveda, ručno i pomoću stroja za skidanje kože.
NN 112/2004 • Znati samostalno izvesti otvaranje trupa i vađenje crijevnog kompleta goveda.
NN 112/2004 • Naučiti regulirati mikroklimatske uvjete u hladnjači. Samostalno razvrstati polovice i složiti meso te prazniti hladnjaču.
NN 112/2004 • Znati samostalno izvesti rasijecanje polovica na osnovne dijelove te obradu buta i plećke. Savladati obradu leđa, vrata, slabina i grudno-trbušnog dijela junećega i goveđeg mesa za potrebe tržišta i prerade. Znati samostalno izvaditi biftek.
NN 112/2004 • Naučiti omamiti svinju pištoljem za omamljivanje, električnim kliještima i u tunelu pomoću ugljik-dioksida. Samostalno izvršiti iskrvarenje svinja.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Svladati rukovanje s bazenom za šurenje svinja, uređajem za potapanje i pomicanje svinja, uređajem za šurenje i skidanje dlake (šer-strojem).
NN 112/2004 • Samostalno izvoditi ručno opaljivanje zaostale dlake, skidanje crnila i pranje površine trupa svinje.
NN 112/2004 • Samostalno izvoditi otvaranje trupa svinje i vađenje crijevnog kompleta.
NN 112/2004 • Usvojiti rasijecanje polovica na osnovne dijelove. Razlikovati milansku i francusku obradu. Znati samostalno izvesti obradu buta i plećke za potrebe prerade i dobivanje mesa, za potrebe tržišta i za suhomesnate proizvode. Znati kategorizirati meso.
NN 112/2004 • Svladati obradu vrata, leđa, glave i grudi s potrbušinom za potrebe prerade i tržišta. Omamljivanje goveda pomoću električnih kliješta, šermerova pištolja. Iskrvarenje u ležećem i visećem položaju.
NN 112/2004 • Otvaranje zdjelične, trbušne i grudne šupljine i vađenje unutarnjih organa. Pranje, sortiranje i priprema iznutrica za veterinarski pregled. Odvoz crijevnog kompleta u crjevaru. Odvoz konfiskata u kafileriju. Pranje i čišćenje radnog mjesta.
NN 112/2004 • Rasijecanje trupa pomoću pile i sjekača. Sječenje polovica na četvrtine. Vađenje mozga i endokrinih žlijezda. Veterinarski pregled mesa.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 51/09, Broj 33/96,
Broj 39/09, Broj 34/93,
Broj 95/06, Broj 76/95
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA