PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 57/1995 • (3) Noćni bar mora imati prostoriju za usluživanje gostiju s točionikom i garderobu za goste, te namještaj prilagoden dužem boravku gostiju.
NN 57/1995 • (1) Disco klub je ugostiteljski objekt u kojem se, u pravilu noću, pretežito uslužuju pića i pripremaju i uslužuju napici, a mogu se pripremati i usluživati jednostavna jela.
NN 57/1995 • (2) Disco klub mora imati glazbu koja se izvodi odgovarajućim uređajima i prostor za ples, a može povremeno imati i živu glazbu.
NN 57/1995 • (3) Disco klub mora imati prostoriju za usluživanje gostiju s točionikom, prostor za ples sukladno kapacitetu ugostiteljskog objekta i garderobu za goste.
NN 57/1995 • (1) Disco-bar je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito pripremaju i uslužuju napici i pića, a mogu se pripremati i usluživati topli i hladni sendviči i slastice.
NN 57/1995 • (2) Disco-bar ima disco glazbu koja se izvodi odgovarajućim uređajima.
NN 57/1995 • (4) Glede ostalih uvjeta: prostorija, prostora, uredenja i opreme na disco bar odgovarajuće se primjenjuju odredbe ovoga Pravilnika kojima je određen caffe bar.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 57/1995 • (2) Caffe-bar mora imati prostoriju za usluživanje gostiju i točionik u toj prostoriji, prostor za pripremanje slastica i sendviča ako se uslužuju, te priručni prostor za čuvanje namirnica i piea.
NN 57/1995 • ( I ) Pivnica je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito uslužuje točeno pivo, a mogu se pripremati i usluživati jednostavna jela odgovarajućeg asortimana i usluživati pića.
NN 57/1995 • (2) U pivnici se može usluživati i pivo proizvedeno u tom ugostiteljskom objektu.
NN 57/1995 • (1) Buffet je ugostiteljski objekt u kojem se pretežito uslužuju pića i pripremaju i uslužuju napici i hladna jela, a mogu se pripremati i usluživati i jednostavna topla jela.
NN 57/1995 • (2) Buffet mora imati prostoriju za usluživanje gostiju i točionik u toj prostoriji, prostor za pripremanje hladnih jela i priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.
NN 57/1995 • (2) Krčma mora imati prostoriju za usluživanje gostiju i točionik u toj prostoriji, prostor za pripremanje jela i priručni prostor za čuvanje namirnica i pića.
NN 57/1995 • (1) Konobaje ugostiteljski objekt u kojem se pretežito uslutuju vino i rakija iz tog kraja, te pripremaju i uslužuju karakteristična jela prema običajima kraja, a mogu se usluživati i druga pića.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 110/96, Broj 139/05,
Broj 46/00, Broj 2/05,
Broj 59/90, Broj 77/07
LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI