PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled usluga

PREGLED PRAVNE REGULATIVE - AŽURIRANO
Brzi pregled sadržaja propisa. Projekt je nastao za potrebe poslovnih ljudi koji kontinuirano prate pravnu regulativu kako bi se informirali da li je objavljen neki novi propis koji se odnosi na njihovu djelatnost. Radi brzog pregleda, na ovim stranicama nalazi se sažetak sadržaja, a klikom na link može se pregledati originalni izvor i cijeli sadržaj.
web-7-u-kuhinji-mora-gtjl NN 57/1995

• (1) Pod u kuhinji ne smije biti klizav, mora biti od materijala koji ne propušta vodu, lako se čisti i održava. U podu mocaju biti izljevi sa sifonom i zaštitnom rešetkom.


Stranica 1995-08-57-1088 NN 57/1995

• (4) Prozori i otvori u kuhinji moraju biti zaštićeni od ulaska insekata.


Internet NN 57/1995

• (1) Ugostiteljski objekt koji nema kuhinju, a goste uslužuje toplim jelima, mora imati prostor za pripremanje jela.


Internet stranice NN 57/1995

• (2) Prostor za pripremanje jela mora imati odgovarajući termički blok, radnu površinu za čišćenje i obradu namirnica te dvodjelno korito za pranje posuđa s tekućom hladnom i toplom vodom.


Internet stranice NN 57/1995
• (4) Za potrebe osoblja u prostoru za pripremanje jela moca biti poseban umivaonik s tekućom hladnom i toplom vodom, odgovarajućim priborom i sredstvom za pranje, dezinfekciju i sušenje ruku.

Internet stranice NN 57/1995
• Blagovaonica, prostorija i prostor za usluživanje gostiju na otvorenom

Internet stranice NN 57/1995 • (1) U ugostiteljskom objektu usluživanje gostiju jelom, napicima i pićem obavlja se u blagovaonici, prostoriji za usluživanje i prostoru za usluživanje na otvorenom.
LINK - PREGLED SVIH FINANCIJSKIH I POSLOVNIH TEMA, INTERNET USLUGE Pregled
Informacije NN 57/1995 • (3) Prostorija za usluživanje je prostorija u dijelu koje se uslužuju gosti, a u jednom dijelu mogu se naoćigled gostiju pripremati napici, hladna i topla jela.
Poslovne stranice NN 57/1995 • (4) Prostorija za ušluživanje mora imati namještaj prikladan za duži ili kraći boravak gostiju, može imati točionik sa šankom, te prostor za pripremanje jela, ako ovim Pravilnikom nije drukčije odredeno.
Pregledi NN 57/1995 • (5) Ako se u prostoriji za usluživanje obavlja pripremanje jela prostor za pripremanje mora biti opremljen opremom sukladno složenosti pripremanja jela. U prostoriji za usluživanje ne može se obavljati čišćenje i obrada namirnica.
Glasnik NN 57/1995 • (7) Iznimno od stavka 3. ovoga članka, u ugostiteljskim objektima koji posluju sezonski ili povremeno (na plaži, kupalištu, na mjestima prigodnih priredbi, na sajmovima, izletištima i sl.), a nemaju prostoriju za usluživanje, prostorijom za usluživanje smatra se i natkriven prostor na otvorenom.
Novo NN 57/1995 • (1) U nutarnja visina blagovaonice i prostorije za usluživanje gostiju mord biti 2,80 m.
Poslovi NN 57/1995 • (3) Prostorija za usluživanje gostiju i prostor za usluživanje na otvorenom, moraju biti dovoljno prostrani i imati potreban broj stolova, stolica ili klupa, te konzumnih pultova.
Poticaji NN 57/1995 • (4) Blagovaonica i prostorija za usluživanje gostiju mora imati dobro odzraćivanje i osvjetljenje.
PRETHODNO - SLJEDEĆA STRANICA IZBOR: Broj 104/97, Broj 33/07, Broj 153/09, Broj 22/02, Broj 13/04, Broj 91/96


LINK - POSLOVNI PROGRAMI, INVESTICIJE, POTICAJI, KREDITI, UGOVORI Pregled