PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-1-sadrzavati-najmanje-30-lkod NN 90/1996

• 2) sadržavati najmanje 17% bezmasne suhe tvari kakao-dijelova, računano na suhu tvar proizvoda,


Stranica 1996-10-90-1593 NN 90/1996

• 4) sadržavati najviše 51% ukupnih šećera, računano na suhu tvar proizvoda.


Internet NN 90/1996

• Čokoladni preljev (kuvertira, tunk-masa) koje se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima kakvoće:


Internet stranice NN 90/1996

• 1) sadržavati najmanje 31% kakao-maslaca, računano na suhu tvar proizvoda,


Internet stranice NN 90/1996
• 3) sadržavati najmanje 35% ukupne suhe tvari kakao-dijelova, računano na suhu tvar proizvoda,

Internet stranice NN 90/1996
• 4) sadržavati najviše 65% ukupnih šećera, računano na suhu tvar proizvoda,

Internet stranice NN 90/1996 • Mliječni čokoladni preljev (mliječna tunk-masa) koji se stavlja u promet mora udovoljavati ovim temeljnim zahtjevima kakvoće:
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 90/1996 • 2) sadržavati najmanje 31% ukupne masti, računano na suhu tvar proizvoda,
Poslovne stranice NN 90/1996 • Čokoladama (čokoladnim masama) mogu se dodavati kava, sladni ekstrakt, kikiriki, sezam, mak, kesten, jezgričavo voće te njihove prerađevine (grilaž, krokant i sl.), voćni proizvodi, kokosovo bašno, pšenične klice, kukuruzne i zobene pahuljice, proizvodi od žitarica (ekspandirani, ekstrudirani-krispi i sl.), sojino brašno i strukturna sojina bjelančevina, sirutka u prahu i bjelančevine mlijeka.
Pregledi NN 90/1996 • Čokolade (čokoladne mase) s dodacima kao što su proizvodi od žitarica (ekspandirani, ekstrudirani-krispi i sl.), proizvodi od soje i kokosovo brašno moraju sadržavati najmanje 4%, a najviše 12% tih dodataka, računano na suhu tvar proizvoda.
Glasnik NN 90/1996 • Čokolada s drugim dodacima mora sadržavati najmanje 12%, a najviše 30% ovih sastojaka: sladni ekstrakt, kikiriki, sezam, mak, kesten, jezgričavo voće, te njihove prerađevine (grilaž, krokant i sl.), voćne proizvode, sirutku u prahu i bjelančevine mlijeka.
Novo NN 90/1996 • Čokoladama (čokoladnim masama) mogu se dodati, bez posebnog deklariranja u nazivu proizvoda, u ukupnoj količini do 5%, dodatne sirovine navedene u stavku 4. ovog članka.
Poslovi NN 90/1996 • Čokolada s bijelim slojem iskristaliziranog šećera ili kakao-masti ne smatra se pokvarenom ako udovoljava ostalim temeljnim zahtjevima kakvoće propisanim ovim pravilnikom za odgovarajuću vrstu čokolade.
Poticaji NN 90/1996 • Čokolada se stavlja u promet u obliku table neto mase od 5 g do 1000 g.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 59/96, Broj 100/03, Broj 85/07, Broj 81/02, Broj 33/04, Broj 80/04


LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI Pregled