PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-5-postupak-prociscavanja-mora-reqm NN 117/2004

• 6) Ako se istodobno pročišćava više serija školjkaša, one moraju biti od iste vrste i dolaziti iz istog područja, ili iz različitih područja koja imaju iste epizootiološke uvjete.


Stranica 2004-08-117-2204 NN 117/2004

• 8) Nakon završetka postupka pročišćavanja živi školjkaši moraju se isprati pitkom ili čistom morskom vodom.


Internet NN 117/2004

• 1) Centri za pročišćavanje moraju imati vlastite odobrene laboratorije ili osigurati usluge drugih laboratorija odobrenih od nadležnih tijela.


Internet stranice NN 117/2004

• – rezultatima mikrobioloških pretraga nepročišćenih živih školjkaša;


Internet stranice NN 117/2004
• – rezultatima mikrobioloških pretraga vode koja se koristi u spremnicima;

Internet stranice NN 117/2004
• 3) Evidencije iz stavka 2. ovoga članka moraju se čuvati jednu godinu.

Internet stranice NN 117/2004 • 4) Svi pročišćeni školjkaši prilikom pakiranja označavaju se etiketom na pakovini (PRILOG 4. ovog Pravilnika).
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH USLUGA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 117/2004 • 2) Tijekom rukovanja i kalibracije školjkaša mora se spriječiti njihovo kontaminiranje ili bilo kakve promjene njihovih svojstava.
Poslovne stranice NN 117/2004 • 3) Pranje ili čišćenje živih školjkaša mora se obavljati uporabom čiste morske vode ili pitke vode pod tlakom, a voda za čišćenje ne smije se reciklirati.
Pregledi NN 117/2004 • 1) Otpremni centri moraju imati vlastite odobrene laboratorije ili osigurati usluge drugih laboratorija odobrenih od nadležnih tijela.
Glasnik NN 117/2004 • – evidenciju o rezultatima svih propisanih pretraga na živim školjkašima iz proizvodnog područja;
Novo NN 117/2004 • – evidenciju o rezultatima svih propisanih pretraga na živim školjkašima iz područja za ponovno polaganje;
Poslovi NN 117/2004 • Prostorije za čuvanje i pakiranje živih školjkaša moraju biti u sastavu otpremnog centra.
Poticaji NN 117/2004 • Živi školjkaši moraju se pakirati na higijenski ispravan način, a materijal koji se koristi za pakiranje:
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 58/06, Broj 30/95, Broj 50/09, Broj 133/02, Broj 116/00, Broj 112/05


LINK - NOVA PONUDA KORISNIH ALATA ZA POBOLJŠANJE POSLOVANJA Pregled