PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 90/1996 • 2) sadržavati najmanje 17% bezmasne suhe tvari kakao-dijelova, računano na suhu tvar proizvoda,
NN 90/1996 • 4) sadržavati najviše 51% ukupnih šećera, računano na suhu tvar proizvoda.
NN 90/1996 • Čokoladni preljev (kuvertira, tunk-masa) koje se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima kakvoće:
NN 90/1996 • 1) sadržavati najmanje 31% kakao-maslaca, računano na suhu tvar proizvoda,
NN 90/1996 • 3) sadržavati najmanje 35% ukupne suhe tvari kakao-dijelova, računano na suhu tvar proizvoda,
NN 90/1996 • 4) sadržavati najviše 65% ukupnih šećera, računano na suhu tvar proizvoda,
NN 90/1996 • Mliječni čokoladni preljev (mliječna tunk-masa) koji se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima kakvoće:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 90/1996 • 2) sadržavati najmanje 31% ukupne masti, računano na suhu tvar proizvoda,
NN 90/1996 • Čokoladama (čokoladnim masama) mogu se dodavati kava, sladni ekstrakt, kikiriki, sezam, mak, kesten, jezgričavo voće te njihove prerađevine (grilaž, krokant i sl.), voćni proizvodi, kokosovo bašno, pšenične klice, kukuruzne i zobene pahuljice, proizvodi od žitarica (ekspandirani, ekstrudirani-krispi i sl.), sojino brašno i strukturna sojina bjelančevina, sirutka u prahu i bjelančevine mlijeka.
NN 90/1996 • Čokolade (čokoladne mase) s dodacima kao što su proizvodi od žitarica (ekspandirani, ekstrudirani-krispi i sl.), proizvodi od soje i kokosovo brašno moraju sadržavati najmanje 4%, a najviše 12% tih dodataka, računano na suhu tvar proizvoda.
NN 90/1996 • Čokolada s drugim dodacima mora sadržavati najmanje 12%, a najviše 30% ovih sastojaka: sladni ekstrakt, kikiriki, sezam, mak, kesten, jezgričavo voće, te njihove prerađevine (grilaž, krokant i sl.), voćne proizvode, sirutku u prahu i bjelančevine mlijeka.
NN 90/1996 • Čokoladama (čokoladnim masama) mogu se dodati, bez posebnog deklariranja u nazivu proizvoda, u ukupnoj količini do 5%, dodatne sirovine navedene u stavku 4. ovog članka.
NN 90/1996 • Čokolada s bijelim slojem iskristaliziranog šećera ili kakao-masti ne smatra se pokvarenom ako udovoljava ostalim temeljnim zahtjevima kakvoće propisanim ovim pravilnikom za odgovarajuću vrstu čokolade.
NN 90/1996 • Čokolada se stavlja u promet u obliku table neto mase od 5 g do 1000 g.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 59/96, Broj 100/03,
Broj 85/07, Broj 81/02,
Broj 33/04, Broj 80/04
LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI