PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Poznavati obrtničke propise iTrgovački razredi i razredi kvalitete
NN 112/2004 • Upoznati čimbenike koji mijenjaju Utjecaj i promjene kod čuvanja i a
NN 112/2004 • 3.1.ŽITARICEŽitarice i žitni proizvodiVrste žitarica i primjena.
NN 112/2004 • 3.2. POVRĆE IPregled povrća i njihovo Vrste i podjela povrća
NN 112/2004 • 3.3.VOĆE I VOĆNE Pregled voća i njihovo značenjeVrste i podjela voća
NN 112/2004 • 3.5.MASTI I ULJA -Ocijeniti vrijednost i način upotrebeBiljne masti i ulja.
NN 112/2004 • 1. Steći osnovna znanja o živežnim namirnicama i njihovom korištenju,
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • 1. Znati podatke nužne za proizvodnju i kontrolu kvalitete proizvoda životinjskog podrijetla.
NN 112/2004 • 2. Steći uvid u sve propise vezane za ovu djelatnost i primjenjivati ih,
NN 112/2004 • 3. Upoznati svojstva hranjivih tvari i njihov značaj u prehrani.
NN 112/2004 • 5. Upoznati načine čuvanja i skladištenja namirnica životinjskog podrijetla.
NN 112/2004 • 6. Upoznati tehnološke procese prerade ovih namirnica i njihove prerađevine.
NN 112/2004 • Upoznati čimbenike koji mijenjaju Utjecaj i promjene kod čuvanja i a
NN 112/2004 • Ocijeniti vrijednost, korištenje iMeso klaoničkih životinja
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 38/97, Broj 19/00,
Broj 94/01, Broj 50/99,
Broj 62/02, Broj 58/02
LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO