PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 117/2004 • 6) Ako se istodobno pročišćava više serija školjkaša, one moraju biti od iste vrste i dolaziti iz istog područja, ili iz različitih područja koja imaju iste epizootiološke uvjete.
NN 117/2004 • 8) Nakon završetka postupka pročišćavanja živi školjkaši moraju se isprati pitkom ili čistom morskom vodom.
NN 117/2004 • 1) Centri za pročišćavanje moraju imati vlastite odobrene laboratorije ili osigurati usluge drugih laboratorija odobrenih od nadležnih tijela.
NN 117/2004 • – rezultatima mikrobioloških pretraga nepročišćenih živih školjkaša;
NN 117/2004 • – rezultatima mikrobioloških pretraga vode koja se koristi u spremnicima;
NN 117/2004 • 3) Evidencije iz stavka 2. ovoga članka moraju se čuvati jednu godinu.
NN 117/2004 • 4) Svi pročišćeni školjkaši prilikom pakiranja označavaju se etiketom na pakovini (PRILOG 4. ovog Pravilnika).
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE
NN 117/2004 • 2) Tijekom rukovanja i kalibracije školjkaša mora se spriječiti njihovo kontaminiranje ili bilo kakve promjene njihovih svojstava.
NN 117/2004 • 3) Pranje ili čišćenje živih školjkaša mora se obavljati uporabom čiste morske vode ili pitke vode pod tlakom, a voda za čišćenje ne smije se reciklirati.
NN 117/2004 • 1) Otpremni centri moraju imati vlastite odobrene laboratorije ili osigurati usluge drugih laboratorija odobrenih od nadležnih tijela.
NN 117/2004 • – evidenciju o rezultatima svih propisanih pretraga na živim školjkašima iz proizvodnog područja;
NN 117/2004 • – evidenciju o rezultatima svih propisanih pretraga na živim školjkašima iz područja za ponovno polaganje;
NN 117/2004 • Prostorije za čuvanje i pakiranje živih školjkaša moraju biti u sastavu otpremnog centra.
NN 117/2004 • Živi školjkaši moraju se pakirati na higijenski ispravan način, a materijal koji se koristi za pakiranje:
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 58/06, Broj 30/95,
Broj 50/09, Broj 133/02,
Broj 116/00, Broj 112/05
LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA