PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • 7. Sustavi poslovanja u ugostiteljstvuPrepoznati pansionski sustav i djelovati u njemu.
NN 112/2004 • Razlikovati all inclusive sustav poslovanja Pansionski sustav poslovanja.
NN 112/2004 • 8.Faze poslužnog pr ocesaObaviti rezervaciju ugostiteljskih usluga.
NN 112/2004 • Na pravilan način dočekati, prihvatiti i smjestiti gosta/goste.
NN 112/2004 • Dopremiti jela i pića do gostova stola i obaviti proces posluživanja.
NN 112/2004 • Ispratiti gosta i obaviti završne radove.Rezervacija, doček, prihvat i smještaj gosta(-iju).
NN 112/2004 • 9. Sredstva ponude i prodaje u ugostiteljstvuNaučiti karakteristike različitih sredstava ponude jela i pića.Sredstva ponude jela.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Prepoznati i ispravno poslužiti rakije po vrsti i kvaliteti.
NN 112/2004 • Objasniti , vrste, karakteristike i načine posluživanja piva.
NN 112/2004 • Definirati grupe vina i odrediti način njihova posluživanja.
NN 112/2004 • 11. Posluživanje u baruIzreći vrste barova i prepoznati njihovu komplementarnost.
NN 112/2004 • Pokazati i pravilno upotrijebiti osnovni sitni inventar u baru.
NN 112/2004 • 12. Načini dogotovljavanja jela kod stola gostaObaviti poslove pripremanja jela kod stola gosta kuhanjem.
NN 112/2004 • Pravilno rasjeći, filirati i filetirati jelo kod stola gosta.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 106/97, Broj 96/03,
Broj 116/05, Broj 1/09,
Broj 131/97, Broj 91/09
LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO