PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-5-da-sadrzi-najvise-kuep NN 39/1999

• Nerafinirano jestivo suncokretovo ulje i bučino ulje pri stavljanju u promet osim temeljnim zahtjevima propisanim člancima 18. i 19. ovog pravilnika moraju udovoljavati i drugim temeljnim zahtjevima iz Tablice 1. Priloga 1.


Stranica 1999-04-39-792 NN 39/1999

• Bučino ulje pri stavljanju u promet namijenjeno neposrednoj potrošnji mora biti pakirano u obojenu staklenu ambalažu.


Internet NN 39/1999

• Jestive masti u smislu ovog pravilnika su proizvodi dobiveni odgovarajućim tehnološkim postupcima od masnog tkiva biljnog ili životinjskog porijekla.


Internet stranice NN 39/1999

• Jestiva biljna mast u smislu ovog pravilnika je proizvod dobiven postupcima hidrogeniranja i/ili frakcioniranja i/ili interesterifikacije i/ili drugim odgovarajućim tehnološkim postupcima od jestivih masti i ulja biljnog porijekla.


Internet stranice NN 39/1999
• Jestiva biljna mast i jestiva miješana mast pri stavljanju u promet moraju udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:

Internet stranice NN 39/1999
• 2. da su neutralnog okusa i mirisa, bez stranog i/ili užeglog mirisa i okusa,

Internet stranice NN 39/1999 • 3. da sadrže najviše 0,3% slobodnih masnih kiselina (izraženih kao oleinska kiselina),
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 39/1999 • Jestiva životinjska mast s naznakom porijekla ovisno o vrsti životinje od koje potječe masno tkivo i postupka dobivanja stavlja se u promet kao:
Poslovne stranice NN 39/1999 • Domaća svinjska mast u smislu ovog pravilnika je proizvod dobiven suhim postupkom topljenja masnog tkiva, bez dodavanja dopuštenih aditiva, a pri stavljanju u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:
Pregledi NN 39/1999 • 1. da je potpuno bijele boje ili bijele boje sa žućkastom ili sivkastom nijansom, a da je na temperaturi od 700 C prozirna uz pojavu slabo žute nijanse,
Glasnik NN 39/1999 • 3. da je na temperaturi od 15-200 C mazive, glatke ili zrnate strukture,
Novo NN 39/1999 • 4. da sadrži najviše 0,65% slobodnih masnih kiselina (izraženih kao oleinska kiselina),
Poslovi NN 39/1999 • Svinjska mast u smislu ovog pravilnika je proizvod dobiven mokrim postupkom topljenja masnih tkiva, a pri stavljanju u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima:
Poticaji NN 39/1999 • 1. da je bijele boje i da je pri temperaturi od 700 C potpuno prozirna,
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 134/08, Broj 103/03, Broj 149/04, Broj 107/07, Broj 63/07, Broj 102/97


LINK - TRGOVINA, ZAPOSLENJA, NATJEČAJI, JAVNI SERVISI, UPRAVA Pregled