PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-1-zalogajnica-je-ugostiteljski-ytmu NN 57/1995

• (2) Zalogajnica mora imati prostoriju za usluživanje ili za samoposluživanje gostiju i u toj prostoriji prostor za pripremanje jela; točionik u kojemu se mogu pripremati jela, konzumacijski pult i priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.


Stranica 1995-08-57-1088 NN 57/1995

• (2) Pečenjarnica mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, točionik koji mora biti u toj prostoriji, prostor za pripremanje jela i priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.


Internet NN 57/1995

• (I) Pizzeria je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito pripremaju i uslužuju pizze, te uslužuju pića, a mogu se pripremati i usluživati i druga jela od tjestenine i napici.


Internet stranice NN 57/1995

• (2) Pizzeria mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, točionik, prostor za pripremanje jela i priručni prostor za čuvanje namimica i pića.


Internet stranice NN 57/1995
• (2) Bistro mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, točionik, prostor za pripremanje jela i priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.

Internet stranice NN 57/1995
• (1) Slastičarnica je ugostiteljski objekt u kojem se pripremaju i uslužuju slastice i napici, te uslužuju bezalkoholna pića.

Internet stranice NN 57/1995 • (2) Slastičarnica mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, točionik s rashladnim vitrinama za sladoled i slastice, kuhinju ili prostor za pripremanje slastica s odgovarajućim termičkim blokom i priručni prostor za čuvanje namirnica, slastica i bezalkoholnih pića.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 57/1995 • (2) Ugostiteljski objekt brze prehrane mora imati prostoriju za usluživanje gostiju s točionikom u toj prostoriji, prostor za pripremanje jela i priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.
Poslovne stranice NN 57/1995 • Skupinu "Barovi" čine sljedeće vrste ugostiteljskih objekata: kavana, noćni klub, noćni bar, disco klub, disco-bar, caffe-bar, pivnica, buffet, krčma i konoba.
Pregledi NN 57/1995 • (1) Kavana je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito pripremaju i uslužuju kava, ostali napici i slastice, te uslužuju pića, a mogu se pripremati i usluživati hladna i jednostavna topla jela.
Glasnik NN 57/1995 • (3) Kavana mora imati prostoriju za usluživanje gostiju, kuhinju ili prostor za pripremanje slastica, hladnih i jednostavnih toplih jela, točionik s izložbenom rashladnom vitrinom za slastice i hladna jela ako se uslužuju, priručni prostor za čuvanje namirnica i pića, te namještaj prilagoden dužem boravku gostiju.
Novo NN 57/1995 • (1) Noćni klub je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito uslužuju pića i pripremaju i uslužuju napici, a mogu se pripremati i usluživati jednostavna jela.
Poslovi NN 57/1995 • (3) Noćni klub mora imati prostoriju za usluživanje gostiju s točionikom, prostor za ples sukladno kapacitetu ugostiteljskog objekta, garderobu za goste, garderobu za izvođače programa s umivaonikom i tuš kupaonicom ako se u baru izvode artističke i druge priredbe, te namještaj prilagoden dužem boravku gostiju.
Poticaji NN 57/1995 • (4) Glede ostalih uvjeta: prostorija, prostora, uredenja i opreme, na noćni bar odgovarajuće se primjenjuju odredbe ovoga Pravilnika kojima je određena kavana.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 137/06, Broj 123/06, Broj 65/07, Broj 11/07, Broj 156/08, Broj 37/95


LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI Pregled