PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 57/1995 • ( I ) Prenoćište je ugostiteljski objekt u kojem se gostu pružaju usluge noćenja a mogu se pružati i usluge dorućka.
NN 57/1995 • (I) Odmaralište je ugostiteljski objekt zatvorenog tipa u kojem se djelatnicima, članovima, umirovljenicima, članovima uže obitelji djelatnika i umirovljenika pravnih i fizičkih osoba pružaju usluge smještaja i prehrane.
NN 57/1995 • (2) Usluge smještaja osobama iz stavka I. ovoga članka u odmaralištu mogu se pružati u samostalnom građevinskom ob jektu ili na otvorenom prostoru koji je izdvojena građevinska i funkcionalna cjelina.
NN 57/1995 • (1) Omladinski hotel je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito mladim gostima pružaju usluge smještaja i prehrane:
NN 57/1995 • Skupinu "Restorani" čine sljedeće vrste ugostiteljskih objekata: restoran, gostionica, zdravljak, zalogajnica, pečenjarnica, pizzeria, bistro, slastičarnica i objekt brze prehrane.
NN 57/1995 • (1) Restoran je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito pripremaju i uslužuju topla i hladna jela koja zahtijevaju složeniju pripremu, te ostala jela i slastice, uslužuju pića i pripremaju i uslužuju napici.
NN 57/1995 • I. Restoran u kojem se gostu uslužuje za glavne obroke (ručak, večeru) pretežito izbor nekoliko gotovih jela koja se uslužuju prema uobičajenom slijedu, te jela po narudžbi (A-la-carte);
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 57/1995 • (3) Restoran mora imati blagovaonicu ili prostociju ia usluživanje s namještajem prikladnim za duži boravak gostiju; kuhinju, točionik, te priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.
NN 57/1995 • (4) Restoran kapaciteta većeg od 100 konzumacijskih mjesta mora imati konobarsku pripremnicu (office). Restoran sa samoposluživanjem gostiju ne mora imati konobarsku pripremnicu.
NN 57/1995 • (1) Gostionica je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito pripremaju i uslužuju gotova uobičajena domaća topla i hladna jela, te uslužuju pića, pripremaju i uslužuju napici; a mogu se pripremati i usluživati i jela po narudžbi (A-la-carte),
NN 57/1995 • (3) Gostionica mora imati blagovaonicu ili prostoriju za usluživanje s namještajem prikladnim za duži boravak gostiju, kuhinju, točionik i priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.
NN 57/1995 • (4) Gostionica u kojoj se pružaju usluge smještaja mora ispod naziva "gostionica" imati i dodatak "s pružanjem usluga smještaja":
NN 57/1995 • (1) Zdravljakje ugostiteljski objekt u kojem se pretežito pripremaju i uslužuju mliječna topla i hladna jela, te napici i uslužuju bezalkoholna pića, a mogu se pripremati i usluživati slastice i ostala jela.
NN 57/1995 • (2) Zdravljak mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, točionik s rashladnom vitrinom za slastice ako ih uslužuje, kuhinju ili prostor za pripremanje jela i slastica s odgovarajučim termičkim blokom, te priručni prostor za čuvanje namirnica i bezalkoholnih pića.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 62/92, Broj 81/02,
Broj 101/05, Broj 56/07,
Broj 123/04, Broj 72/93
LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI