PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-konkretizirana-primjena-bontona-u-zfxi NN 112/2004

• Upoznati učenike s poželjnim oblicima ponašanja osobe koja pruža uslugu gostima


Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• Prilagodba običaja s kojima smo intimno srasli i koji su dio naše osobnosti u nova životna okruženja konkretno vezana uz ugostiteljstvo i općenito međuljudski odnosi. Objašnjenje riječi bonton, porijeklo riječi i kada se pojavljuje


Internet NN 112/2004

• Oblici pripreme za posao, značaj psihičke, fizičke i profesionalne pripreme


Internet stranice NN 112/2004

• Poželjni oblici ponašanja kuhara, kuhara i slastičara s gostom, ali i u međusobnim odnosima


Internet stranice NN 112/2004
• Upoznavanje s dvojakošću njegove životne uloge: profesionalno ugostitelja, u slobodno vrijeme gost

Internet stranice NN 112/2004
• 6.8.5. Nastavni predmet: Ugostiteljsko posluživanje s vježbama

Internet stranice NN 112/2004 • Nastavna cjelina - Očekivani rezultat (znanja, vještine i umijeća)Nastavni sadržaji
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • Pravovremeno i na odgovarajući način koristiti pomoćne ugostiteljske prostorije.Glavne ugostiteljske prostorije.
Poslovne stranice NN 112/2004 • 3. Oprema ugostiteljskih poslovnih jedinicaZnati odrediti, urediti i održavati namještaj u ugostiteljskom objektu.
Pregledi NN 112/2004 • Obrazložiti vrstu i količinu posuđa u ugostiteljskim objektima i poslovnim jedinicama.
Glasnik NN 112/2004 • Ispravno rukovati i adekvatno održavati uređaje i aparate u ugostiteljstvu.
Novo NN 112/2004 • Nabrojati i navesti namjenu pojedinog sitnog stolnog inventara, te isti pravilno upotrebljavati u funkciji rada. Namještaj u različitim ugostiteljskim objektima i njihovim dijelovima.
Poslovi NN 112/2004 • 5. Obroci u ugostiteljstvuNaučiti sastav i obim dnevnih obroka.
Poticaji NN 112/2004 • Izreći značajke izvanrednih obrokaDnevni obroci u ugostiteljstvu.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 100/07, Broj 76/06, Broj 122/07, Broj 84/08, Broj 54/97, Broj 10/98


LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO Pregled