PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 39/1999 • 3. da je na temperaturi od 15-200 C plastične i glatke strukture,
NN 39/1999 • 6. da sadrži najviše 0,3% vode i tvari hlapljivih na temperaturi od 1050 C,
NN 39/1999 • Goveđi loj u smislu ovog pravilnika je proizvod dobiven topljenjem masnih tkiva goveda. Pri stavljanju u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:
NN 39/1999 • 2. da je svojstvenog mirisa i okusa, bez stranog i/ili užeglog mirisa i okusa,
NN 39/1999 • 4. da sadrži najviše 0,75% slobodnih masnih kiselina (izraženih kao oleinska kiselina),
NN 39/1999 • 6. da sadrži najviše 0,3% vode i tvari hlapljivih na temperaturi od 1050 C,
NN 39/1999 • Mast peradi u smislu ovog pravilnika je proizvod dobiven topljenjem masnog tkiva peradi.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 39/1999 • Mast peradi koja se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:
NN 39/1999 • 2. da je čvrste ili polučvrste, glatke ili zrnate strukture,
NN 39/1999 • 3. da je svojstvena okusa i mirisa, bez stranog i/ili užeglog okusa i mirisa,
NN 39/1999 • 6. da sadrži najviše 0,3% vode i tvari hlapljivih na temperaturi od 1050 C,
NN 39/1999 • Jestive životinjske masti s naznakom porijekla pri stavljanju u promet osim temeljnim zahtjevima propisanim člancima 27., 28., 29. i 31. ovog pravilnika moraju udovoljavati i drugim temeljnim zahtjevima iz Tablice 2. Priloga 1.
NN 39/1999 • Ostale jestive masti s naznakom porijekla iz članka 23. točka 4. ovog pravilnika pri stavljanju u promet moraju udovoljavati temeljnim zahtjevima iz članka 25. ovog pravilnika i vrijednostima zahtjeva za identifikaciju navedenim u preporukama Codex Alimentarius Commission WHO/FAO.
NN 39/1999 • Mrs je u smislu ovog pravilnika proizvod polučvrstog stanja dobiven posebnim postupkom kristalizacije od jestivih masti i ulja biljnog i životinjskog porijekla sa i bez dodataka.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 8/91, Broj 190/03,
Broj 58/93, Broj 17/08,
Broj 109/97, Broj 33/07
LINK - TRGOVINA, ZAPOSLENJA, NATJEČAJI, JAVNI SERVISI, UPRAVA