PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-razlikovati-homogenu-od-heterogene-hrou NN 112/2004

• Uočiti vezu između strukture atoma, elementa i njihova položaja u periodnom sustavu elemenata.


Stranica 2004-08-112-2155 NN 112/2004

• - kemijski element, kemijski simboli, periodni sustav elemenata


Internet NN 112/2004

• Kiseline, lužine i soliUsvojiti osnovna znanja o kiselinama i lužinama te njihovu primjenu u struci. Objasniti pH vrijednost i uporabu indikatora.


Internet stranice NN 112/2004

• Shvatiti neutralizaciju i hidrolizu te prikazati jednostavnije reakcije.- kiseline i njihova svojstva


Internet stranice NN 112/2004
• Spoznati važnost organskih kiselina i naučiti razlikovati tipične predstavnike.

Internet stranice NN 112/2004
• Opisati rasprostranjenost estera u prirodi, prikazati kemijskom jednadžbom proces esterifikacije octene kiseline i etanola.

Internet stranice NN 112/2004 • Izvesti podjelu ugljikohidrata prema složenosti građe njihovih molekula. Povezati i objasniti proces fotosinteze i staničnog disanja. Obrazložiti proces alkoholnog vrenja i imenovati produkte tog procesa. Spoznati važnost tog procesa za struku.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 112/2004 • Znati građu i svojstva bjelančevina. Objasniti emulziju kao vrstu koloida. Shvatiti pojam enzima i njihov značaj u razgradnji hranjivih tvari.
Poslovne stranice NN 112/2004 • Shvatiti važnost ugljikohidrata, masti i ulja te bjelančevina u ljudskoj prehrani.
Pregledi NN 112/2004 • B. Sever, D. Stričević: Mala organska kemija s osnovama ekologije
Glasnik NN 112/2004 • 2. Osposobiti učenike za primjenu teoretskih znanja u struci,
Novo NN 112/2004 • 1. Znati podatke nužne za proizvodnju i kontrolu kvalitete proizvoda,
Poslovi NN 112/2004 • 3. Upoznati svojstva hranjivih tvari i njihov značaj u prehrani.
Poticaji NN 112/2004 • 5. Upoznati načine čuvanja i skladištenja namirnica biljnog podrijetla.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 34/92, Broj 112/04, Broj 71/06, Broj 46/98, Broj 52/01, Broj 36/95


LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO Pregled