PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se
informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost.
Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
NN 112/2004 • Uočiti vezu između strukture atoma, elementa i njihova položaja u periodnom sustavu elemenata.
NN 112/2004 • - kemijski element, kemijski simboli, periodni sustav elemenata
NN 112/2004 • Kiseline, lužine i soliUsvojiti osnovna znanja o kiselinama i lužinama te njihovu primjenu u struci. Objasniti pH vrijednost i uporabu indikatora.
NN 112/2004 • Shvatiti neutralizaciju i hidrolizu te prikazati jednostavnije reakcije.- kiseline i njihova svojstva
NN 112/2004 • Spoznati važnost organskih kiselina i naučiti razlikovati tipične predstavnike.
NN 112/2004 • Opisati rasprostranjenost estera u prirodi, prikazati kemijskom jednadžbom proces esterifikacije octene kiseline i etanola.
NN 112/2004 • Izvesti podjelu ugljikohidrata prema složenosti građe njihovih molekula. Povezati i objasniti proces fotosinteze i staničnog disanja. Obrazložiti proces alkoholnog vrenja i imenovati produkte tog procesa. Spoznati važnost tog procesa za struku.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE
NN 112/2004 • Znati građu i svojstva bjelančevina. Objasniti emulziju kao vrstu koloida. Shvatiti pojam enzima i njihov značaj u razgradnji hranjivih tvari.
NN 112/2004 • Shvatiti važnost ugljikohidrata, masti i ulja te bjelančevina u ljudskoj prehrani.
NN 112/2004 • B. Sever, D. Stričević: Mala organska kemija s osnovama ekologije
NN 112/2004 • 2. Osposobiti učenike za primjenu teoretskih znanja u struci,
NN 112/2004 • 1. Znati podatke nužne za proizvodnju i kontrolu kvalitete proizvoda,
NN 112/2004 • 3. Upoznati svojstva hranjivih tvari i njihov značaj u prehrani.
NN 112/2004 • 5. Upoznati načine čuvanja i skladištenja namirnica biljnog podrijetla.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR:
Broj 34/92, Broj 112/04,
Broj 71/06, Broj 46/98,
Broj 52/01, Broj 36/95
LINK - POSLOVNI SAVJETI, PRAVNA POMOĆ, IDEJE ZA NOVI POSAO