PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 90/1996 • 6) sadržavati najviše 55% ukupnih šećera, računano na suhu tvar proizvoda.
NN 90/1996 • 1) sadržavati najmanje 2,5% bezmasne suhe tvari kakao-dijelova, računano na suhu tvar proizvoda,
NN 90/1996 • 2) sadržavati najmanje 25% ukupne suhe tvari kakao-dijelova, računano na suhu tvar proizvoda,
NN 90/1996 • 3) sadržavati najmanje 7% mliječne masti računano na suhu tvar proizvoda,
NN 90/1996 • 5) sadržavati najmanje 25% ukupne masti, računano na suhu tvar proizvoda,
NN 90/1996 • 6) sadržavati najviše 55% ukupnih šećera, računano na suhu tvar proizvoda.
NN 90/1996 • Čokolada s obranim mlijekom koja se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima kakvoće:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 90/1996 • 2) sadržavati najmanje 25% ukupne suhe tvari kakao-dijelova, računano na suhu tvar proizvoda,
NN 90/1996 • 3) sadržavati najmanje 14% bezmasne suhe tvari mlijeka, računano na suhu tvar proizvoda,
NN 90/1996 • 4) sadržavati najmanje 25% ukupne masti, računano na suhu tvar proizvoda,
NN 90/1996 • Bijela mliječna čokolada jest homogeni proizvod dobiven posebnom tehnološkom obradom smjese šećera, mlijeka i kakao-maslaca, s dopuštenim pridodacima ili bez njih.
NN 90/1996 • Bijela mliječna čokolada koja se stavlja u promet mora udovoljavati uvjetima za mliječnu čokoladu iz članka 34. ovog pravilnika, s tim što ne smije sadržavati bezmasnu suhu tvar kakao-dijelova.
NN 90/1996 • Mliječna čokolada se može stavljati u promet kao mliječna čokolada u prahu, s tim da udovoljava uvjetima iz članka 33. ovog pravilnika.
NN 90/1996 • Desertna čokolada (čokolada fine strukture) koja se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima kakvoće:
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA
IZBOR:
Broj 7/07, Broj 46/94,
Broj 153/02, Broj 5/09,
Broj 27/04, Broj 146/09
LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI