PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-2-da-je-svojstvena-xsvo NN 39/1999

• 3. da je na temperaturi od 15-200 C plastične i glatke strukture,


Stranica 1999-04-39-792 NN 39/1999

• 6. da sadrži najviše 0,3% vode i tvari hlapljivih na temperaturi od 1050 C,


Internet NN 39/1999

• Goveđi loj u smislu ovog pravilnika je proizvod dobiven topljenjem masnih tkiva goveda. Pri stavljanju u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:


Internet stranice NN 39/1999

• 2. da je svojstvenog mirisa i okusa, bez stranog i/ili užeglog mirisa i okusa,


Internet stranice NN 39/1999
• 4. da sadrži najviše 0,75% slobodnih masnih kiselina (izraženih kao oleinska kiselina),

Internet stranice NN 39/1999
• 6. da sadrži najviše 0,3% vode i tvari hlapljivih na temperaturi od 1050 C,

Internet stranice NN 39/1999 • Mast peradi u smislu ovog pravilnika je proizvod dobiven topljenjem masnog tkiva peradi.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 39/1999 • Mast peradi koja se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:
Poslovne stranice NN 39/1999 • 2. da je čvrste ili polučvrste, glatke ili zrnate strukture,
Pregledi NN 39/1999 • 3. da je svojstvena okusa i mirisa, bez stranog i/ili užeglog okusa i mirisa,
Glasnik NN 39/1999 • 6. da sadrži najviše 0,3% vode i tvari hlapljivih na temperaturi od 1050 C,
Novo NN 39/1999 • Jestive životinjske masti s naznakom porijekla pri stavljanju u promet osim temeljnim zahtjevima propisanim člancima 27., 28., 29. i 31. ovog pravilnika moraju udovoljavati i drugim temeljnim zahtjevima iz Tablice 2. Priloga 1.
Poslovi NN 39/1999 • Ostale jestive masti s naznakom porijekla iz članka 23. točka 4. ovog pravilnika pri stavljanju u promet moraju udovoljavati temeljnim zahtjevima iz članka 25. ovog pravilnika i vrijednostima zahtjeva za identifikaciju navedenim u preporukama Codex Alimentarius Commission WHO/FAO.
Poticaji NN 39/1999 • Mrs je u smislu ovog pravilnika proizvod polučvrstog stanja dobiven posebnim postupkom kristalizacije od jestivih masti i ulja biljnog i životinjskog porijekla sa i bez dodataka.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 8/91, Broj 190/03, Broj 58/93, Broj 17/08, Broj 109/97, Broj 33/07


LINK - TRGOVINA, ZAPOSLENJA, NATJEČAJI, JAVNI SERVISI, UPRAVA Pregled