PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 57/1995 • (2) Zalogajnica mora imati prostoriju za usluživanje ili za samoposluživanje gostiju i u toj prostoriji prostor za pripremanje jela; točionik u kojemu se mogu pripremati jela, konzumacijski pult i priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.
NN 57/1995 • (2) Pečenjarnica mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, točionik koji mora biti u toj prostoriji, prostor za pripremanje jela i priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.
NN 57/1995 • (I) Pizzeria je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito pripremaju i uslužuju pizze, te uslužuju pića, a mogu se pripremati i usluživati i druga jela od tjestenine i napici.
NN 57/1995 • (2) Pizzeria mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, točionik, prostor za pripremanje jela i priručni prostor za čuvanje namimica i pića.
NN 57/1995 • (2) Bistro mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, točionik, prostor za pripremanje jela i priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.
NN 57/1995 • (1) Slastičarnica je ugostiteljski objekt u kojem se pripremaju i uslužuju slastice i napici, te uslužuju bezalkoholna pića.
NN 57/1995 • (2) Slastičarnica mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, točionik s rashladnim vitrinama za sladoled i slastice, kuhinju ili prostor za pripremanje slastica s odgovarajućim termičkim blokom i priručni prostor za čuvanje namirnica, slastica i bezalkoholnih pića.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 57/1995 • (2) Ugostiteljski objekt brze prehrane mora imati prostoriju za usluživanje gostiju s točionikom u toj prostoriji, prostor za pripremanje jela i priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.
NN 57/1995 • Skupinu "Barovi" čine sljedeće vrste ugostiteljskih objekata: kavana, noćni klub, noćni bar, disco klub, disco-bar, caffe-bar, pivnica, buffet, krčma i konoba.
NN 57/1995 • (1) Kavana je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito pripremaju i uslužuju kava, ostali napici i slastice, te uslužuju pića, a mogu se pripremati i usluživati hladna i jednostavna topla jela.
NN 57/1995 • (3) Kavana mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, kuhinju ili prostor za pripremanje slastica, hladnih i jednostavnih toplih jela, točionik s izložbenom rashladnom vitrinom za slastice i hladna jela ako se uslužuju, priručni prostor za čuvanje namirnica i pića, te namještaj prilagoden dužem boravku gostiju.
NN 57/1995 • (1) Noćni klub je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito uslužuju pića i pripremaju i uslužuju napici, a mogu se pripremati i usluživati jednostavna jela.
NN 57/1995 • (3) Noćni klub mora imati prostoriju za usluživanje gostiju s točionikom, prostor za ples sukladno kapacitetu ugostiteljskog objekta, garderobu za goste, garderobu za izvođače programa s umivaonikom i tuš kupaonicom ako se u baru izvode artističke i druge priredbe, te namještaj prilagoden dužem boravku gostiju.
NN 57/1995 • (4) Glede ostalih uvjeta: prostorija, prostora, uredenja i opreme, na noćni bar odgovarajuće se primjenjuju odredbe ovoga Pravilnika kojima je određena kavana.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 137/06, Broj 123/06,
Broj 65/07, Broj 11/07,
Broj 156/08, Broj 37/95
LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI